0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честита темичка момичета!Краси ,бебенцето е прекрасно!
Дани ви е много късметлийска :bfp: :crossfingers:!
Към видялите двете чертички ще си позволя само един съвет ако може,бременните симптоми е по-удачно да се коментират в "бременната" тема,все пак това е друга тема!Позволявам си да го напиша,че от доста време ми прави впечатление, че малко е поизместено това и се надявам да няма обидени :wink:![
Петенце,иззех ти функциите ама не се сдържах :oops: :D[/b
]
« Последна редакция: Април 05, 2011, 08:26:35 am от moniks_s »

*
ДОБРО УТРО,ДАМИ!!
КЪСМЕТ И УСПЕШЕН ДЕН!!!
Добро утро!

Пожелавам успешен лов на ловуващите и стига стискахте  :bfp: :bfp:, чакаме с нетърпение да видим кой ще провлачи краче !!!!!!!!!

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! При мен няма нищо ново, но с кръвен тест под 0,10, няма на какво да се надявам, освен на цикъл. Но не губя надежда, че следващия път ще се получи.

moniks_s, подкрепям поста ти!

Поздрави на всички! Пожелавам ви прекрасна, оптимистична и късметлийска седмица! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Добро утро муцки  :flower:!
Титко мерси мила за закуската,ще се задоволя с кафенце  :)
Краси страхотна темичка,вярвам че ще я напълним с  :bfp: те твойте са винаги с късмет  :D пупупу
Полисия графиката ти продължава да е много хубава,дано е било рано за тест    :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
Мони благодаря ти мила  :bighug: :bighug:
Много палчета за всички очакващи и ловуващи  :crossfingers: :crossfingers:
При мен ловуването приключи сега идва трудната част,надявам се да не ме посети неканената на 16 април.
Хубав ден на всички,цунки ! :balk_21:

Вярвам!!!!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Полисия графиката ти продължава да е много хубава,дано е било рано за тест    :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

Мила Bebeshori, благодаря ти за пожеланието! За съжаление днес БТ падна на 36,7... А аз преди 3 дни бях на кръвен тест и той беше = 0, за това със сигурност този път си знам, че чакам цикъл.
А твоята графика е много добра, стискам ти палци за  :bfp:
*
здравейте момичета!
при мен все така няма лелка но съм обезпокоена от това, че тази нощ не спах хубаво много са ми наедрели гърдите и са много чуствителни на допир. Как да спя сутиен ли да слагам? Споделете вие как сте ? Освен това коремчето ми беше много тежко не болеше а тежеше... това нормално ли е ? така ли трябва да е?
Дайте съвет как се спе нощем с такива неразположения :)
Стискам палци на всички,които още не са ведили лелката, а щом я няма значи има надежда ... аз мисля да изчакам още два дни и тогава да правя тест. Вие какво ще кажете ?

Добро утро и от мен.Дано за вас да е добро,защото да мен не е  :balk_146: :balk_146: :balk_146: :balk_146:!
Вчера пусках Prolactin и TSH.Днес взех р-тите  :balk_132::
Prolactin 1222,18 mU/ml - Референтни ст/ст - 106-600
TSH 2.6 uIU/ml
- Референтни ст/ст - 0,25-5,5
Изпратих ги на д-р Козовски и сега ще изчакам и към 11 ч. ще му звънна да видим какво ще каже.
Имам чувството,че целия свят ми се стовари на главата.
*
Сисмонди,ТСХ ти е в норма,а пролактина е висок.По принцип той е хормон на стреса,като се изследва трябва да си напълно спокойна,да си лежала поне 30 мин.преди взимането на кръв и ако не ме лъже паметта :oops:да не са пипани гърдите ,нещо такова беше....Спокойно мила,при такива завишени резултати е редно да се повторят изследванията,може да е нещо инцидентно....А и всичко се регулира с правилно лечение :bighug:!
Бжи,Бебешорче,Фовче,Гале и всички чакащи и ловуващи /ще пропусна имена :oops: :grouphug:

Добро утро момичета ,Слънчо се показа и при нас в източна България,оше е малко студеничко но ще се затопли скоро  :D Лек и слънчев ден  :bighug: :bighug: :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте и от мен!
Титко, страхотна закуска!
Бжи, кога трябва да направиш тест? Стискам палци да е положителен!
Сисмонди, не се притеснявай толкова! Ако само това е проблемът, то лесно ще го преодолеете с правилно лечение :wink:.
При нас нищо ново - още ходим по изследвания, чак в лабораториите вече започнаха да ме поздравяват по име :lol:.
Хубав ден на всички!
*
Мислех след два дни даси правя тест ако до тогава лелката не дойде, но току що ходих до 00 и имаше съвсем реко ръждиво зацапване многооо леко,но все пак го има.
Сигурно е лелката  :x osi_10 :balk_144: Дано не съм права :goodluck: :bighug: на всички момиченца особено на тези които като мен не чакат лелката!!!

