Здрава весела и усмихната седмичка и от нас.
Моника поспря да вдига температура, поне тази сутрин се събуди без температура. Иначе 39 и 5 си ги нямахме за нищо два дни. Кашлицата поспря уж но снощи отново получи пристъп и докато не повърна и не изкара това което я дразнеше не се спря. След това цяла нощ не съм я чула да кашля. В четвъртък има тържество, надявам се да е добре и в четвъртък да си отиде на градина здравичка.
Днес защитих с отлична оценка дипломната си работа за магистърска степен и се преборих за мястото си като докторант. Този понеделник е един хубав ден за мен, надявам се и седмицата да е също толкова приветлива и усмихната. Предишните две седмици бяха пълен кошмард в страната ни Абсурдистан.
jasmin_veni аз не си държа детето с температура. Давам си и Ефералган или Нурофен. Моника от бебе качва температурата за отрицателно време. Прехвърли ли 38 нагоре расте лавинообразно и сваля само и единствено с Хексалгин. Затова щом усетя давам Нурофен. А това да си държа детето с температура не го разбирам. да ясно, организма се бори, но според мен това са крайни мерки и не си го причинявам на мен, камо ли на детето си. Съседката тука го държи малкия с 39 и отгоре 2-3 дена, налива му некви хомеопатични капки, детето вместо да се възстанови имам чувството, че направо го изтезава. Тва три дена с 39 си е убииствено за организма, незнам на вируса как му се отразява. разбира се, всеки си знае как да си гледа детето, на никого не казвам, че моят начин е правилен. След като съседчето получи гърч и то във военна болница сред 5 лекари и видях последствията от това изобщо не си и помислям да си чакам и да си експетиментирам...
Здрави да са, всеки знае своя начин да си гледа децата и вътре в сърцето и душата си той е премерил варянтите хиляди пъти, за да е сигурен, че решението е на 100 % правилно. Дали е така, времето ще покаже
От мен имате пожелания за много здраве и усмивки.