0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #100 -: Март 25, 2011, 08:48:14 am »
Измерих я , нямам температура и аз първо си помислих че може да съм всигнала телесната температура и за това , но веднага след това я измерих и нямах, после пак я измерих но даже беше малко по ниска.Така че или причината е имунизацията или О , поне аз така си мисля
« Отговор #101 -: Март 25, 2011, 10:59:03 am »
Пламъче, направо ме шашардиса с тая температура  8O Аз също си мисля, че си имала късно О., но то ще си покаже следващите няколко дни. ...но възможно е и от имунизацията да е  osi_10
*
« Отговор #102 -: Март 25, 2011, 13:02:17 pm »
Тони и аз се шашардисах мила :), мислех че 3 дни след това дори и да ми се отрази няма да е толкова ,може би защото не се вдигна на следващият ден и за това, може и да греша , но ще се разбере рано или късно.Дано пък въпреки че бях отписала този месец да става нещо , да съм сгрешила аз.
*
« Отговор #103 -: Март 25, 2011, 15:39:22 pm »

Пламъче, направо ме шашардиса с тая температура  8O Аз също си мисля, че си имала късно О., но то ще си покаже следващите няколко дни. ...но възможно е и от имунизацията да е  osi_10
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #104 -: Март 25, 2011, 20:26:01 pm »
Пламъче имам хубаво предчуствие за теб има още малко време  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Красиfile:///
*
« Отговор #105 -: Март 25, 2011, 20:47:04 pm »
k.s.stoyanova дано си права , благодаря ви много за стиснатите палци.Аз може би ще съм по обнадеждена ,ако продължи да е висока,ама има време , хем много , хем малко , нали знаете как последните дни минават най бавно.
« Отговор #106 -: Март 25, 2011, 21:42:56 pm »
Страхотно повишение  8O рядко се среща такава температура,не мисля че е от ваксината преди няколко дни е била,едва ли чак днес ще покаже реакция
стискам палци да е станало бебочето  :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Вярвам!!!!
*
« Отговор #107 -: Март 27, 2011, 19:59:55 pm »
Здравейте отново от мен , явно БТ е била толкова висока от ваксината , после спадна , може би защото иде време и да ми идва(днес е датата от миналият месец, до няколко дена сигурно ще дойде) , на моменти усещам ПМС , а друг път някакви леки бодежи в яйчниците , явно ми се добавя още някакъв симптом към чакането на  :witch:.Успех и дано на другите чакащи има по едно  :bfp:,което ще е един страхотен подарък за Великден. :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #108 -: Март 27, 2011, 20:59:54 pm »
Повишението е било от Бт Пламъче...Тя и телесната Т. се е повишила ,но надали си я усетила миличка...Желая ти късмет дано пък за великден и ти да видиш двете чертички...Стискам ти палци мила и Бог да е с тебе,това е най важното...Наглеждам ти темичката муцунке,около тебе съм за подкрепа за каквото и да е...
« Отговор #109 -: Март 27, 2011, 22:06:06 pm »
Аз мисля че можеби е нормално да падне около датата ама утре може пак да се вдигне имаш още няколко дни нищо не се знае до края
Красиfile:///
*
« Отговор #110 -: Март 27, 2011, 23:33:57 pm »
Миме телесната температура ми беше повишена предният ден , аз я следях постоянно, в деня в който се повиши толкова не я вдигнах изобщо.Дай Боже чудото да стане за този така велик празник.
k.s.stoyanova да има още няколко дни , ще видим от утре как ще е.
*
« Отговор #111 -: Март 27, 2011, 23:37:22 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #112 -: Март 29, 2011, 00:02:07 am »
 мила вдига сeeeee,даи Боже да се отчетеш с :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #113 -: Март 29, 2011, 01:49:30 am »
Айде слънчице Т. се повишава.........Стискам палци миличка с цялото си сърце се моля за тебе Пламъче мило.......Дай Божеееее дано..... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #114 -: Март 29, 2011, 09:32:03 am »
Ами дано е станало чудото момичета, ще съм най щастливият човек на света.Дано и вас ви зарадва такова нещо :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #115 -: Март 29, 2011, 11:32:43 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
миличка, не остана
Супер графика :P

*
« Отговор #116 -: Март 29, 2011, 16:33:01 pm »
Пламъче тестчето кога ще направиш???Гледам 30 и кой ден е вече от цикъла мила....Дори и бледи многооооооооо бледи да са чертите по точно 2-рата значи  preggo Аз не успях зарадвай ме поне ти миличка...
« Отговор #117 -: Март 29, 2011, 16:36:01 pm »
Ех, пламъче, хайде, мила,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: страхотна температурка, дано да покажеш едно хубаво  :bfp: тестче. Защо изчезна от дневната темичка? Появявай се по-честно там, липсваш ни.
*
« Отговор #118 -: Март 29, 2011, 16:56:35 pm »
Пламъче тестчето кога ще направиш???Гледам 30 и кой ден е вече от цикъла мила....Дори и бледи многооооооооо бледи да са чертите по точно 2-рата значи  preggo Аз не успях зарадвай ме поне ти миличка...
Тест не мисля да правя още , ще изчакам няколко дена след 30 , няма смисъл да бързам и без това си имам едно тестче от миналият месец когато и да реша мога да го направя.Не искам да се разочаровам и за това няма да бързам.

Ех, пламъче, хайде, мила,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: страхотна температурка, дано да покажеш едно хубаво  :bfp: тестче. Защо изчезна от дневната темичка? Появявай се по-честно там, липсваш ни.
Мерси за палците , ама за коя дневна темичка казваш Тони , че нещо не се сещам?
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #119 -: Март 29, 2011, 17:07:59 pm »