Ница,мила...на мен ми се случи абсолютно същото с опита ми при д-р Владимиров.
Аз съм с един яйчник.Извадиха ми 18сет яйцеклетки / после разбрах,че даже не са били подготвени за толкова / Съответно имаше 16 оплодени.На втория ден все още се развиваха добре и аз даже започнах да питам дали ще мога да даря...Викнаха ме на третия ден,падаше се неделя ,по спешност да правим трансфер.Поголовно започнали да спират развитието си.По думите на ембриолога имаше само три горе долу добри,но въпреки това не им харесваха много.Направихме трансфер ,неуспешен опит.
Не съм взимала документация.Яд ме е ,че си загубих дискетата,която ми дадоха с трите върнати ембриончета...В деня на трансфера имаше един лист,на който бяха описани всяка яйчеклека на колко се е разделила до момента,но не са ми я давали...
Не ми се ще да си мисля за нередности,по-скоро ми се струва не добро отглеждане на ембриончетата...а може би прекалена стимулация,която им е развалила качеството...
Когато разказвах на новия ми доктор имаше недоумение и коментара беше,че така се получава,когато се подхожда по еталон към всяко едно момиче...В страшно много от случаите самата стимулация води до занижено качество на яйцеклетките...
31 яйцеклетки,бога ми,страшно много ми се виждат.