0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI - април, май, юни 2011
« Отговор #200 -: Април 18, 2011, 18:29:12 pm »
Ако има от Варна някой, който да започва процедура и му трябват, имам за подаряване Медрол един блистер и една кутия аспирин протект. Не е много, но ги купих преди месец и няма да ми потрябват. Аз се отказвам да упорствам. От Майчин дом Варна искат по някакъв вътрешен ред да ме прехвърлят в клиника в София-там да ми направят процедура май месец. Аз обаче по никакъв начин не мога да си позволя да прекарам повече от един-два дни извън Варна. Не знам дали има някакви постъпки към Фонда да се анулира заповедта, но да си се оправят.
*
« Отговор #201 -: Април 18, 2011, 18:30:34 pm »
Колко се вълнувам като вляза тук...
Обзема ме една еуфория и вътрешна радост. Мисля че ако задържим ентусиазмът си до края всички ще видим  :bfp: . Важно е да сме положително настроени! 
И аз като BlackG, като вляза тук и започвам да се вълнувам :)
Криси1812, браво , миличка!! Ще чакаме да кажеш какво казаха ембриолозите!! Аз се надявам на най-хубавите новини!!!!
Биско, успех, успех...много стиснати палчета!
Гери и Румче, успешен старт, с още по-успешен финал!!
Аз си чакам М.. и още се помотва.. Последното противозачатъчно го изпих на 16ти..и си чакам..Колко ли време ще се мота докато дойде?
В Четвъртък съм на ехограф и ще пускаме естрадиол.. Очертава се да съм в цикъл за това събитие... "страхотно" просто!  osi_13

*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #202 -: Април 18, 2011, 19:28:46 pm »
Vaci, успех в четвъртък :) Ще чакаме добри новини :)
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
*
« Отговор #203 -: Април 18, 2011, 20:03:26 pm »
Иве благодаря ти! Ще докладвам като мине :)

*

лилия13

• 360
  • в очакване на дългочаканото ни съкровище
« Отговор #204 -: Април 18, 2011, 23:19:36 pm »
Момичета дано има някой буден,доки ми каза като ми дойде МЦ,на втория ден да отида за изследване на хормони и започване на стимулация за ИКСИ,на 15.04 изпих последното хапче,тази вечер преди малко ми дойде,да броя ли от тази вечер и утре да отида за втори ден или да отида в сряда,незнам да го броя ли за ден като ми е дошло преди малко,значи ли че утре ми е втори ден,как е било при вас,за пръв път се подготвям за ИКСИ,не мога да званна на доки сега,ако някой ми даде съвет много ще съм му благодарна.
*
« Отговор #205 -: Април 18, 2011, 23:28:17 pm »
лилия13, за първи ден се брои денят с целодневно кръвотечение т.е. брой от утре.
Успех!

Гальонди, да знаеш че те следя изкъсо :wink:

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
*

лилия13

• 360
« Отговор #206 -: Април 18, 2011, 23:35:52 pm »
ollivia,благодаря за бързия отговор...))))много сте мили всички
*
« Отговор #207 -: Април 18, 2011, 23:40:24 pm »
Момичета дано има някой буден,доки ми каза като ми дойде МЦ,на втория ден да отида за изследване на хормони и започване на стимулация за ИКСИ,на 15.04 изпих последното хапче,тази вечер преди малко ми дойде,да броя ли от тази вечер и утре да отида за втори ден или да отида в сряда,незнам да го броя ли за ден като ми е дошло преди малко,значи ли че утре ми е втори ден,как е било при вас,за пръв път се подготвям за ИКСИ,не мога да званна на доки сега,ако някой ми даде съвет много ще съм му благодарна.
А съм чувала че за първи ден на цикъла се счита деня в които имаш червено течение (не зацапване) преди полунощ на същия ден - тоест от днес трябва да броиш ден първи. Но така или иначе разликата не е голяма за тези тестове.

На мен ми казаха да направя необходимите хормонални тестове (FSH, LH, естрадиол/пролактин) между ден 1-5 от цикъла. Прогестерон - на ден 21 от цикъла, АМH (антимулериален хормон) - в които и да е ден от цикъла

Лилия успех!!

*
« Отговор #208 -: Април 19, 2011, 00:00:29 am »
Аз пък съвсем наскоро четох, че че ако цикълът  е преди 14 часа, това се брои за първи ден, ако е след 14 часа, за първи ден се брои следващият, т.е в нейният случай първи ден ще да е утре.

