0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #40 -: Февруари 24, 2011, 21:22:35 pm »
plamak, каква марка тест си направи?
Подобни странни перпендикулярни черти или пък нещо като петна съм имала с Шуърчек и с Престо...

И ако можеш почакай още 2-3 дни до другия тест... Успех!
И аз използвах Престо , но до сега не ми се е случвало , а за втори път взимам от тях , явно нещо е от пратката.
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #41 -: Февруари 24, 2011, 21:24:50 pm »
Аз към Престо вече съм много скептична. Имала съм 4 теста дефектни - с петно или подобна перпендикулярна черта или някакво разливане.

Пробвай и с друга марка и късмет!  :goodluck: :bfp:
« Отговор #42 -: Февруари 24, 2011, 21:28:05 pm »
Да, пробвай но примерно в събота, изчакай един ден поне.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #43 -: Февруари 24, 2011, 21:32:07 pm »
Аз имам още един тест от тези , но определено мисля да изкачам и ако пак се получи някакъв дефект ще взема и друг.
*
« Отговор #44 -: Февруари 24, 2011, 21:38:35 pm »
Пламъче, аз си мисля че нещо теста не е в ред. Пробвай с друга марка, както каза Полисия в събота да кажем и по възможност с първата урина. Аз като се чудех декември месец + ли е – ли е, едно момиче от форума, не помня кое, ми препоръча шуърчек писалка. Той ми показа бледа втора черта. Затова горе главата и стискам палчета да ни се похвалиш след 2-3 дни :D

*
« Отговор #45 -: Февруари 24, 2011, 21:47:09 pm »
Пламъче хайде приятелко зарадвай ни миличка моляте...Графиката ти е е супер,върви чудесно слънчице...Господ да е стебе и чакаме двете чертички миличка....Целувам те и те прегръщам силно..... :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: Хайде и вируси бременни за късмет мило момиче....
*
« Отговор #46 -: Февруари 24, 2011, 21:53:34 pm »
Благодаря ви момичета , аз не съм се отчаяла въпреки че е отрицателен дефектния ми тест , то мойто каръшка работа .И дай Боже скоро да има добри новини от мен.Искам да попитам колко дни преди да менструация пада БТ обикновено , ако може някой да ми каже ориентировачно само, знам че при всеки може би е различно?
*
« Отговор #47 -: Февруари 24, 2011, 21:58:32 pm »
Лелеле Пламъче аз също това не го знам но и аз искам да го разбера ...Давайте момичета Колко дни преди цикъл БТ пада,че дай Боже и аз някой ден да видя термометъра над 37 .....
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #48 -: Февруари 24, 2011, 22:15:55 pm »
Пламъче, графиката ти е наистина много хубава! Дано следващият тест е положителен! При мен Т пада или 1 ден преди М. или в самия ден на М. Стискам ти палци :wink:!
*
« Отговор #49 -: Февруари 24, 2011, 23:45:45 pm »
Пламъче, при мен БТ пада плавно, няколко дена преди М.. Рядко се случва да падне в деня преди М от раз..(но се случва) При всеки е различно! Дано се задържи така твоята БТ! Хубава графика се заформи  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #50 -: Февруари 25, 2011, 12:26:52 pm »
 newsm04 Сега ти погледнах графиката Пламъче....Хайде дай Боже...Дано да ни зарадваш.....
*
« Отговор #51 -: Февруари 25, 2011, 12:36:21 pm »
Благодаря ви за подкрепата и че не ме забравяте и надниквате в темичката ми.Стискайте палци да не ми дойде и като мине и утре вече окончателно се води закъснение ,защото миналия месец си ми дойде на 26 и е с ден по рано от предния за това предвиждах да е днес , но явно няма да е (поне се и надявам),дано и утре се размина и така цели 9 месеца  :oops:.Целувки и прегръдки на всички ви. :grouphug: :kiss:
*
« Отговор #52 -: Февруари 25, 2011, 14:17:47 pm »
Не е много добро качеството на снимката днес , но явно защото я снимам от по близко , но пак се вижда по добре от снощната.
« Отговор #53 -: Февруари 25, 2011, 16:05:37 pm »
Партидата е бъгната!
Не знам за марката дали е читава, ама на мен ми отчете на 26ти ден 2 черти.;)
Дано да е грешка при теб.
Пробвай в неделя с други марки. А ако си много нетърпелива днес направи втората касетка от Престо- да видим как ще изглежда.
П.П. Много от близо си снимала наистина, за това е размазвация :)
« Последна редакция: Февруари 25, 2011, 16:09:50 pm от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
« Отговор #54 -: Февруари 25, 2011, 16:36:33 pm »
Щом си тръгнала да правиш тестове  :P тичай до аптеката и вземи нов тест на друга марка. Този 100% е дефектен!!! Хайде, силно вярвам, че това е твоят месеееец   :wink:
За протокола: на мен днеска ми дойде, нов месец, нов късмет! Затова надеждата ми е в теб! Хайде  :goodluck:
*
« Отговор #55 -: Февруари 25, 2011, 16:50:46 pm »
Смятам ако не ми дойде до неделя , сутринта да направя другия ,защото в кутийката са два.Ако и при него се появи нещо такова , ще си взема друг тест , от друга марка.Снощи съпругът ми се шегува че това да не било знака за близначета  :lol:, просто гледаме де не се отчайваме ,а да се шегуваме.Дано просто е бил дефектен или е рано за да отчете , защото аз продължавам да съм без симптоми че ще ми дойде , като изключа че ме болят гърдите ,ама това от ову е почнало така.Tonita80 щом на теб ти е дошло за този тогава стискам палци другия месец да е вашия  :crossfingers:
*
« Отговор #56 -: Февруари 25, 2011, 22:01:41 pm »
Стискам палци и в Неделя,че и в следващите 9 месеца да не ти дойде Пламъче... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Късмет слънчице...
*
« Отговор #57 -: Февруари 26, 2011, 16:11:35 pm »
Стискам палци и в Неделя,че и в следващите 9 месеца да не ти дойде Пламъче... yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Късмет слънчице...
чакаме + тестче  :)

*
« Отговор #58 -: Февруари 26, 2011, 20:36:06 pm »
Пламъче какво става мила???
*
« Отговор #59 -: Февруари 26, 2011, 20:59:57 pm »
Ами до сега не ми е дошло и още си чакам ли чакам , ако е така утре ще направя все пак и вторият тест да видя какво ще покаже.Благодаря че ми навестявате темата и ме мислите. :grouphug: