0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов / Надежда - тема 7
« Отговор #340 -: Март 18, 2011, 07:30:40 am »
neliana, ти беше единствената последните две седмици с положителен тест :?.....

а, и този месец отиде.....клиниката е опустяла.....всички се борят за; "той си ме следи", още малко  и ще "подпука" всички подред :lol:
« Отговор #341 -: Март 18, 2011, 07:32:17 am »
Ох, papa, съвети много, решенията всеки сам :lol:
1. Пуснете актуална спермограма / държат да е в клиниката/, да е готова към деня на прегледа, или на самия ден  да излязат резултатите до прегледа
2. Хормони за теб на 3-ти ден ФСХ, Е2, ЛХ,  + щитовидни TSH, FT4, TAT, MAT -тези на гладно, без кафе -за тях няма значение на кой ден от МЦ.
Пролактин - без пипане на гърдите, преди вземане на пробата; покой в лабораторията 15-20 минути
След прегледа най-вероятно се настрой за ЦС

papa2011, ако  искаш направете една спермограма в клиниката -да ви е  готова за прегледа .И евентуално хормоните на 3-5 ден  -ако сега може да се  вместиш .
Всичко това чисто информативно , за да ориентира доктора , за  други изследвания ще преценят на място.Желая ти много късмет и успех!
На моя първи преглед носех хормони от последния цикъл и ми ги приеха и не поискаха да ги пускам пак.Иначе  с изследванията  почнахме от а,б... -  нова спермограма с ДНк фрагм. , цветна снимка и имунология.

Благодаря за отговорите.
Нали всички хормони мога да си ги направя в накоя лаборатория в Пловдив /с изключение на спермограмата, която е хубаво да е правена в Малинов/? Или може би държат изследванията да са от тяхната лаборатория.
Ако е така - имам достатъчно време да се организирам и да ги пусна.
*
« Отговор #342 -: Март 18, 2011, 07:35:56 am »
 :D, можеш хормоните в Пловдииииив :lol:

а спермограмата, не хубаво - задължително в "Малинов"
« Последна редакция: Март 18, 2011, 07:37:43 am от Тара »
« Отговор #343 -: Март 18, 2011, 07:54:44 am »
а, и този месец отиде.....клиниката е опустяла.....всички се борят за; "той си ме следи", още малко  и ще "подпука" всички подред :lol:

:jump12:
*
« Отговор #344 -: Март 18, 2011, 09:48:33 am »
 В понеделник на обяд за лекарството, гледам лекар от обучаващите се / има едни в синичко/ в чакалнята  с едно списание ОК , като няма върху кого да се обучава :lol:

Снощи друг господин в синичко
долу на мекичко
Вън - няма никой, само един

Качвам се горе за биопсията в 18:00  :lol:, нека си чакат, като не са ме предупредили, че ми местят часа в 12:20,......прочит на досието икарах 

Руми вика - бързо сваляй дрехите   .....звъни на пациентка, да и каже, че е последна и какво ще прави, ще идва ли няма ли да идва.....ами така де, жива душа няма.....вечерно време, идва време за

