0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
добро утро Да потвърдя написаното от Lemon. Аз съм с Хашимото и като си видях резултата от ТСХ и Ft4 вчера и сигурно още повече се е вдигнала стойността - ТСХ е 4.1, Ft4 - 10,15. А през останалите сезони е до 2 ТСХ. Просто сега така се случи да го меря. Мен ме загложди една мисъл дали има връзка с празния ми фоликул този месец Ние понеже борим ЕЦ, решила съм да се обадя на Начев да питам дали не трябва да се качи дозата на л-тироксина.Успех на всички чакащи момичета, в процедури и предстоящи такива, както и на всички останали
Момичета, днес ми дойде, така че до втори тест не стигнах. Надявам се следващият опит да е моят. Стискам палци на всички, които чакат да ни зарадват с добри новини.
Цитат на: iva17 в Февруари 25, 2011, 21:11:34 pmМомичета, днес ми дойде, така че до втори тест не стигнах. Надявам се следващият опит да е моят. Стискам палци на всички, които чакат да ни зарадват с добри новини.Много съжалявам мила
Благодаря ви за подкрепата. Евита, надявах се снощи да е имплантационно кървене, защото съвсем леко ми "промаза", но днес вече стана ярко червено и по-обилно. Не колкото друг път, но все пак си е цикъл според мен.
Момичета да ви споделя моите неволи след ЗЕТ на 08.02, на 10-ти ден кръвен 0.00, на 14-ти ден 0.09 и доктора ми каза да продължа лекарствата до 21-ви ден и да отида на 01-ви март. Нямам цикъл ,но вчера и днес си направих урини тестове и за съжаление отрицателни. Не виждам смисъл от това мъчително чакане след този кръвен и двата отрицателни урини , но не знам какво да правя.Вие какво ще кажете?
Евита, за съжаление съм сигурна, че е цикъл, а и с резултата 0,17 нямам напразни надежди. Така че сега съм с надежда за следващия опит. Но чакаме добри новини от теб
Евита, признаците за бременност са сходни с тези за ПМС, така че нищо не се знае Кой ден ти е?