0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
бяло теение и бременост
« -: Март 28, 2011, 13:37:33 pm »
Здравейте,
бременна съм в 18 г.с., това което ме претиснява, е че имам бяло течение, говорих с гиниколога, но той каза , че това не е проблем. Пуснах си стерилна урина и ми взе влагалищен секрет, но резултатите са ОК.

Накакви други изследвания дали са необходими да си пусна?
Re: бяло теение и бременост
« Отговор #1 -: Март 28, 2011, 13:52:19 pm »
Здравей!И аз имах бяло течение,което се появи към средата на бременността.На мен също ми казаха,че не е страшно и когато влязох чак в 36г.с. ми изписаха лекарство,което е под формата на писалка.Количеството му е за един път-нямам спомен как се казваше,но наистина доста намаля течението ми и някъде след около 4-5 дена родих ylinfant .Винаги съм мислела,че  родих по-рано именно заради това лекарство,но няма как да съм сигурна.

« Отговор #2 -: Март 28, 2011, 16:00:48 pm »
Не се притеснявай!Повечето бременни го имат през бременноста.И аз бях така даже си го имам и през останалото време.Сега имам бебче на три месеца и всичко си е наред и пак си го имам това течение.Изследванията ми винаги излизат чисти и са ми назначавали лечение и пак си го имам!Така,че не се притеснявай всичко ще е наред! :balk_103:

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
« Отговор #3 -: Март 29, 2011, 07:06:43 am »
Здравейте,
бременна съм в 18 г.с., това което ме претиснява, е че имам бяло течение, говорих с гиниколога, но той каза , че това не е проблем. Пуснах си стерилна урина и ми взе влагалищен секрет, но резултатите са ОК.

Накакви други изследвания дали са необходими да си пусна?
След като резултатите са ОК, значи си е физиологично течение. Аз също имам по време на бременността и миналата бременност имах, а не съм имала до сега някакви оплаквания или инфекции.

Боби

« Отговор #4 -: Март 29, 2011, 16:50:02 pm »
Аз също имам много силно течение от около 2 месеца. Преди около месец ми предписаха някакъв гел "Гиназол", който се слага във влагалището еднократно и след около 3-4 дена имах страхотно подобрение... за около месец. Миналата седмица получих отново супер силно течение и пак ми предписаха "Гиназзол". Сега пак съм по-добре, но очаквам ново включване след около месец.До колкото знам е нормално по време на бременността да се засили течението, но ако искаш питай доктора за Гиназол...поне временно ще ти помогне