0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета искам да се консултирам нещо с нас.
Ясно е, че този месец няма да е нашият! :( Ние имаме две лоши спермограми и втори месец съпругът ми пие Фертилейд. След втората спермограма лекарката каза, че сме за ИКСИ, но ...ние си мислим...(не, че  сме много компетентни) да го пие както си е по предписание 3 месеца по 3 на ден и междувременно да правим контролни спермограми. До сега не сме се консултирали с Уролог-андролог, мисля да му запиша час на втората седмица на Април (тогава стават два месеца от приема на Фертилейд-а). По принцип съм ви споменавала, незнам да ли си спомняте, че баща му почина преди 2 месеца, дали е възможно лошите резултати да се дължат на това?! ...Незнам какво да правим :( :( Мисля си ако и следващата спермограма ни е лоша, да подготвим документи за фонда - чела съм, че се чака цяла година до като ти дойде реда, междувременно ще пробваме едно финансиране със собствени средства. Просто се притеснявам да не се пришпорваме излишно и да се дължи на емоционален стрес...аз не искам да го травмирам и да го притеснявам излишно, но определено незнам какво е правилното действие.

Извинявам се за дългият пост!
Краси

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Красунка, според мен е по-добре да си подадете документите във Фонда, а пък то така и така се чака цяла година, нека си пие Фертилейда и да си пробвате през това време по естествен път. Но ако случайно не стане ще си имате резервен вариант и няма да губите излишно време тепърва да подавате документи и да чакате толкова време. Особено ако е много лоша спермограмата аз не бих се колебала изобщо.
*
Ей Тонита, честити ти две чертички :bfp: :cheerleader: Желая ти леки и безпроблемни месеци :cloud9:
Мали, не се притеснявай че не се вижда още ембрионче, и при мен късно се видя, мисля че към 7-8 г.с.да не кажа и 9-та, и то заради некадърни доктори, така че никакви притеснения :) :crossfingers:
Краси мерси за закуската
лек ден на всички

Красунка, напълно е възможно спермограмата да е лоша на емоционална основа. При нас беше така. Първата спермограма беше много лоша и веднага казаха, че сме за икси. След известно време, като се поуталожиха нещата, останалите спермограми бяха чудесни. А и както казва Гери, подайте си документите, нищо няма да загубите.
Здравейте момичета  :bighug: честита темичка и честита първа пролет от мен .
При нас няма нищо ново сега съм доста развълнувана остават само два дни и най - накрая ще се свърши с тази неяснота . Стискайте ми палци моля ви  :bighug:
Пожелавам успех на всички и дано чертичките по две да завалят този месец  :crossfingers:
Тонита честити две чертички , дано имаш лека бременност и прекрасно бебче на финала  :bighug:
« Последна редакция: Март 22, 2011, 12:21:03 pm от Лора Райчева »
Здравейте момичета !
Их как само се усеща че пролетта идва  :P веднага я посрещнахме с хубава новина.
Тонита,честити две чертички мила  :cheerleader: наслаждавай се на прекрасна бременност и на финала едно прекрасно бебоче  :babyflips: :bighug:
Краси каква ръчичка имаш само пу..пу...пу  :D
Mally всичко ще бъде наред  :crossfingers: ти само си почивай и мисли позитивно  :bighug:
Целувки на всички и слънчев ден !
И чакаме още хубави новини  :D

Вярвам!!!!
Здравейте момичета, още веднъж благодаря за прекрасните пожелания, толкова сте мили, добре че ви има  :bighug:
Искрено се надявам пролетта да е сезонът когато всяка от вас ще види двете чертички.  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Krasunka, мила не се отчайвай,
Красунка, напълно е възможно спермограмата да е лоша на емоционална основа. При нас беше така. Първата спермограма беше много лоша и веднага казаха, че сме за икси. След известно време, като се поуталожиха нещата, останалите спермограми бяха чудесни. А и както казва Гери, подайте си документите, нищо няма да загубите.
  :good_post:
Привет и от мен.
Тонита чудесна новина.Честито и много да се пазиш.Всичко ще е ОК.
Моита  :witch: пристига и този месец.
Лек ден от мен.
Тони, честити ти 2 чертички! Пожелавам ти леко бременеене :):)

Мали, ние видяхме точката между 5та и 6та седмица, а ембриона  чак м/у 7ма и 8ма.. Така че не се притенсявай--има време..ти си бъди само спокойна

Темата е страхотна...започва много добре..дано завърши още по-добре :):)

Цунки на всички и ето от моите вирусчета :):) :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! Честита първа пролет! Нека донесе на всички много оптимизъм, слънчево настроение и сбъднати мечти!

Tonita80, честито! Много хубава, първопролетна новина! Пожелавам ти лека бременност и едно или две хубави бебета на финала!  :goodluck: yahoo_17

Кrasunka, може пък да е още рано за тест...

При мен няма нищо ново, освен пролетна умора. Продължавам си по програмата - тестове за ову, измерване на БТ, останалото обичайно ежедневие...

Добро утро момичета,
Днес ви предлагам традиционна българска закуска (баничка и катми). Да ви е сладко!

