0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #180 -: Април 03, 2011, 18:05:59 pm »
Момичета аз реших да поизчакам още с теста ,няма да е утре , но като го направя веднага ще ви съобщя резултатът.
« Отговор #181 -: Април 04, 2011, 01:02:02 am »
Айде ДАНО :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #182 -: Април 04, 2011, 02:45:34 am »
*
« Отговор #183 -: Април 04, 2011, 07:58:35 am »
Няма и този месец момичета  :(, БТ спадна и днес или утре ще дойде  :witch:.Като ми свърши смятам да отида на един профилактичен преглед, че нещо ми се появи бяло течение  и дано се навият да ми пуснат и изследвания на хормони , че иначе трябва да ходя и  на ендокринолог да се занимавам.Стискайте палци всички резултати да са добри  или ако има нещо да не е сериозно , за да може нашето чудо скоро да стане. :grouphug:Пожелавам на всички ви успех и благодаря много за подкрепата , много сте ми скъпи.
« Последна редакция: Април 04, 2011, 08:04:55 am от plamak »
*
« Отговор #184 -: Април 04, 2011, 09:15:45 am »
Пламъче ама тая работа значи не е наред...37-и ден и няма цикъл,нали уж здравият цикъл е на 28-30 дни???Съжалявам,че Т. е паднала миличка,но е важно да установиш от какво се бави и цикъла ти според мене....Всичко ще се оправи и Вашето чудо ще се случи миличка,но ми се струва,че е време вече да проследиш хормоните,да видиш има ли О. кога е и да започнеш от някъде....Не изчаквай повече според мене мила...
« Последна редакция: Април 04, 2011, 09:25:04 am от _ »
*
« Отговор #185 -: Април 04, 2011, 09:22:40 am »
Това смятам и аз да направя , защото друг месец не ми е било така , а за дължината на цикъл до колкото знам е нормално до 35 дни максимум.
*
« Отговор #186 -: Април 04, 2011, 09:26:26 am »
35 вече се счита за не много нормално Пламъче..
*
« Отговор #187 -: Април 04, 2011, 09:28:25 am »
Аз дори и днес в бейбиплан четох че до 35 дни е нормален цикъл , но все тая аз така или иначе винаги съм била с по къс.
*
« Отговор #188 -: Април 04, 2011, 09:34:45 am »
Незнам мила аз от лекари знам,че 30 е Ок и от там вече си се води нередовен цикъл...
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #189 -: Април 04, 2011, 09:36:43 am »
Нормален е цикъл от 21 до 35 дни :wink:.
*
« Отговор #190 -: Април 04, 2011, 09:48:59 am »
Нормален е цикъл от 21 до 35 дни :wink:.
Гери аз не го отричам...Вие сте много по запознати от мен,аз мога да стискам палци на Пламъче и всички тук и да се молим нашите чудеса да се случат за всички...
*
« Отговор #191 -: Април 04, 2011, 10:31:19 am »
Момичета според вас къде е по добре да отида за изследвания на хормони дали при гинеколог или при ендокринолог?В нашият град поне аз не знам да има специалист съчетаващ и двете , преди 2г бях ходила при една еднокриноложка , не знам до колко беше добра, нормализираха ми стойностите на хормоните тогава , но след 8м лечение не правихме пълни изследвания , а само на ТСХ и пролактин,въпреки че ми откриха малко възелче на щитовидната, така и повече не му обърна внимание, някак си ми се струва че можеше да има по добро лечение.Тогава вдигах високо кръвно и въпреки че половин година почети не го бях вдигала ,продължавах да пия силни лекарства,а аз не исках да свиквам постоянно да се поддържам с тях.След като спрях лечението кръвното си ми е добре , нямам никакви проблеми, може с времето хормоните да не са в норма нещо , не съм правила профилактични изследвания , но съм пред дилемата дали да отида и на двете или само на гинеколог?Ако някой може да ми препоръча добър специалист и в двете области за град Бургас ще съм му благодарна, аз посещавах Корудерлиева в Света София.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #192 -: Април 04, 2011, 10:37:38 am »
Plamak, най-добре да отидеш и при гинеколог и при ендокринолог.
Но Бургас е голям град и сигурно има добри лекари?
Пожелавам ти успех!  :goodluck:
*
« Отговор #193 -: Април 04, 2011, 11:40:49 am »
Мерси за пожеланията Поли , но наистина тук относно доктори е пълен ужас.Гинеколозите не пущат пълни изследвания , а назначават лекарства или пък пуснат микробиология и цитонамазка, всичко приключва до там, особено когато двойката е млада и правят опити под половин година.Много ми е трудно да реша при кой точно да отида ,за да не сгреша в избора и да си навлека по голяма беля на главата.Сестра ми си изпати преди няколко години от един уж специалист който и назначи хормонални лекарства без нужните изследвания , пренасити и се организма от тях , после тя си пати.Ще почета още тук там за мнения за доктори , а дано се улесня в избора, въпреки че колкото чета мнения май става по объркано.
« Отговор #194 -: Април 04, 2011, 13:00:48 pm »
Здравей, пламак. Отскоро посещавам сайта и ползвам календара,и виждам че сме с подобен проблем. Цикалът ми е бил винаги редовен 29 дена, но от няколко месеца насам почна да си прави каквото си иска. Последните ми 2 бяха 36 и 37 дена, лекарите ми казват нищо ти няма, рано е още и подобни глупости. На 21 април съм на ирисова диагностика и се надявам да ми помогнат или поне да ме насочат на някъде, ако те интересува ще ти пиша как е минало  :D надявам се и силно ти  пожелавам до тогава да нямаш нужда от никаква помощ и да си видяла  :bfp1:
*
« Отговор #195 -: Април 04, 2011, 13:02:04 pm »
Разбира се , като минеш ела да разкажеш.
« Отговор #196 -: Април 04, 2011, 13:37:00 pm »
Пламъче,съжалявам,миличка.Бях почти сигурна,че ще ни зардваш.
А за хормоните-има ендокринолози по репродуктивна медицина.Но ако е за половите хормони само-може да се обърнеш и към гинеколог.Успех,миличка и дано всичко е наред и просто е въпрос на време.
п.п.Едните полови хормони се пускат на 3-5 ден от цикъла,така че утре си хващай багажчето и отивай на доки,та да не чакаш още един месец!
« Последна редакция: Април 04, 2011, 13:42:05 pm от krasi(ahiito) »
[/url]
*
« Отговор #197 -: Април 04, 2011, 13:47:05 pm »
krasi(ahiito) мерси че ми каза че да мога да си запазя час още утре да отида.Аз също си мислех ,заради дължината на цикъла , но явно греша , а това че беше по дълъг става лошо, дано греша ,но ще го разберем.
« Отговор #198 -: Април 04, 2011, 13:55:14 pm »
Ех много съжалявам миличка. Бях убедена , че ще има две чертички , а то какво стана. Ще ти стискам палци другия месец да е твоя  :crossfingers: . А за изследванията още утре отивай на доки да ти дава направления. Успех и дано всичко да е наред, и това закъснение този месец да е било заради смяната на сезоните.  :bighug:

*
« Отговор #199 -: Април 04, 2011, 14:34:37 pm »
Запазих си час за сряда , а дано се съгласи и да ми пусне хормони , че то доста трудно става май.