Лиско, ако ти трябва помощник за пътуването - свиркай Що да не се поразходя малко
:)Ако вземеш и Криси и Дани, мисля за последно ще ни пуснат да напуснем България по въздух и вода:)))
Лисе това след кучешките са предкътници Те избиват доста мъчително защото имат няколко връхчета.
Още нещо научих. Тъкмо си мислех, че най-мъчителното е минало ама ти с тези няколко връхчета ми попари мирните намерения:))))
Лиско, пусни ги и тримата, и то на две динамитни години на кораба на баща им, и стой та гледай какво става! За един ден само ще се ориентират в обстановката, ще превземат кораба, ще сменят капитана, ще поемат управлението в свои ръце и ще поемат курс към неизвестно море и страна, където царуват двугодишните пирати!
Изпълнена съм с огромен респект към потенциала на тази възраст! И си водя старателно записки, попивам техники и похвати, които ще ми помогнат да се справя нестандартно с всяка ситуация житейска!
И аз се опитвам да му обясня, че е редно да има някаква алтернатива за нова работа преди да отидат децата на кораба, но на него много послушни му се виждат по снимките:))))))))))
Пете, шия и байряка. Да не питате после кой, кой...
Хоуп, ще ми идвате на свиждане после:)