От нас здрава,весела и ползотворна седмичка.
Мони беше оклюмала днес, дано не се разболее. Аз със ставането имах проблеми, после забравих ключ да оставя и се върнах от работа и така. Добре стартирах седмицата. На 24 имат тържество, ако се представи добре и обещах да я заведа при бате Енчо. Голям зор дава напоследък.
Бррр...бате Енчо...само на мен и мъжа ми ли ни е неприятен този тип? Имам чувството, че само стресира децата...Но щом на Мони и харесва...Кажи кога ще я водиш да гледаме
Аз да си призная, че напоследък ходя на работа по-рано и докато си изпия кафето ви чета, а ако имам време и пиша... :oops:Ще каже човек, че съм много работна, пък то
Не ми остава никакво време напоследък, а вечер съм като парцал - нямам сили и компа да пусна. Да минава това годишно приключване, че да се свършва..
На болните пожелавам бързо оздравяване! По повод рева - и аз отначало плачех за щяло и нещяло...Но и аз като Коки - като видях как детето ми се тресе с 40 градуса температура и как устните й посиняха направо си дадох сметка, че всичко останало са бели кахъри!
Хубава и здрава седмица и усмихнати деца и родители!