0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Донорска инсеминация във Варна
« -: Март 28, 2011, 15:50:44 pm »
Здравейте на всички препатили...Не знам къде точно да напиша въпросо си но понеже ще си правя донорска инсеминация искам да ми помогнете къде във Варна е добре да отида и ако може да ми кажете с тези стойности на хормони 
FSH-13,96, ТSH-0,35 и PRL -8,83 дали е възможно да се подложа на тази манипулация.ФСХ много ли е високо при положение че нормата е 12,00.Няма да казвам кой доктор ми каза"с тези сдухани яйчници", което много ме нарани, даже и да е така това ли е начина да се каже на жена която иска да има дете при положение че и мъжа и е с проблем азооспермия.
Друг доктор пък ми каза че няма проблем да си направя донорска инсеминачи само че, в тяхната клиника нямат донорски материал.За това се обръщам за помощ ако някой може да ми каже къде и при кого да отида за инсеминация и да ми каже нещо и за хормоните. Безкрайно объркана съм.Вече започвам и да се отчайвам.Забравих да уточня че едната ми тръба е нагъната със сакче и съм на 39 години вече.Ще чакам за съвети и отговор
Донорска инсеминация във Варна
« Отговор #1 -: Март 28, 2011, 16:12:08 pm »
Във Варна клиниките са няколко:
АГ Варна
Майчин дом - в момента май имат проблем с донорските програми
Олимед
Клиниката на д-р Давидков и д-р Козовски.

Където и да решиш да направиш инсеминацията имай в предвид, че с това "сакче" в тръбата не е препоръчително!

ФСХ-то е височко и не трябва да се подценява ситуацията, а да се действа.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Донорска инсеминация във Варна
« Отговор #2 -: Март 28, 2011, 16:36:44 pm »
на тази възраст и с тези тръби, аз бих помислила направо за инвитро. шансът е по-голям.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Донорска инсеминация във Варна
« Отговор #3 -: Март 28, 2011, 23:35:13 pm »
До колкото ми е известно, във Варна Криобанка има само в Олимед ама не съм сигурна на какво ниво са, няма много добри отзиви за тях. Според мен пробвай в София.
Успех