0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Графиката на plamak
« Отговор #20 -: Февруари 23, 2011, 11:00:18 am »
Пламък, здравей, графиката ти върви чуесно! Дай Боже да е станало! Моят съвет е да изчакаш още 2 дни, знам че е трудно, но съм сигурна , че ще си струва чакането! Чакам добри новини съвсем скоро и стискам палци за +++  :bfp: :crossfingers:
« Отговор #21 -: Февруари 23, 2011, 13:27:14 pm »
Чудесна температурка си заформила тия дни!  Само защо в първата фаза ми се струва малко висока темп?! Ако можеш изчакай с тестчето и се опитай да не се самонавиваш и да мислиш нон стоп, просто вярвай. Намери с какво да си отвлечеш вниманието да минат тези два-три дни. На мен трябва да ми дойде днес и за да не го мисля се отрупах с работа, ноооо .... Ето ме пак във форума  :P стискам палци това да е твоят месец   :crossfingers: :goodluck:
« Последна редакция: Февруари 23, 2011, 13:29:58 pm от Tonita80 »
*
« Отговор #22 -: Февруари 23, 2011, 13:42:05 pm »
Да, тук трябва да има  :bfp: :crossfingers: съвсем скоро :) Пламък, много добре си върви температурата, дано, дано остане такава и нататък. Стискам палци и се надявам, че ти ще си следващата :) Късмет!

Няма начин да не е  :bfp:
Но се опитай да изчакаш още 2-3 дни с тестчето :wink:

*
« Отговор #23 -: Февруари 23, 2011, 14:19:51 pm »
Ами аз също се занимавам с различни неща за да не мисля и дори нямах никакви очаквания до преди няколко дена когато видях че се покачи още , но в никакъв случай не се самонавивам , очаквам и двата варианта.Ще изчакам дори мисля да е ден два след дата ако не ми дойде.
Тони дано не ти дойде и да има положително тестче , че е време всеки да се зарадва с постигнатото  :crossfingers:.
« Отговор #24 -: Февруари 23, 2011, 15:18:33 pm »
Тази графика става все по-хубава.Айде чакаме със затаен дъх. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #25 -: Февруари 23, 2011, 16:22:17 pm »
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #26 -: Февруари 24, 2011, 11:10:58 am »
Привет,Пламъче!
Според мен изчакай поне един ден закъснене,колкто и да е трудно това :) Стискам ти палци този месец да е вашият   :goodluck:
П.С Мога да кажа,че съм запозната до някъде с опитите ви. Писали сме си във сватбата.бг ,ако ме помниш - Бадемка ;) 

*
« Отговор #27 -: Февруари 24, 2011, 11:20:21 am »
Привет,Пламъче!
Според мен изчакай поне един ден закъснене,колкто и да е трудно това :) Стискам ти палци този месец да е вашият   :goodluck:
П.С Мога да кажа,че съм запозната до някъде с опитите ви. Писали сме си във сватбата.бг ,ако ме помниш - Бадемка ;) 

Естествено че те помня мила. :)Много се радвам да те видя в темечката си.А за чакането е много трудно определено и се надявам да удържа, а ако не мога то рано или късно ще си покаже дали има нещо или не. :oops:Страното е че друг път 2дни преди да ми дойде имам симптоми като виене на свят и отпадналост ,докато за сега ги нямам,също така си чувствам корема един подут и твърд , но и това го няма.Но въпреки  това не се надявам прекалено много ,защото всичко става може БТ да падне в деня в който ми дойде , а не по рано.Важното е че съм подготвена и аз  :bfn: :bfp:, а дано Господ е с нас и ни зарадва с  :bfp:
« Отговор #28 -: Февруари 24, 2011, 11:47:59 am »
Радвам се ,че ме помниш :)Момента в който се намираш сега.. чиста игра на нерви :)Съдейки по себе си допускам как се чустваш сега: Не смееш да се надяваш прекалено много,евентуално за да си разочарована по -малко.От друга страна,не можеш да спреш да се надяваш... Само да те боцне някъде и веднага през главата ти минават мисли от рода "Ами ако е станало"?
Относно симптомите,много е относително.При някои е пълно с такива,при други -нищо.Много зависи от организма на човек.Еми наистина съм с теб и се надявам на хубава новина в най-скоро време. Всичко ще бъде наред,не се тревожи :kiss:
*
« Отговор #29 -: Февруари 24, 2011, 11:51:25 am »
Благодаря ти за подкрепата и аз се надявам всичко да е наред.Просто ми стана странно за липсата на тези симптоми, защото аз съм човек който кара доста тежко цикъла с болки и даже почват няколко дена преди него.Но  знае ли човек може организмът ми да се е променил и да няма нищо ,а просто да вземе да ми е по леко в този период на месеца.А иначе си много права, че човек гледа да не се надява много , за да си спести голямото разочарование.
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #30 -: Февруари 24, 2011, 12:05:07 pm »
Пламак, графиката ти върви наистина чудесно и аз от сърце ти пожелавам прекрасен финал  :crossfingers: :bfp:

« Отговор #31 -: Февруари 24, 2011, 14:43:57 pm »
:goodluck: yahoo_17 yahoo_17 stork-boy
Виждам хубави неща тука :)
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
« Отговор #32 -: Февруари 24, 2011, 15:53:51 pm »
графиката ти е супер Пламаче,силно ти стискам  :crossfingers:да видиш   :bfp:тестче,дано се е получило и имаш наи хубавия подарак за дения на жената желая ти го от все сърце  :bighug:
« Отговор #33 -: Февруари 24, 2011, 15:59:54 pm »
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
:crossfingers:
:bighug:
*
« Отговор #34 -: Февруари 24, 2011, 16:07:46 pm »
Благодаря ви много момичета , силно се надявам да сте прави. :)
*
« Отговор #35 -: Февруари 24, 2011, 19:47:57 pm »
E, момичета не издържах и тази вечер направих тест, естествено е отрицателен :?.Ще видим ако не ми дойде ще направя след няколко деня другия.Теста е малко странен ама ще видим.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 19:56:33 pm от plamak »
*
« Отговор #36 -: Февруари 24, 2011, 19:57:04 pm »
не се отчаиваи Пламаче може да е раничко за тест изчакаи още няколко дена,оххх желая ти от сарце следващия тест да е положителен :bighug:
« Отговор #37 -: Февруари 24, 2011, 21:05:17 pm »
Какво имаш предвид, че е странен теста? Давай го по-ясно, не ни шашкай, че и без това те мислиме и проверяваме!!!
*
« Отговор #38 -: Февруари 24, 2011, 21:14:29 pm »
Какво имаш предвид, че е странен теста? Давай го по-ясно, не ни шашкай, че и без това те мислиме и проверяваме!!!

Ами има розова черта перпендиколярно на другата, но в момента не излиза хубаво заради светлината , утре ще го снимам да ви го покажа дано се вижда добре на дневна светлина.Ето я снимката от тази вечер.
« Последна редакция: Февруари 24, 2011, 21:19:12 pm от plamak »
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
« Отговор #39 -: Февруари 24, 2011, 21:19:54 pm »
plamak, каква марка тест си направи?
Подобни странни перпендикулярни черти или пък нещо като петна съм имала с Шуърчек и с Престо...

И ако можеш почакай още 2-3 дни до другия тест... Успех!