0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Въпрос за инвитро клиника "Вита"
« -: Март 16, 2011, 10:02:45 am »
Здравейте,
някой да е посещавал новооткритата инвитро клиника "Вита" в София? Можете ли да ми дадете информация за д-р Вакрилов, и най-вече за цените там? Ако някое момиче е правила ИКСИ при него, ще се радвам да сподели колко лева е излязъл опитът й.
Много благодаря предварително.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Въпрос за инвитро клиника "Вита"
« Отговор #1 -: Март 16, 2011, 11:35:12 am »
инвитро център Вита беше открит съвсем наскоро - преди няма и месец. даже не знаех, че вече работи реално с пациенти. относно цените е най-добре да се пита в самата клиника.
колкото до д-р Вакрилов, той се занимава отдавна с инвитро, преди Вита беше в инвитро клиниката на държавната болница "Св.София" (бивша "Тина Киркова") и със сигурност има доста отзиви за него из форумите.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #2 -: Юни 14, 2011, 15:08:19 pm »
Някой да знае цените във Вита....?
*
« Отговор #3 -: Юни 18, 2011, 18:07:25 pm »
Някой да знае цените във Вита....?

Ако те интересува някаква конкретна цена, най-добре е да се обадиш в клиниката. Мисля, че никъде няма обявени цени в сайта им (аз поне не открих преди време). Мога да ти кажа само цената на ИКСИ стимулиран цикъл - 2800 лв (без медикаментите). Аз си направих извода, че не са най-скъпата, нито най-евтината клиника. Предполагам, че цените им са нещо средно между цените на останалите клиники, но не съм на 100% убедена - това са просто мои изводи. Много объркано стана. Дано си ме разбрала :)

Успех.
« Отговор #4 -: Юни 19, 2011, 21:15:04 pm »
Благодаря ти !Питах защото скоро ходих до там да ми подадат документи по фонда,и когато се заинтересувах колко би ми струвало при тях  точно ИКСИ стимулиран цикъл,ме попитаха ,правила ли сам го някъде и колко ми е излезло ,спрямо отговорът ми ,казаха ами при нас ще ти излезе 2900,явно нямат конкретна цена и е спрямо клиента... :)!
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2011, 21:03:19 pm »
Тона е цената за ИКСИ и на мен така ми казаха 2900 лв. без лекарствата. Има ли такива с минали или текущи процедури там?
Основните елементи на щастието са: нещо да правиш, нещо да обичаш и нещо, за което да се надяваш
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2011, 11:11:15 am »
Аз не съм запозната, но понеже докторката ми е във Вита,предстои ни мъжа ми да ходи във вита инвитро за спермограма. Ако несупешните ни опити за забременяване по естествен път продължават, сигурно натам ще се насочим. Ще се радвам ако споделяте вашите впечатления от клиниката. Успех ви пожелавам!  yahoo_17
« Отговор #7 -: Април 19, 2012, 15:00:06 pm »
Здравейте, предстои ми инвитро в тази клиника и ще съм много благодарна ако някой, който вече я е посещавал сподели мнение.Все пак човек влага много чувства,емоции и ...пари... и е хубаво ако е подготвен за това което го очаква.Благодаря предварително и успех на всички в тази тъй тежка битка.