Момичета според вас къде е по добре да отида за изследвания на хормони дали при гинеколог или при ендокринолог?В нашият град поне аз не знам да има специалист съчетаващ и двете , преди 2г бях ходила при една еднокриноложка , не знам до колко беше добра, нормализираха ми стойностите на хормоните тогава , но след 8м лечение не правихме пълни изследвания , а само на ТСХ и пролактин,въпреки че ми откриха малко възелче на щитовидната, така и повече не му обърна внимание, някак си ми се струва че можеше да има по добро лечение.Тогава вдигах високо кръвно и въпреки че половин година почети не го бях вдигала ,продължавах да пия силни лекарства,а аз не исках да свиквам постоянно да се поддържам с тях.След като спрях лечението кръвното си ми е добре , нямам никакви проблеми, може с времето хормоните да не са в норма нещо , не съм правила профилактични изследвания , но съм пред дилемата дали да отида и на двете или само на гинеколог?Ако някой може да ми препоръча добър специалист и в двете области за град Бургас ще съм му благодарна, аз посещавах Корудерлиева в Света София.