« Отговор #345 -: Март 18, 2011, 10:02:05 am »
Аз ходих на контрола в сряда следобед. И изобщо не беше като да няма хора. Часовете вървяха с близо час и половина назад.
Друг е въпроса, че ходенето беше малко напразно.
*
« Отговор #346 -: Март 18, 2011, 10:04:18 am »
Сутрин си е стандартно натоварено.
Вървят си стимулации, имаше 40 човека в сутрешния график само за 1 етаж, имаше списък и за 4.
За инжекции също имаше навалица по обед.
Явно само следобед е по-спокойно.
*
« Отговор #347 -: Март 18, 2011, 10:40:26 am »
Имам нужда от малко помощ.Вчера ми беше пункцията.Днес се обадиха, че се развиват и утре да чакам обаждане за евентуален трансфер.Моля, да споделите кога се правят трансферите и тъй като не съм от София дали от сутринта трябва да отида да чакам или може следобяд към 3 часа да кацна.Чувала съм, че се правят следобяд, но дали е така?
« Отговор #348 -: Март 18, 2011, 10:46:37 am »
Имам нужда от малко помощ.Вчера ми беше пункцията.Днес се обадиха, че се развиват и утре да чакам обаждане за евентуален трансфер.Моля, да споделите кога се правят трансферите и тъй като не съм от София дали от сутринта трябва да отида да чакам или може следобяд към 3 часа да кацна.Чувала съм, че се правят следобяд, но дали е така?
Спокойно , на мен ми звъннаха сутринта около 10,30 ч. и искаха да правим трансфер на същият ден.Обясних , че пътувам от Велико Търново и ще ми трябва повечко време , още повече , че бях и на работа , трябваше да се прибера , мина през банята и тогава да тръгнем, та ме записаха за 15.30 ч.,но минах в 17.30 ч.Няма да има проблем за трансфер в по-късен час , а ти си имай готовност !
Успех на ЕТ и после ще очакваме да се похвалиш с добри новини !
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #349 -: Март 18, 2011, 10:47:44 am »
Мисля,4е трансфера няма да ти е утре,ако в4ера е била пункцията.Денят на пункция се прои за 0,което ще ре4е 4е трансфера ще ти е в неделя и ако съдя по графика на моето ИКСИ ще е следобед.А може и за така наре4еното лепило или среда  да ти се обадят
Дано си  ми разбрала :lol:
« Последна редакция: Март 18, 2011, 10:49:49 am от Vali :) »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #350 -: Март 18, 2011, 10:58:08 am »
Понякога правят и трансфер на 2-ри ден /така беше при мен/, така че бъди на стенбай и успех.
*
« Отговор #351 -: Март 18, 2011, 11:03:31 am »
Аз съм имала ранен трансфер - две денонощия след пункцията,т.е. добре е да си имаш готовност - това се решава в движение. Предполагам, че няколкото часа, които ще са ти нужни за път не са от значение, иначе щяха да искат всички да са в София на разположение.

п.п. Някои момичета пишат, че тези дни клиниката се опразва след 18ч.
« Последна редакция: Март 18, 2011, 11:07:45 am от bril »
« Отговор #352 -: Март 18, 2011, 13:00:40 pm »
Здравейте момичета!Спешно ми трябва телефонен номер на Д-р Персенска!Много моля,някой да ми го изпрати на лични!Благодаря ви!

Има три неща, които възрастните могат да научат от децата:
~ да бъдат радостни без повод;
~ винаги да са заети с нещо;
~ да се стремят с всички сили към това, което желаят;
(Паулу Коелю)

‎"Случва се нещото, в което наистина вярвате.
А вярата е нещото, което го кара да се случи."
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #353 -: Март 20, 2011, 19:30:44 pm »
Имам нужда от малко помощ.Вчера ми беше пункцията.Днес се обадиха, че се развиват и утре да чакам обаждане за евентуален трансфер.
rs68, как мина трансфера? Дано всичко да е наред!  :D
« Отговор #354 -: Март 21, 2011, 09:42:07 am »
А някой знае ли дали пункциите и по-точно - тези без упойка, на естествен цикъл се правят само сутрин или е възможно и по-друго време от деня.
« Отговор #355 -: Март 21, 2011, 09:50:48 am »
Само сутрин.
« Отговор #356 -: Март 21, 2011, 10:11:23 am »
Пункциите със или без упойка - само сутрин.

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."
« Отговор #357 -: Март 21, 2011, 11:02:58 am »
Благодаря. Извини ме за нетърпението manga-zunga, но какво става при теб? Трансфер?
« Отговор #358 -: Март 21, 2011, 11:06:38 am »
Извинявай, съжалявам. Вече видях отговора ти в другата тема. Много съжалявам. Явно при тази процедура трябва да сме подготвени за неуспех... Не знам какво друго да кажа, съжалявам.
« Отговор #359 -: Март 21, 2011, 11:11:51 am »
Както казваш - при тази процедура трябва да сме подготвени и за неуспех.
Чакам следващия цикъл и наново, продължаваме :)

"Бъди благодарен за това, което имаш. Накрая ще имаш повече.
Ако се концентрираш върху това, което нямаш, никога няма да имаш достатъчно."