не мога да премълча щом отворихте дума за това тук. До сега стисках, ама по-добре да си кажа, пък каквото стане.
Аз пиша в инвитро на ЕЦ по принцип, но съм в Малинов за да не спамя тук. Пациентка съм на клиниката от повече от една година като чинно си изчаках да ми дойде "времето" преди това с идеята да съм при д-р Стаменов. Е, така беше първите няколко пъти, дори той ми направи хистероскопията. И до там. След неуспешния опит и записан час изрично за него, за който чаках повече от месец, независимо,че вече бях пациентка, се оказа, че д-р Персенска ще ме преглежда. Казах си . няма да правя драми, въпреки,че бях неприятно изненадана. Както и да е. Реши се да пробваме ЕЦ. Първите два месеца се падах при нея като всеки път когато записвам час ме питат при кой съм била последния път
(това какво значение има, като се има предвид,че зависи кога ще отидеш на преглед от това кога ти е дошло). Както и да е. Последния път когато ме видя, спомена нещо за нова хистероскопия и от тогава не мога да се "добера" и до нея. Д-р Шефкетова ме преглежда. За хистеро нито дума. Питах - нищо. И аз пак си казах - карай,можа да не съм била съвсем за това.
Сега последния път, 1 фоликул на 10 ден - 20 мм. ЛХ почти 13, а Е над 400. И аз реших,че няма да има пункция с тези числа.Е, имаше. Прегледа беше в петък и мислех,че пункцията ще е в неделя заради стойностите. Да, но беше в понеделник. Счу ми, че се коментира,че май е късно за пункция заради големия фоликул и че май е "презрял", ама все пак да се пробва. И резултата е, че яйцеклeтката беше презряла. Честно казано - адски съм разочарована. Чувсвам се като някое пиле на заколение и ако оживея, ще живея, ако ли не - да се оправям. Но няма къде другаде да отида в БГ.
Не искам да плюя никой, просто споделям.