« Отговор #209 -: Април 19, 2011, 00:07:04 am »
Аз пък съвсем наскоро четох, че че ако цикълът  е преди 14 часа, това се брои за първи ден, ако е след 14 часа, за първи ден се брои следващият, т.е в нейният случай първи ден ще да е утре.
и на мен доки така ми е казвал,че ако е след 14 часа за първи се брои следващия ден.
*

лилия13

• 360
« Отговор #210 -: Април 19, 2011, 00:11:43 am »
Ами ще го броя от утре първи ден и ще отида в сряда,дойде към 22-22.30 значи след 14 часа ще броя за първи ден.Благодаря момичета
*
« Отговор #211 -: Април 19, 2011, 08:13:56 am »
Добро утро сладурки!
Имам малко странен въпрос -  След слагането на Лукрин-а гърдите ми станаха доста твърди,големи и болезнени. Дали е от блокажа? Случвало ли се е на някоя от вас?

ПП Пожелавам един прекрасен и успешен ден на всички!   :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #212 -: Април 19, 2011, 08:16:40 am »
Аз след блокажа не усещах нищо, живеех си както преди и дори и спорта не ми забраниха.
Мога да добавя само, че нощно време ми беше ужасно топло, октомври месец спях на широко отворен прозорец
« Последна редакция: Април 19, 2011, 08:39:29 am от КЪДИ »
*
« Отговор #213 -: Април 19, 2011, 08:23:57 am »
Добро утро сладурки!
Имам малко странен въпрос -  След слагането на Лукрин-а гърдите ми станаха доста твърди,големи и болезнени. Дали е от блокажа? Случвало ли се е на някоя от вас?

ПП Пожелавам един прекрасен и успешен ден на всички!   :bighug: :bighug: :bighug:
И аз съм нямала такива симптоми след блокажа и всичко си беше ,както преди,но все пак е хормон,който на теб може така да ти повлияе.
Хубав ден и от мен...
*
« Отговор #214 -: Април 19, 2011, 12:05:34 pm »
здравеите  момичета,моята стимулация е кам края в петак е пункцията ми,за съжаление имам само два фуликула добри са доки. каза че се надява и в двата да има хубави яйцеклетки.Много ми е притеснено че броиката е малко но това ми е трета стимулация и винаги така реагирам надеждата ми е,че преди правехме ин витро,а този път ще е икси.Пожелавам успех на всички.Знам че не трябва но малко се здухах.
« Отговор #215 -: Април 19, 2011, 12:11:23 pm »
Добро утро сладурки!

И аз съм нямала такива симптоми след блокажа и всичко си беше ,както преди,но все пак е хормон,който на теб може така да ти повлияе.
Хубав ден и от мен...
аз също съм нямала никакви странични ефекти - я се обади да питаш в клиниката за всеки случай
« Отговор #216 -: Април 19, 2011, 12:17:11 pm »
Здравейте  момичета, моята стимулация е към края. В петък е пункцията ми, за съжаление имам само два фуликула добри са, доки. каза, че се надява и в двата да има хубави яйцеклетки. Много ми е притеснено че бройката е малко, но това ми е трета стимулация и винаги така реагирам. Надеждата ми е, че преди правехме ин витро,а този път ще е икси. Пожелавам успех на всички. Знам, че не трябва но малко се сдухах.
Горе главата скъпа! Една позната успя само 1 яйцеклетка да направи.. и тя взе че се оплоди... от нея стана чудесно бебе. Щерката вече е на 3!.. Не е важно как вървят нещаща а как завършват! Моите като все са едни перфектни.. да не би да е станало до сега... бебето..
*
« Отговор #217 -: Април 19, 2011, 13:38:46 pm »
Чак да звъня в клиниката заради едни гърди??? Не е ли малко неуместно!?
Но ако се появи още нещо ще ги притесня -  няма как!

Runka спокойно мила! Има жени които дори с една трансферирана яйцеклетка раждат близнаци! Всичко ще бъде наред ще видиш!
« Отговор #218 -: Април 19, 2011, 13:40:05 pm »
Здравейте сладури,аз се върнах от пункция.Във левия яйчник нямам яйцеклетки,а от десния извадиха четири.Дано се оплодят всички.Утре ще имам новини.Успех на всички момичета и само положителни емоции да имате. :bfp: :bighug:
« Отговор #219 -: Април 19, 2011, 14:00:50 pm »
Браво, Биско!! Ще се оплодят, ще видиш!
И всичко ще завърши както трябва!  yahoo_33