Д-р Бърди,
преди малко ми казаха, че паразитните изследвания на Мира са отрицателни. Питах при МБ за какви бактерии е изследвана и ми отговориха, че за Салмонела -да, но за Кампилобактер не можели да тестват тук в лабораторията.
Мира вчера е с 2 изхождания - жълти, не съвсем твърди. Нищо не съм и давала като лекарства. Тази сутрин се изходи, вече беше по-твърдо и не толкова жълто.
Вчера вечеря крем-супа от повече моркови /както ми казахте/, картоф и ориз с няколко капки зехтин + сухари. Много и хареса. Тази сутрин закуси с апетит попара /сухари, сирене, 1/2 ч.л. захар и съвсем малко масло/. След това беше изхождането.
Сега се чудя проблем ли е, че не е изследвана за всички видове бактерии?!
И след като и паразитните са отрицателни, каква е причината за разтройството?
Първият път ако е било от Аугоментина и всичките там сиропи, които пи, след това минаха 10 дни до следващите оплаквания. През тези 10 дни тя беше на градина. Там ядат често боб, леща и т.н., а до преди това тя беше на диета. Тук, в Козлодуй доста деца са с разтройство и повръщане. Нямам идея дали е някакъв вирус.
Ще се радвам да чуя мнението Ви, както и препоръки как да продължим с храненето, а и въобще.
Поздрави,
Павлина