Моето зацапване стана вече червено не е много,но го има ще званя на доки да спирам лекарствата,няма смисъл да ги пия ,че и тест да правя,то направо си ми идва...)))Това е от мен стискам ви палци и много късмет!!!
Лилия не прави тая грешка.......
, и моето зацапване почна леко, после се засили, аз изплашена звънах в клиника, там ми казаха да продължавам с хапчета до дата на теста, ама толкова вече бях се побъркала и уплашена, че как да чакам дата до теста....като направо си кървя, реших да направя тест...ей така, поне да не се мъча от всякви мисли,направих обикновен тест...зарязох го, защото в главата ми върлуваха само мрачни мисли и след около 10 мин се осетих да го погледна и каква беше изненада като видях 2 чертички
, рев.....рев.....еуфория, емоции, радост, страх.......пак звъня в клиника, да кажа за теста......там ми казаха да се успокоя, по спокойно да я карам и да лежа, но-шпа 3по2 и да чакам дата за кръвен тест, след няколко дена получих силен кръвоизлив......айде паника пак, на видеозона още е рано и нищо не може да се види, направих кръвен тест на 11 ден от трансфера и ЧХГ беше 1646.........след два дена беше над 3000, поне се успокоих че щом расте, значе имам надежда....и ето, че имаше я
за това нищо не отписвайте толкова рано