Мишле, съгласна съм с теб, че не трябва на своя глава да се прави самолечение, а да се разчита на доктора - разбира се ще се консултирам с него, но понякога самите доктори се различават в мненията си и подходите... а често има по "общи" полезни "добавки", като например мултивитамините с фолиева киселина. А колкото до аспирина, мисля че аспиринът изтънява кръвта, а антибиотици като доксициклина предпазват от инфекции... което може да помогне при/по време/след пункцията
Междувременно се опитвам да намаля кафето и да пия повече вода.
Не зная какво точно имаш предвид под "изтъняване" на кръвта, но след пункцията така или иначе ще ти дадат лекарства за кръвта, ще ти препоръчат да пиеш ли аспирин или не, както и последващи инструкции. Всеки етап от процедурата си има своите особености и да, докторите си имат различен подход в лечението.
Моят лекар например, изрично го питах за някои неща, за които бях чела тук, че "трябва" да се правят. Каза ми да не ги правя....
Преди началото на всичко имаш назначени кръвни изследвания, ПКК, ако има нещо, което е добре да приемаш лекаря ти ще ти каже.
Храни се както и до сега, не лишавай насила организма си от всички вещества, с които е свикнал. Аз например си похпвах достатъчно шоколад, по принцип без шоколад не мога, но по време на стимулацията като че ли апетита ми за него се засили. Е, мисля произведохме достатъчно качествени яйцеклетки, от 15 бр. оплодените са 11 бр.
Не се вторачвай в такива неща, какво да ям, какво да не ям...всичко това ще затормозява мисълта ти и ще ти пречи. Карай я по-спокойно и всичко ще е наред
))