0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Къде си вярна ти любов народна?
« -: Март 28, 2011, 09:49:30 am »
Добро утро и успешна седмица на всички ви.
Изчезнахме като редките породи но посред нощ съм се сетила за една хубава седмична тема, където можехме да се посмеем на Ели, на Змимка, на Слън...и на кой ли не. То все на тях им се случваше нещо понеже:))))))

Като казах Змимка...сега ще има чужбински случки.
Ей тук чух че влязла да се СЛЕЙ:)
« Последна редакция: Март 28, 2011, 09:51:36 am от Lisko »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Къде си вярна ти любов народна?
« Отговор #1 -: Март 28, 2011, 09:58:18 am »
запис  :oops:
аз пък бях там  :P

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #2 -: Март 28, 2011, 10:01:15 am »
:))))))))Мини, записа ли се по летищата ме интересува?:)))))

Там, там ама и по знамената не си личи къде си била. Кажи за холандеца не се прави на скромна:)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Март 28, 2011, 10:33:31 am »
Мимка с (в) канала ли се е сляла, че не разбрах?  :lol:

Лиско, ама и ти си се сляла доста, щом питаш мини къде е била, ей богу...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Март 28, 2011, 11:45:49 am »
Ейй, добре, че е Лисицата, че да се погрижи за нас  :lol: :lol: :lol:

Айде поздрав от новите извънземни (с които се сляхме по язовирите събото-неделно)

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #5 -: Март 28, 2011, 12:04:46 pm »
това чудовището от лох-панчарево ли е?

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #6 -: Март 28, 2011, 12:22:05 pm »
Цък, от лох-Огняново  :lol: :lol: :lol: Лох Панчарево е прекалено калномръсно активно за извънземните, та го отбягват  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #7 -: Март 28, 2011, 12:32:58 pm »
Гледам сте на вълна сливане, да ви покажа кой се слива най-много  :lol:
« Отговор #8 -: Март 28, 2011, 12:37:17 pm »
Гледам сте на вълна сливане, да ви покажа кой се слива най-много  :lol:
:lol:
Каква умопомрачителна прилика с Лиско и Бари :wink: :D
Пете добре ли се разхлади, лятооо... :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #9 -: Март 28, 2011, 13:02:23 pm »
Хахахаха, лисица смотана  :lol: :lol: :lol:
ще те слея аз тебе, хахахха, водата още е студенка. Затова пък едни оскубани бройлери ме нападнаха на Гранде чаршия и ми изядоха сандвича, ама давай да е весело.

Адаша да си признае колко чешка бира изпи, докато не сме го прочели в пресата. :drunk:. А сега не ме занимавайте повече, защото в събота съм на изпит и днес ще уча..... Ако ме скъсат ще удуша преподавателя с думите 'Във Венеция учих за тъпия ти изпт бееееее.....'
« Отговор #10 -: Март 28, 2011, 13:14:42 pm »
Альоуу, Русото, зарязвай учебниците и марш по Голямото Канале  :lol: Кви ги твориш в къщи, а? На екскурзия ще ми учи! Айде и таз голямата думичка отпреди малко да не я разбивам както си знам, че... ей тез лошите модерки ще ме баМнат  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #11 -: Март 28, 2011, 14:06:38 pm »
Ле-леей, има седмична тема, не мога да повярвам на ушите си  :lol:
*
« Отговор #12 -: Март 28, 2011, 15:48:33 pm »
Леле, браво на лисицата! Независимо, че е най-натоварената от нас, пак и остана време и желание, една седмична тема да ни спретне. :lol: Аз често си мислех да пусна, защото май на мен най-много ми липсват разговорите с някои от вас, ама не се реших :( Дано само не е първа и последна!  :wink: Та, да си дойдем на думата - затъжих се...
Успешна, слънчева и хубава седмица ви желая!
На Мимса - много страхотни преживявания и да вземе да купи един подарък от Венеция за преподавателя си, за всеки случай, да подсигури вариант за изпита!  :wink:
Аз започнах седмицата с много трудно ставане сутринта, но със страхотна радост, че ще работя само два дни и най-после ще изляза в отпуск. Днес имахме и пробна матура с 12 клас - много натоварващо, освен всички други ангажименти, а за капак преди малко ми се обади майка, че са взели сестра ми в болницата... Дано се оправи милата, че от 2 седмици повръща в къщи.  :(
Хайде, хубава вечер!

*
« Отговор #13 -: Март 28, 2011, 18:50:57 pm »
А, блонди май не е блонди вече 8O
Боядисана ли си ма, Мимкеее :lol:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #14 -: Март 28, 2011, 19:03:40 pm »
Еййййййй, на човек да не му спрат нета и ми изядохте опашката:)))))
Мимиииии, окъде ми кажи я изрови тази снимка:)? и как изобщо се сети за нея:)?

Любов, колко гълъба изядохте кажи? И какви изпити, какво учене. Верно трябва да те ступам, откога ти се каня:) И защо не си се представила на председателката с новото си вю?

Же, и на мен не ми се вярва ама ей на, сънувах те и викам, трябва седмична тема да пусна:)

Джам, правя се аз на луда, току виж Мини споделила нещо искрено и лично:)))))
*
« Отговор #15 -: Март 28, 2011, 19:10:50 pm »
Еййййййй, на човек да не му спрат нета и ми изядохте опашката:)))))
Мимиииии, окъде ми кажи я изрови тази снимка:)? и как изобщо се сети за нея:)?
То такова нещо забравя ли се  :wink:
*
« Отговор #16 -: Март 28, 2011, 19:11:10 pm »
Авъъъъ, баш на шефката ли не се показах ....

Аз щото такова....тъй рече ред колегията  :oops:

Пък и язе всякак сме убави бе...

Либоффф, кво ядене бе, тея оскубаните бройлерчета как мен не изядоха, умрели от глад какво да им ям?
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #17 -: Март 28, 2011, 20:22:58 pm »
Ни съ прай чумо НЕруса. Ти месо не ядеш.
Хора, верно ми липсваше и тая тема. Щъкат по Европата някои девойки, ама защо ли изобщо се харчат. Ей го тва - екс-русото щяло да учи. Във Венеция!!!! 8O Пък и трезвенек на всичко отгоре.
На Мини се надявам, да е пила по една биричка за другарчетата.
« Отговор #18 -: Март 29, 2011, 11:42:09 am »
Пеше, ти остай, че учи и че е трезвеник. Ама и мръвка не яде - и ся кво - отиде до Италията, ама ни прошуто ще пробва, ни салами, ни панцетта. Тюююю... Пък и паста карбонара, равиоли, оссо букко и кво ли още не също пропуска.

А за Мини съм убедена - и биричка, и наденички и други вкусотии за другарчетата е пробвала  :lol:

*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #19 -: Март 29, 2011, 11:52:51 am »
Пеше, ти остай, че учи и че е трезвеник. Ама и мръвка не яде - и ся кво - отиде до Италията, ама ни прошуто ще пробва, ни салами, ни панцетта. Тюююю... Пък и паста карбонара, равиоли, оссо букко и кво ли още не също пропуска.

А за Мини съм убедена - и биричка, и наденички и други вкусотии за другарчетата е пробвала  :lol:

ни позна. минка решила да пости баш кога не требе...  :D

с две думи - и двата биха път залудо. следващия път предлагам да пратим други другарки - по-отговорни към поставените им задачи.