И Криси вика:"Мамо, айде вземем едно бебе, те много са тук"
Eй това ми хареса!
Днес Мишка отиде с баща си на градина, и без това каза, че искала с тати с бялата кола да отидат, но пак имало рев. Той поне не я е върнал обратно, за разлика от мен.
Мешко,
и при нас сресването на косата е сериозен проблем.
Такъв рев и писъци са, докато я сресвам, та сигурно ни чува целият блок.
А обличането е леко изпитание за нервите ми всеки ден и сутрин, и следобед. Все тя си избира дрехите, все се почва едно: "Не, не искам тази блузка, искам тази! Не, не искам тази поличка, а тази рокличка и този чорапогащник!... Това не искам, не искам тези обувки, не, Мишка не обича шапки, няма да сложим шапкаааа! ..."
Сещате се, че се получават безумни комбинации по някой път и като се намеся, тя се противопоставя. Обикновено половин час ми отнема обличането с всичките полемики около него. Почвам да я заплашвам, че ще я оставя тук сама, а ще взема само Косьо навън, а тя: "Мишка ще дойде!" - "Ами, хайде обличай се тогава!", та така.
Иначе зъби мие с желание, но не ми дава аз да го правя вместо нея. Та доколко ги измива, не знам.
Малкия е все така сополив, но днес поне сука от гърда, а не от шише, та явно е малко по-добре. Като види спрея за нос, капките или помпичката, настава луд рев.
Елора,
да не те отчайвам много, но и при нас е така. Мишка все още не го иска Косьо. Все иска да го оставим навън пред блока след разходка, а само нея да прибера. Удря го, все и пречел, да съм го махнела, че и пречи и прочее. Много мога да пиша по темата, но ще стане досадно. Да, има моменти, в които го обича и отива да го гушка
или пък да му сресва косата
, но в повечето случаи все вика: "Не обичам Косьо! Мама да го махне!".
Да се смея ли, да плача ли?