0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро и от мен момичета!
Закуската е супер!!!
Бжи - честити ти две чертички!!!
ra4ko75 - добре дошла в нашите редички!!! Честити ти две чертички и на теб!

Хубав ден на всички!
Краси

Добро утро,

Бжи,Рачко75, честити ви 2 чертички. Желая ви много спокойствие, лека бременност и едни пухкави здрави розови бебенца :)

Титко, много хубава графика, май е твой ред да се отчетеш с ++!

Бебешорче, Галка, много хубави графики. Пу Пу--само още няколко дена...и дано са ви най-дългите 280 дневни графики :)
На всички желая хубав ден и много положително настроение!

:pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро момичета !
Льони закуската е прелестна,ще пийна кафенце друго не ми се полага  :D да сваля някое и друго килце  :D
Това е то това е Красито е достоен заместник на маймунчето  :D все са късметлийски темичките  :D
Рачко честити две чертички,лека бременност и на финала ревящо бебоче  :D
Ренче  :bighug: дано миличка данооо....гмурвам се под твойте вирусчета та дано прехвана  :D  :bubblebath:
 Хубав ден милички,ха дано вече ни се усмихне слънцето !  :sunshine: :sunshine:

Вярвам!!!!
Добро, слънчево и усмихнато утро от мен милички!
Честит празник на всички здравни работници! Пожелавам много професионални успехи занапред и изказвам благодарностите си към всички лекари, които бяха и са до нас, които ни подкрепят и помагат в трудните моменти!  :balk_81:
Lioni_R веднага си взимам от вкусната закуска!
Днес е прекрасен слънчев ден  :sunshine:, дано и да е изпълнен само със сияещи от щастие новини!
Усмивки и много положителни емоции!  :a_cat_01:
Re: Април е вече тук,с много положителни тестч
« Отговор #84 -: Април 07, 2011, 09:47:26 am »
Добро и слънчето утро и от мен.
ra4ko75 и на теб да честитя благата вест и да ти пожелая леки месеци :)
TITKO и на мен си ми фаворит за следващия положителен тест :D
Целувки :)
« Последна редакция: Април 07, 2011, 09:49:07 am от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Добро утро и от мен.
Лиони, закуската е чудесна. Веднага се присъединявам към вас.
При мен няма нищо ново. Пожелавам ви хубав ден и разбира се доза вирусчета за нуждаещите се  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро ви слънчево утро момичета вземам си от закуската и аз  :D
и веднага под вирусчетата :ywoohoo: :ywoohoo: :ywoohoo:
Рачко 74 добре дошла при нас и честити ти две чертички много лека и безпроблемна бременност  :bighug:
Рени86 :bighug:  дано да си права и скоро и ние да се похвалим  :D :D :D
Момичета аз да ви се оплача напоследък съм толкова нервна ,че моя не знам как ме търпи.Милия постоянно ми е крив за нещо и все той си го отнася,направо и аз не мога да се търпя  :(
Добро утро и от мен момичета.
Взимам си и аз от закусчицата на Lioni_R.
Честито и добре дошла на ra4ko75 и да се пазиш много и накрая едно приказно  :bori_007: :bori_004:.
ТИТКО хайде мила направи едно тестче,че да ни зарадваш и нас.
Аз от снощи пия Достинекса,Прегнакеър консепшънс и Рибеното масло. Дано да ми се повлияе пролактина.
Стискам палци на всички ви.
Лек и спорен ден.
*
Здравейте, момичета, не съм писала скоро, но с радост установих, че Бжи е видяла двете чертички този месец- честито, миличка!

