Здрава и слънчева седмичка пожелавам на всички! Нашата започна с огроооомна тенджера боб чорба, сготвена от мен за улеснение и новината, че в яслата на Вероника има варицела, с обявена карантина до 05.04. Та се чудя и мая, да я водя ли - хем сърби, хем боли е малко при мен сега, нищо че си имаме застраховка! Относно точките за класирането - аз пък не съм съгласна с дескриминацията по отношение на това, какъв вид ясла е посещавало детето последните 6 месеца! Какво като не е на територията на столична община! Да вземат да ме питат, защо аджеба, кисна вече цяла година в СЗ и пиля нервите на шефа, като вече над три години не съм се вяслвала на работа и кретам с мизерните 240лв "помощ"...
А по отношение на това, кои деца се гледат по-лесно - близнаци или тези с малка разлика, верояно и двете категории си имат специфичните особености, но е ясно едно - от собствената камбанария, гледката е по-различна. Що се касае различният режим - с търпение и постоянство усях да синхронизирам нещата и тактиката ми е следната - приспивам малкия, после лягам с "каката" да чета приказка и, ако рекъл Господ, се радвам на 2 часа спокойствие
Понеже доскоро коментирахте зъболекарски неволи, ето ви една офертичка, току виж, е звършила работа на някого:
http://www.promomax.bg/index.php?p=100057
И да не забравя - евала на Дивата розичка за ябълките!
Докато пиша тук, слушам, Вероника "чете" приказки на "децата си". "Децата" са кукли, плющени мечета и други животни - абе над 10 бр
Обръщам се, питам я:
- Рони, това всичко твои деца ли са?, а тя:
- Да, това са ми дечицата.
- И какво ще ги правиш толкова много?
- Ами ще им давам хляб.
Аз от своя страна не се сдържах и казах:
- Ами много ясно, с хляб ще ги храниш, то толкова много с какви друго