Благодаря ви за коментарите от вчера момичета! БТ днес също е добра  :) :) - незнам вече и аз ...ще се обадя на лекарката за да чуя и нейното мнение!

Лек ден на всички!
Краси

*
Добро утро момичета !!!
Аз отдавна ен съм писала ,но ето днес почивам и докато стана веднага съм във форумчето .
Малко със закъснение да ви Честитя Първа пролет и на всички да сте здрави и много положителни емоции .
Тонита честито ти две чертички ,леки и безпроблемни месеци .
Благодаря и на Красито за темичката и най-вече ,че неме е пропусналаи ме е писала в списъчето .
Красунка -закуската е прекрасна -Благодаря !!!
Аз все още не мога да разбера кога ми е овуто през последните два месеца ,но днес се надявам на имам положително ову- тестче ,Бт малко се понижи .
Пожелавам на всички прекрасен ден .
*
Добро утро момичета
Красунке, мерси за закусчицата- ще хапна с удоволствие.
А ти защо не направиш едно кръвно тестче, графиката и Т ти е много хубава. :) А дано е  :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

Добро утро сладурки  :bighug:
krasunka закуската беше превъзходна, баничката ти е невероятна!
Аз съвсем скоро започвам с лечението на бактериите - доктора ми предписа "Nolicin табл. 400mg". Надявам се следващият месец вече да сме излекувани и да подновим опитите за бебе.
От 2 дни имам притеснения във връзка с БТ  :bbt: Като гледам графиките на повечето от момичетата тук ми прави впечатление, че почти никоя от  вас няма толкова ниска БТ като моята, особено 4-5 дни подред. Напълно съм наясно, че всичко е индивидуално, но факта, че след овулацията температурата почти не се повиши, ми е малко странно  osi_10
Моята половинка заяви, че тази постоянно ниска БТ била категоричното доказателство, че съм била студенокръвна като змия  :a_snake_01:  :balk_48:
Извинете за дългия пост, за да не ви ангажирам тук със "странната" ми БТ, ще прехвърля съмненията си в темичката за БТ.
Пожелавам на всички много усмивки, много приятни емоции и прекрасен завършек на този ден!
Целувки  :a_cat_01:
*
Привет и от мен.
Красунка закуската е супер.
При мен няма нищо ново, така че минавам само да видя, да ви пожелая много късмет и да ви наръся с вирусчета  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Здравейте прекрасни момичета-кокичета. Аз се позагубих, ама то с тия мои ангажименти и немога да сваря да напиша някой ред, само ви чета. Та честита ни нова тема, благодаря ти Краси, на Тонита едно голямо тихичко честито, всичко да е наред до края миличка,Мърморанке с тоя единичния тест дали е имало ову.,според мен още не е минало, нали знаеш че те ову. нтестовете са винаги положителни  :), а и друго БТ се покачва до 5 дни след Ову., така че ще наблюдаваме.
Аз съм щастлива, вчера едни приятели се сдобиха с още един член на семейството :D,измъчиха я милата 2 дни, но лекари,няма да коментирам, важното е че вече и двамата са добре.А и още нещо довечера ще си имам половинка,дано е поне до събота тук. Стискам палчета на всички и много целувки
Иванитка,
Не смея да направя кръвен тест ..много ме е страх след тези два отрицателни резултата..И другото което е, че ме наболява от дясно все едно ще ми дойде ли и аз незнам вече osi_16!!!!
Краси

krasunka - чудесна закуска .... цопвам се и аз тук, понеже много се надявам в края на седмицата да видя и аз заветните  :bfp:
Успех на всички които чакат като мен и много целувки и усмивки и лека бременност на всички които вече са ги видели.
Хубав, усмихнат и слънчев ден на всички
Здравейте момичета  :bighug:
Красинка имаш много стиснати палчета , каквото и да предприемеш ние сме с теб  :crossfingers: и закуската е чудна любимата ми  :)
Марморанка по кое време мериш БТ и къде я мериш е много важно . Аз също съм имала месеци с по - ниска като цяло БТ понеже я мерих много рано , а и не съм я мерила правилно после го разбрах . Дори и да си я мериш правилно пак може да имаш такива стойности , ако просто си с по - ниска Т , чесно казано на мен ми беше по - лесно да я отчитам при по - ниски стойности  yahoo_33
иана-86 стискам ти палци  :crossfingers: и на другите също , аз също уж съм при чакащите , но при мен този месец няма да е , сега имам по - важни грижи  :lol:
приятен ден  :bighug:
Привет милички!
БТ меря ректално сутрин, с дигитален термометър, в 7:00 часа. Онзи ден ову-тестчето беше с 2 ясно видими чертички. Току-що направих ову-тестчето за днес - 2 чертички, втората е една идея по-бледа от контролната. И определено ми се появиха болки ниско долу. За съжаление нямах възможност да направя един тест и вчера, щеше да ми е любопитно какъв ще е резултата. Но ...Така или иначе този месец го пропускаме. Ще наблегнем на показанията за следващия. Утре съм на преглед при д-р Даскалов. Той ще каже имало ли е ову или не.
Благодаря на всички за мненията  :a_cat_01: