0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Според мен е по - ниска , заради това , че я мериш в 7 и при мен беше така като работех , сега я меря към 9 и затова е по - висока . Най - важното е , че колебанията така или иначе се засичат успех  :crossfingers:
*
 Тонитка,страхотно,бравос!
 С нетърпение ще те чакаме в другата тема :)

Айде аз да ви наплюя всичките за кадем!  :) :) :)
*
Утре съм на преглед при д-р Даскалов. Той ще каже имало ли е ову или не.
Благодаря на всички за мненията  :a_cat_01:

И аз утре съм при Даскалов на преглед от 14 ч. :wink:

ivanita аз утре съм на преглед с последния влак - в 19:30 часа  :balk_600:
Пожелавам ти хубави новини при твоя преглед  :crossfingers:

За тези, които не обядват или вече са обядвали, предлагам малки вкусни глезотийки! (шшшт... :balk_87:...няма да гледаме килограмите сега  :balk_56:) Заповядайте на сладичко!
До скоро момичета  :a_cat_01:
Здравейте,

И при мен нищо ново. Надявам се,че всички сте добре :)

Красунка, супер температурка..сигурна съм, че си случила на кофти тест! Стискам палци за ++.

Жени, дано мъжо ти се задържи по-дълго и да полочувате както трябва :)

Марморанка, има жени с много ниска БТ. Виждала съм бременни графики след ++ тест не повече от 36.5-36.6. Така че не се притеснявай :)

Иванита, пожелавам ти да видите най-после пола на бебето :):)

Хубав ден на всички

Здравейте момичета,
Красунка,  хайде, ти си на ред, затаила съм дъх и чакам твоите  :bfp1: с тази температурка ....  :P колко дни ти е закъснението? Мен също до вчера ме наболяваше отдясно все едно ще ми дойде, мисля, че това е нормално. Важното е да не идва  :P
Марморанка, при мен БТ също принципно си е ниска и сега даже се е заковала на 36.9 вече кой ден!! Иначе аз също меря в 7.00, даже си мисля, че това е най-оптималното време за мерене, така че едва ли е от това. Пробвай да задържаш термометъра по-дълго, аз го държа 6-7 мин. (въпреки че сигнала си писка след първата минута).
Tonita80, по график трябваше в понеделник да дойде
Краси

Красунка, стискам палци, мила! Аз отивам на фоликуметрия, да видим как се движат нещата. После ще се отчета.
Tonita80, по график трябваше в понеделник да дойде
И моята беше за понеделник. Сега сравних и двете графики (не че това е сигурен метод, но все пак), минали са 14 дни от ову при теб, но пък температурата ти се покачва по-бавно, може пък затова да е  osi_10 дано, дано да се задържи тази температурка още и аз бих опитала отново с едно тестче, но утре или в петък ... Да знаеш, много силно ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ех момичета, толкова сте мили  :youwoman: :bighug:!!! Голяма подкрепа ми оказвате!! Аз се опитвам да не се надявам, твърде много разочарования ми се събраха напоследък :( ...така ми се иска да сте прави :crossfingers:
Краси

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
krasunka, стискам ти палци и то много! И ти желая успех!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 Но все пак наистина е по-добре да не се надяваш прекалено.

Аз миналия месец толкова се навих, направих си 3 теста и накрая на последния направен видях бледа втора черта... И след два часа се появи цикълът ми...  :ask: Още се чудя дали не е била биохимична бременност, която приключи прекалено рано или съм съвсем изкукала и ми се е привидяло. Но теста го показах и на една приятелна и тя също видя чертата. Ако знаете през тези два часа колко много се радвах... И вече съм убедена, че няма да правя тестове преди да минат 17-18 дни след овулация.   
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
А, добро утро!
Как така никой още не е писал тук :ask:?
Ами да взема 1 път и аз да сервирам закуската тогава :wink:.
Хубав ден на всички!

« Последна редакция: Март 24, 2011, 08:57:58 am от gergana :-) »
мммм Чудесна закуска Гери!!!
Лек ден на всички!
Краси

Добро утро и от мен! Прекрасна закуска!
Пожелавам на всички лек и усмихнат ден!
Благодаря gergana :-)  , невероятна закуска - особенно ягодите :)
хубав и слънчев ден момичета  :bighug: :grouphug2:
*
Добро утро и от мен! Гери, страхотна закуска  :hungry:
Краси, какво става с теб?
Лек, усмихнат и слънчев ден на всички
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Добро утро, момичета! :)

Гери, днес си много ранобудна, благодаря за закуската! :)

На тези, които са на преглед днес, желая хубави резултати. Успешен и слънчев ден! :bighug:
*
Привет и от мен.
Гери, закуската е супер. Надявам се да е останало нещичко и за по-поспаливите  :D.
Пожелавам ви хубав ден. Късмет и стиснати палчета на всички и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро момичета
Гери закуската е супер  :bighug:
Ще чакаме отчети днес , като гледам още никой не се е похвалил  :lol:
За мен утре е големия ден  :? дано да имам хубави новини след ехографа , не че знам какво се вижда от него  :lol:, но все пак дано е хубаво . Няма да правя прогестерон засега понеже не знам дали е имало овулация и може да няма смисъл от него , ще питам доктора и после .
Сега ще се обадя да ми кажат със сигурност дали ще местят клиниката или съм на старото място , но последния път ми казаха , че едва ли ще е преди моя час .
*
 :hello2: ще чакам с вас хубавите новини !  :bfp: preggo yahoo_17
                    أريد أن يأتي الطفل في هذا العا

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]