При мен всичко е наред, слава богу, още не знам пола, но в понеделник може и да разбера  :)

И сега разбира се вирусчета за ловуващите  :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:

Ех че хубави новинииии  :cheerleader: красито наистина е на късмет  :P
Бжи, ra4ko75, честити две чертички !!! Леки и спокойни  :cloud9: и един пухкав бебок накрая  :babyflips:
Стискам силно палци на всички очакващи да видят двете чертички, ха дано  :crossfingers: :crossfingers:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Рачко75, честито и от мен! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Заваляха хубавите новини :D.
Аз днес пак по кабинети и лаборатории... Взехме си резултатите от по-голямата част от изследванията - всичко е наред дотук :D. Дано и последните са хубави, че така ме е страх да не изскочи някоя неприятна изненада.
Хубав следобед на всички!
Привет,дами!
Какви хубави новини има тук само :)
Бжи,честито,миичка.Знаех си,че няма да ни разочароваш!Лека и безпроблемна бременност ти желая!
ra4ko75,ама ти си направо за бременната темичка :) Честито и на теб,мила.Лека и безпроблемна бременност и на теб!
Титко,ти си на ред,мила :bfp:
galka1985,и аз бях много крива преди да си направя теста.Всичко ме дразнеше и всички ми бяха виновни за нещо,най-вече моя.Като ти гледам графиката,може и при теб да е същата причина,дано :crossfingers:
Фе,ама ние наистина много еднакво вървим,и аз още не знам пола на малчо  :lol:
Така че продължавам да ръся с шарени вируси :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
[/url]
Добро утро сладурки!
Сервирам закуската и ви чакам ::::))))

Фе радвам се да те видя  :bighug: като разбереш пола на бебчо да пишеш  :)
Титко хайде мила чакаме  :bfp: :crossfingers:
Хубав ден милички ! :flower:

Вярвам!!!!
*
Добро утро мацки!
Бебешорче,вкусна закусчица,сядам веднага на трапезата!
Днес поспадна температурата,та няма да е моят месец.
На всички спорен ден!!! :)
Добро утро милички.
Бебешори мерси за закуската.Мисля ,че биричката добре ще ми дойде за последния работен ден на седмицата.
Fe,krasi(ahiito) човек ще каже,че сте ги правили заедно тези сладури :ask:  :balk_600: :balk_47:.
И според мен ТИТКО е следващата,тъй като гледам.Опсссс тъкмо те редях,ама не се знае докато не дойде  :witch: има надежда  :balk_21:
galka1985 а ти май с двата крака си скочила в  :bfp:
Лек ден.
Добро утро мацки,
Бебешорче благодаря за закусчицата  :bighug:
sismondi дано да си права и по скоро да ги видя тези две чертички. Ние въпреки че опитваме от скоро аз мечтая за бебе от близо две години  :D нооо трябваше да почакам моя да се почувства и той готов и най после и това се случи  :wink:
Лек и успешен ден на всички  :bighug:
*
Здравейте сладураниии аз чаках след мен да сас е похвалили още поне 3 от вас... и още чакам хайде хайде време е за ++++ тестчета.
Аз в понеделник ще ходя да ми потвърдят,че има бебе да го видим къде се е настанило  :D ще ви пиша какво е казал доктора  :D а до тогава хайде потърквам пак крачета да има много тестчета +++++.
Лек и приятен свършек на тая работна седмица и приятни почивни дни  :D
Прегръщам ви силно и стискам палците и на крачетата даже ;)

Привет и от мен
Радвам се че темичката е пълна с хубави новини
Бебешори - пак се си престарала, страхотна закуска
Лек ден
Здравейте щъркелчетааа :).
 Надникнах набързо в две графики,на Титко и Галка иии май майййй БДЖ добре си търка крачетата.хайде момичета дано е това което всички чакае да кажетеее :)))))))))))))))))))).
 Лек ден на всички и много положителни тестчета :).
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добро утро щъркелчета :) Хубави графики се заформят-дано и "държат" 9 месеца :) Честито на Бжи и на Рачко 75 :) Леки месеци и всичко най-хубаво..
Милички толкова много се моля и се надявам всички в скоро време да се "заклещите" в бременната тема  :D Това ще стане с всички.. Сигурна съм!
Лек ден от мен и пак ще ви наглеждам.