*
Добър ден от мен , аз малко късно се включвам ,но сутринта бях на лекар и ние почваме изследвания , а дано всичко е поне що годе добре.
Титко мерси за хубавата закуска , аз май за обяд ще я ползвам  :).
Сисмонди знам че ти е трудно да не се притесняваш при такива резултати, но не се знае може да е нещо инцидентно както каза Гери.До колкото знам TSH трябва да е до 2 , това е перфектната среда дето се казва , моя също беше преди малко над две и с хапчета го регулираха , а за пролактина може би от стреса се е покачил толкова, не се притеснявай всичко ще се нареди.
На всички ловуващи и чакащи (кой резултати от изследвания , кой двете чертички), желая много успех и дано този месец донесе много +++++. :bfp: :crossfingers: :bighug:
Здравейте и от мен момичета  :bighug:
Бжи стискам палци това ръждивото да не е лошата леличка и скоро да се похвалиш  :bfp:
sismondi сигурна съм, че всичко ще мине по план и няма да има място за притеснения  yahoo_17
Аз си чакам  :witch:, започвам и с приема на антибиотик за уреаплазмата. Надявам се да изтрепем гадовете още от първия път. Много късмет на всички и дано седмицата завърши с прекрасни новини.
Усмивки  :a_cat_01:
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
Re: Април е вече тук,с много положителни тестч
« Отговор #34 -: Април 05, 2011, 13:09:05 pm »
Бжи, ако имаш сериозни съмнения, че се бременна, направи с тест за по - сигурно, защото, ако е така / дай Боже да си бременна / , трябва навреме да вземеш мерки за това зацапване.
Късмет.  yahoo_17  :D
*
Дано не се приеме като спам, но да кажа все още лелка няма, но имам тежест в коремчето но се надявам днес да не е ден за това пък утре каквото сабя покаже.
Толкова пъти вече го преживявам това да ми идва лелката след закъснение и сумати надежди, че още един път ще го преживея въпреки,че този път интуицията ми е още по силна че  :sunshine: :sunshine: :sunshine: е огряло и нас  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: Благодаря на всички за подкрепата  :D
Цвете, благодаря за съвета... но как да кажа мислех да изчакам тия критични 5 дни в коита са ми за Ц и тогава да правя тест, но предвид зацапването ако не ми дойде днес и утре ще направя в четвъртък. За сега както казах още по -горе няма нищо дано се задържи така :crossfingers:

Бжи, защо не пуснеш един кръвен тест или направо не отидеш на преглед. Моята лекарка като ме прегледа веднага изписа утрогестан(макар че не се виждаше нищо в матката) и за сега всичко е наред.. Ти само бъди спокойна пък дано Господ е на наша страна :)

Бебешорче,
стискам ти много палци, дано това да е твоят месец!

Сисмонди, важно е че ТСХ-то е в норма, а за пролактина може наистина да е невярна стойността. Измери го пак както са те посъветвали другите момичета!

Здравейте момичета,
Бжи и всички Нечакащи - стисакм силно палци да не дочакате лелката
Лек ден на всички
*
Здравейте милички, аз нямам много време да пиша, но ви чета редовно.
Сисмонди, според мен пусни пак пролактина, наистина може да е инцидентно.
Пламъче, дано всички изследвания да са ок.
Бжи, пусни един кръвен тест  :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
Останалите ( че ще пропусна някой) стискам ви палци на всеки за каквото му трябва.
Много целувчици от мен и малко вирусчета   :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Добро утро сладурки!  :)
Хайде чакам ви на кафенце и закуска :))))

Лек и много слънчев ден на всички!
 :sunshine: :sunshine: :sunshine:

Вярвам!!!!