0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро, момичета! :)

Лиони, закуската е чудесна, както винаги! :bighug:

Радостинка, не съм правила още инсеминации при д-р Даскалов, но не виждам причина да се прилага силна стимулация. Все пак не е ин витро да се търси голям брой яйцеклетки. :)

Желая на всички успешен и приятен ден!
Добро утро, милички! Чудесна здравословна закуска, Льони! Благодаря!
По моят скромен опит с репродуктивната медицина - бях стимулирана много леко, понеже опитваме с контролирани контакти и имах доминантни фоликули в двата яйчника. А относно хидросалпингса бях прочела много страшни неща. Когато ми правиха цветната снимка се установи, че имам такъв, но не е необходимо да се оперира. Явно има значение вида хидросалпингс.
Лек ден от мен!
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен, момичета!
Лиони, то аз като се претеглих днес (обнадеждена, че покрай глада в болницата може да съм свалила поне някое килце :lol:) установих, че май не само закуската трябва да ми е здравословна оттук нататък.
Serendpity, тя Радостинка искаше да каже относно това, което се чудихме вчера от коя страна са фоликулите. А не, че упреква методите на твоя лекар. И аз сега като си мисля най-логично ми се струва това - че не е 100% сигурно, че ще имам фоликули и от двете страни и затова. А пък и нали като цяло едно от основните изисквания за прилагането на инсеминациите е доброто състояние на тръбите.
Катрин, ако е 100% хидросалпинкс не трябва ли да се отстрани? Аз докато не знаех дали и при мен не е това и прочетох доста гадни неща. Едва ли не шансовете да се забременее (и съответно износи бебе) клонели към 0 при наличието му :?. Ти при кой лекар беше?
Радостинка, не съм правила още инсеминации при д-р Даскалов, но не виждам причина да се прилага силна стимулация. Все пак не е ин витро да се търси голям брой яйцеклетки. :)
Май първия ми пост звучи леко двусмислен, но точно това имах предвид, че няма смисъл, и затова ако има стимулации наистина ги правят много леки.
А като казвам леки, да дообясня:
моята стимулация с Клостилбегит (която по принцип се води лека) беше 2х1 хапче на ден за 5 дни
а съм попадала на стимулации на момичета при д-р Даскалов - с 1 хапче на ден, ако не и по 1/2 (нямам точен спомен, просто дозата беше по-ниска от моята)
Та затова казвам, че са нистина внимателни със стиумалциите, което мисля че е правилно :)
« Последна редакция: Март 18, 2011, 09:36:40 am от radosttinka »
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добро утро момичета.
Аз съм болна.Вчера на обед бях с 39 градуса Т и не мога да я смъкна под 37,7.
ТАКА ,ЧЕ МНОГО СЕ ПАЗЕТЕ.Във сряда нищо ми нямаше и вчера направо ме събори.Имах адски болки в краката и ръцете,не можех да си стоя на краката.Месото и костите ме болят.
Не съм ви чела, но като се оправя ще наваксам.
Късмет на който за каквото му трябва.
Аз  :balk_137: и лек ден на вас.
Добро утро момичета,
Закуската е супер!

Пожелавам ви лек и приятен ден!
Краси

Сисмонди, къде го пипна тоя грип, мила! Дано го изкараш леко, че сегашния май е доста коварен.
Гери, и аз съм ги чела същите неща за хидросалпингса. Аз съм при д-р Капка Атанасова. Като ми каза, бях готова да лягам под ножа, но тя смята, че не необходимо. Няколко пъти съм засягала въпроса и всеки път отговора е - не е за операция.
Добро утро!
Лиони мерси за закуската-присъединявам се към вас.
Сисмонди дано скоро се излекуваш.То и аз от няколко дни усещам,че май и мен ме хваща грипната вълна ама ще видим дано се размина по-леко.
...а съм попадала на стимулации на момичета при д-р Даскалов - с 1 хапче на ден, ако не и по 1/2 (нямам точен спомен, просто дозата беше по-ниска от моята)
Та затова казвам, че са нистина внимателни със стиумалциите, което мисля че е правилно :)[/color]

osi_9.И двата ми опита(първата неуспешна инсеминация,втората така и не можа да се осъществи)при д-р Даскалов бяха с клостилбегит-2х1/2 за 5 дни.Наистина са внимателни със стимулациите.
Лек ден на всички!

osi_9.И двата ми опита(първата неуспешна инсеминация,втората така и не можа да се осъществи)при д-р Даскалов бяха с клостилбегит-2х1/2 за 5 дни.Наистина са внимателни със стимулациите.
Лек ден на всички!

Именно  :), с такава стимулация (като имаме в предвид, че все пак всичко е индивидуално) е по-малко вероятно да има няколко фоликула, затова ако няма проблем с овулацията като цяло е по-добре инсеминацията да е на естествен цикъл и тогава нещата зависят от това на кой яйчник е фоликула.
Мнението ми е че в клиниката на д-р Даскалови не прищпорват лечението, както се прави на доста други места, а напротив, минават през всички малки стъпки от които се състои то и след като е направено всичко се пристъпва към по-сериозни стимулации или пациента се препраща вече подготвен от всякъде за сериозна арт процедура.

Ако бях близо до Пловдив със сигурност щях да бъда негова пациентка, с много добри впечатления съм за всичко което чета за тях :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Добро утро момичета  :bighug: как сте днес ?
при мен няма нищо ново , освен че вече се чувствам по - добре снощи заспах като пеленаче и се чувствам много отпочинала  :D
Сисмонди  бързо да се оправяш
*
Здравейте сладурки  :) Радостче , Цигу радвам се че ви виждам отново тук  :wink:
Лионка мерси за закусчицата, Гери обезателно разпитвай за стимулацията, момичетата са прави. Серендити радвам се, че ЦС е добра
 За мен тоя месец ще приключи, т.е. цикъл  :lol:, защото БТ падна, айде да идва и да се почва наново, вече нямам търпение  :D
Чудя се само да пия ли клостил, док. каза 3 месеца курс да видим как се приема от организма ми и после, ако няма + резултат ще си говорим за инсеминация след още 3 месеца  :(. Е да ама моя мъж като го няма и честно казано не ми се иска да ги пия ей така хормоните, пък да няма  :bed:, пък може и да има незнам как ще се улучим. Оффф стига съм ви занимавала с моите терзания
Лек ден и много стиснати палци
Добро утро мили момичета,
Гледам, че още спинкате - това е супер, но аз съм на работа!!!
Тъй като явно сън станала най-рано смятам да ви сервирам закусчица в леглото!

Хубав ден дами!

Моята БТ е доста висока, но вчера вечерта реших да се пробвам с едно тестче, ей така да видя дали не е станало чудо и ... :bfn:... :(
Краси

Добро утро,момичета!
Краси,мерси за закуската.Иии...може да е било рано още за теста.Едва 11-ти ден след О е,пък си го правила и вечерта...Все още има надежда :crossfingers:
Лек ден ви желая,милички и много стиснати палчета от нас :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Добро утро
Краси мерси за закуската, пвтори теста след 4-5 дни
Лек ден
Добро утро и от мен милички   :bighug:
:sleeping: ...ужас - много ми се спи, но за съжаление работата ме зове.
Краси благодаря за закуската, определено имах нужда от нея  :hungry: Лично според мен все още ти е било раничко за теста и  :crossfingers: следващия да е  :bfp:
По принцип събота и неделя не работя и определено тази работна събота -  :balk_121: обърква всичките ми планове. Не че плановете ми са кой знае колко приятни - :laundry:  :hangclothes:  :dishes:, но са неща които "мен чакат"...Ех да имаше вариант да е друго -  :balk_177:  :balk_179:
Извинявам се за прекаленото използване на емотиконки, но съм нова тук и съм изключително впечатлена от разнообразието на "сладурски човечета в различни роли", които предлага този сайт. Поради тази причина не се въздържах да напиша толкова много  :balk_56:
Пожелавам ви много приятни уикенд емоции, незабравими вечери  :dating:  :bed: и разбира се само добри новини  :bfp:
Усмивки от мен за всички  :a_cat_01:
*
Добро утро и от мен, момичета! :)

Бъдете слънчеви и усмихнати, напук на лошото време! :bighug:

Мърморанка, "сладурските човечета" внасят настроение, използвай ги на воля! :)

Краси, много ще ни разглезиш с тези закуски в леглото. :) Благодаря ти!

Хубав ден на всички!
*
Добро утро момичета. И аз като Мърморанка съм работна днеска, амако да правиш, иначе почивах на 4-ти  :D Мърморанке използвай иконките, ама чак пък на воля не  :wink: Краси благодаря ти за закусчицата и не се отчайвай, време до датата за М. има, пък и тест за Б. се прави със сутрешна урина  :wink:
Лек ден от мен милички и не се преуморявайте  :D
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро и от мен!
Сисмонди, как си днес? Пребори ли грипа?
Днес наистина е мрачен ден обаче аз следобеда мисля да го ударя на разходки напук на лошото време. Омръзна ми цяла седмица като някой затворник вкъщи :?.
Хубав ден на всички, а на работещите- лека работа!
 :bighug:
Добро утро,момичета!
Краси мерси за закуската,графиката ти е супер,дано да е било рано за тестче и след няколко дни като направиш да е  :bfp:
Сисмонди бързо се оправяй
Момичетата на д-р Даскалов можете ли да ми кажете след колко дни ви излезнаха резултатите на уреаплазмата в клиниката ? Направихме вчера контролата там,но забравих да питам кой ден точно  osi_13,а ще бързаме да насрочим датата за ЦС,че лошата тия дни ще цъфне
Лек ден милички  :bighug:

Вярвам!!!!
Красунка,абе миличка то след инвитро ако е + теста много рядко показва на 11 ден ,ти искаш сега,я се стегни,виж каква прекрасна ТТ имаш ,според мене е ужасно рано за тест ;).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...