0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #260 -: Март 14, 2011, 22:15:20 pm »
Момичета, сега научавам, че д-р Стаменов и д-р Персенска ще са на конференция в началото на април. А аз си правя сметка за биопсия, която вероятно ще се падне тогава. Д-р Шефкетова взима ли биопсии? Някой правил ли е при нея? Моля ви, ако има такъв, да ми напише впечатления. Може и на лични, както прецените. Много се страхувам, а не искам да отлагам биопсията. Искам да се отърва от това и да не го мисля, а и не зная дали да започна проследяване.  
« Отговор #261 -: Март 14, 2011, 22:30:38 pm »
Аз в събота следобяд бях на преглед. Беше много спокойно, чаках около 15-20 минути. Предстои ми ЦС, хистероскопия, сваляне на ТСХ... краят не се вижда  :(.

Ще , ще му се види края   ! Аз  го виждам и пожелавам да е  ей такъв  :bori_005: :bori_015:

:bighug:

Врабчо, ротацията от и към посоката, която си поела по мои наблюдения  все късметлийска излиза :D
Нинче, Тара, дано да сте прави  :D!
*
« Отговор #262 -: Март 14, 2011, 22:32:54 pm »
Не се притеснявай, на мен др. Шевкетова ми прави биопсия много внимателна докторка.
« Отговор #263 -: Март 14, 2011, 23:15:35 pm »
Не се притеснявай, на мен др. Шевкетова ми прави биопсия много внимателна докторка.

И аз мисля така.На мен ми е правила три биопсии още в самото начало, когато беше започнала работа в клиниката и съм много доволна. И на трансфера ми беше тя заедно с д-р Стаменов.

« Отговор #264 -: Март 14, 2011, 23:27:08 pm »
.....незабравяйте, че зад всяко АРТ има най-малко 2 изстрадали, измъчени и доста обеднели човешки души, най-малко 2 човешки мечти и най-макло 2 "смачкани" човешки съдби.
Не мога да повярвам, че чета подобни постове! 8O Ти защо си мислиш, че някой забравя, какво е да преживееш поредния неуспех?! Нима Мецани е успяла от първия път, тя колко неуспеха има?! Знаеш ли?! И какво като е модератор? Тук има много момичета преживели неуспешни процедури и какво, трябва да се обсъжда къде почива д-р Стаменов и колко заплати давал на "хората си" , а всички да си мълчат, защото като се обадиш  и излизаш защитник на клиника "Малинов" от "компанията на Мецани" ! На никой не му е лесно, така че да си спестим подобни спорове!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
*
« Отговор #265 -: Март 14, 2011, 23:45:20 pm »
Момичета вие нямате ли си други грижи а се чудите как да се карате и заяждате засрамете?
*
« Отговор #266 -: Март 15, 2011, 00:28:45 am »
Относно кой доктор кога ще е на работа е много относително. Аз миналата седмица звънях за час и ми казаха, че  д-р Стаменов ще преглежда най-рано  ок. 15 Април, за д-р Шефкео=това в началото на Април 5-6ти, защото с д-р Стаменов щели да ходят на някаква конференция и т.н., та записах час за 24ти за д-р Персенска-само тя щала да бъде в клиниката до края на този месец. Иди ги разбери, на всеки май казват различни истории......

« Отговор #267 -: Март 15, 2011, 06:58:15 am »
Момичета,
Дискусията за почивките, заплатите, тънкообидността и пиара приключи. Ако някой я продължи, ще получи предупреждение, а темата ще бъде заключена.

Хубав ден!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #268 -: Март 15, 2011, 08:19:25 am »
Здравейте, момичета. Надявам се през следващия месец да получа дългочаканото обаждане от фонда. Имам следния въпрос към вас. Знаете ли дали клиниката прави процедури през юли и август.От Варна съм и в клиниката, в която бях тук лятото не правиха ин витро. Хубав ден ви пожелавам и успех на всички в процедура!

« Отговор #269 -: Март 15, 2011, 08:32:28 am »
Здравейте, момичета. Надявам се през следващия месец да получа дългочаканото обаждане от фонда. Имам следния въпрос към вас. Знаете ли дали клиниката прави процедури през юли и август.От Варна съм и в клиниката, в която бях тук лятото не правиха ин витро. Хубав ден ви пожелавам и успех на всички в процедура!
Юли правят процедури ,но през август почиват.
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #270 -: Март 15, 2011, 10:28:40 am »
Благодаря!

« Отговор #271 -: Март 15, 2011, 10:38:02 am »
Д-р Шевкетова прави биопсии, има невероятно "лека ръка".

п.с. снощи съм пропуснала клюкарлъка, придържайте се към темата.
« Отговор #272 -: Март 15, 2011, 10:51:06 am »
И при мен Д-р Шефкетова ми направи биопсията.Много внимателна и мила.Вчера в 18 часа в клиниката бях почти сама и направо беше неестествено.Оказа се ,че заради отсъствието на Д-р Стаменов,прегледите са до 18 часа.
Нормално е да е така.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

« Отговор #273 -: Март 15, 2011, 10:55:13 am »
И при мен Д-р Шефкетова ми направи биопсията.Много внимателна и мила.Вчера в 18 часа в клиниката бях почти сама и направо беше неестествено.Оказа се ,че заради отсъствието на Д-р Стаменов,прегледите са до 18 часа.
Нормално е да е така.

Да и е пълно спокойствие, невероятен кеф :D
« Отговор #274 -: Март 15, 2011, 11:10:42 am »
Момичета, ще си позволя да попитам отново. След колко дни ориентировъчно излизат хистологичните резултати? На кой от телефоните да звънна за да ми кажат, за часове или на другите секретарки?
За отпуските, обикновено остава по някой дежурен в клиниката неофициално. Да следи приключващите процедури или момичетата, след трансфер. Под отпуска в повечето случаи се разбира, че не поемат нови пациенти в този период и не започват стимулации.
*
« Отговор #275 -: Март 15, 2011, 11:29:54 am »
Aksev, по нагоре си писала, кога ти е казала д-р Персенска да си запишеш час, за коментар на резултата. Отиди когато са ти казали, не се притеснявай.

И да, под отпуска се разбира, че не поемат нови пациенти и не започват стимулации.
« Последна редакция: Март 15, 2011, 11:31:34 am от Тара »
« Отговор #276 -: Март 15, 2011, 11:34:49 am »
Тара , благодаря ти за отговора.
Д-р Персенска каза да отидем с другото момиче за проследяване след операцията, за резултати не спомена нищо. Дано са излезли.
Успех и дано скоро има щастливи новини от всички ни!
*
« Отговор #277 -: Март 15, 2011, 12:04:05 pm »
Здравейте момичета!Бих искала да попитам, дали на някоя от вас е изписвано NAC600.
Знаете ли тази хранителна добавка за какво служи и може ли и без нея?
Благодаря ви предварително!
Успех на всички бойци!
*

Filadelfia

• **
  • 122
« Отговор #278 -: Март 15, 2011, 12:39:53 pm »
Me4e, д-р Стаменов ми изписа NAC600, за подобряване функцията на яйчниците. Трудно реагирам на стимулации :(

*
« Отговор #279 -: Март 15, 2011, 13:00:22 pm »
Аз добре реагирам на стимулации,поне за сега,но всички изолирани яйцеклетки са ми с централни гранулации и при трите пункции.
Дали някоя колежка тук е с подобен случай?
И имате ли инфо за успели жени с такива яйцеклетки?