Права си , Цигу! Не ми е ясно , дали хората ,работещи в подобни институции , са наясно за какво иде реч ,в клиниките по асистирана репродукция!?! Защо е нужно да се пречи на лекари , желаещи да помогнат на пациентите си!?!
Какво да кажем , ние , пациентките на д-р Владимиров! Половин година чакахме да се подпише Договор с ЦФАР, сега пък -това! Уффф!
Знаете ли колко момичета , са си взели заповедите и чакат да дойде септември , за да започнат така дългочаканите процедури , а колко си подготвят документите за кандидатдстване , защото са избрали д-р Владимиров за свой лекар!Страх ме е да си помисля дори , колко са онези от нас с оставащи 2-3 месеца за усвояване на средствата от Фонда!
Какво следва от тук нататък.....Колко още трябва да чакат всички момичета , пациентки на д-р Владимиров!?! Или , в свободна страна , в каквато претендираме , че живеем ,ни се налагат ограничения и пречки , дори за това , къде да правим процедурите си!?!Дано се опомнят, всички , от които зависи разрешаването на този проблем!!!
Чета , чета този член , по който е съставен актът , и не мога да разбера точно ,за какво става дума!?!
Дано има протест , та да участвам и аз!!! Трябва да защитим лекаря и клиниката си , както и целият му екип!