Благодаря ти, Цигу . Дано наистина имам късмет. Така и така си тук, да те попитам за Тетрациклина, който ми беше споменала, че сте пили. Между пункцията и трансфера ли беше това или по време на стимулацията? Все искам да ми изпишат нещо заради микоплазмите и не ми изписват . Накрая май сама ще си взема нещо(колкото и неразумно да звучи).
Гери - много се радвам че нещата се задвижват
Относно тетрацицклина - в никакъв случай не си самоназначавай лекарства - особено тетрацицлин - той е противопоказен в този случай. Доксициклин е това което на мен ми предписа доктора и мисля което Цигу има предвид.
На мен ми до предписаха за 10 дни - последния го пих в деня на трансфера (пих повече от 10 мисля) - мъжа ми също пи. Идеята е да се избегнат инфекции. Докато се пие доксициклин, забравяте за секс
Но отново - не си го изписвай сама - консултирай се с доктора си и сподели с него - като профилактична стъпка.
Да се отчета и аз, започнахме стимулацията вчера и днес Пурегон 75ед, утре на преглед.
Как се боднах сама, още не знам страх , май не обърках нищо ама накрая на иглата ми остана една капка. Вие държители иглата малко след като вкарате лекарството или веднага я вадите?[/color]
Radosttinka - Браво - чудесно начало - пожелавам ти лека стимулация и много хубав край!
Относно иглата мен изрично ме бяха инструктирали да оставя иглата 10-15 секунди преди да я извадя, както Гери спомена.
А иначе темичката си е до юни месец