0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - 4
« Отговор #480 -: Август 31, 2011, 13:04:33 pm »
И аз съм пациентка на д-р Владимиров, не съм стигнала още до изясняване на причините за стерилитета, но ако има протест, твърдо съм с вас, каквото трябва ще направя или ще се включа активно в протест
« Отговор #481 -: Август 31, 2011, 13:11:08 pm »
Аз съм пациент на д-р Владимиров и ви подкрепям напълно момичета. В момента съм в чужбина и в клиниката, в която ходя се процедира абсолютно по същия начин. Лекарставата ми ги дават от там и им ги плащам.За мен е съвсем нормално. Това се специфични лекарства и не могат да се намерят по всяка аптека,а пък предствете си, ако по време на процедура ги търсиш и не успееш някой ден да ги купиш.
Безумно е, ако заради това текат проверки на доктора.
« Отговор #482 -: Август 31, 2011, 13:36:23 pm »
И аз откакто прочетох "новината" този предиобед не съм на себе си.След 2 пъти смяна на клиники , което ми коства много време, нерви и средства на 11.08 най-после си взех заповедта на която пише , че ще правя процедура при д-р Владимиров , и т.к.срокът за процедурата ми е до средата на м.октомври с голямо нетърпение чаках датата 12 септември , за да започнат да се случват нещата!
А сега какво ??? Наново нерви и притеснения!
Трябва всички заедно да предприемем нещо!
Най-малкото да разрешат на д-р Владимиров да извърши процедурите на момичетата с вече издадени от ФАР заповеди!
*
« Отговор #483 -: Август 31, 2011, 13:42:02 pm »
Най-малкото да разрешат на д-р Владимиров да извърши процедурите на момичетата с вече издадени от ФАР заповеди!

Не мисля, че ще стане. Говорих с д-р Владимиров. Каза, че се надява до 2-3 месеца да започне отново да работи с ФАР. И аз му казах, че съм си взела заповедта, но това ми отговори.
*
« Отговор #484 -: Август 31, 2011, 14:08:38 pm »
Лошото е, че е ясно, че това е лична атака от конкуренцията (не виждам от кой друг?).
11 проверки?? Чудя се колко ли проверки има xxx?
Този човек няма ли да миряса бре, всички пациенти ли иска да погълне, ама няма потенциал - не може, няма как!!!
Tanitа, сигурна ли си в това което пишеш? Не искам да защитавам или да оправдавам никой.Била съм пациентка и на двамата лекари.Но това което пишеш ми звучи много грозно.

Има и други конкуренти не е само един. Нека да не изпадаме в клюки. Факт е, че това което се случва е ужасно и е време да се чуе пациентският глас.
Това е личното ми мнение, но за да го постна в интернет пространството едва ли е случайно и съм дълбоко убедена в правотата му!
Много са конкурентите, но малко имат възможностите и лобито, което има xxx, за да го направи!
Всички знаем xxx как нарушава процедурите, не е нужно да има назначена проверка, достатъчно е да прочетем темите във форума, знаем и защо той си "позволява лукса да прави каквото си иска" - защото някой го пази! Е, същия този, който го пази организира и проверките! Той си знае кой е, предполагам, че ще прочете и темата!
« Последна редакция: Август 31, 2011, 19:02:16 pm от Сдружение Зачатие »
*
« Отговор #485 -: Август 31, 2011, 14:29:28 pm »
Еееее,съсипаха го Д-р Владимиров! Много му завиждат ,май!??? :x Ситуацията е напълно идиотска! Не искам да изпадам в крайност,като назовавам евентуалните подбудители между конкурентните клиники.Все пак е ясно като бял ден,че проверките са инсперирани.Обвиненията са нъплно глупави и целта е да се спира работата на една от водещите клиники с ФАР,което да доведе до трудности по изплащане на инвестицията и от там до много много проблеми! :( Не съм голям вярващ,но всичко "горе" се следи и това няма да остане така.Все пак докато се чака реакция "свише",нека се обсъдят евентуални протсни действия! дали с писма до МЗ,или с общи декларации на сдруженията или какъвто и друг начин да е,нека надигнем глас! В крайна сметка ние сме пътарпевшите и имам право да се възпротивим! Идват избори-сега е врмето да искаме,а ние не сме малко! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #486 -: Август 31, 2011, 14:32:59 pm »
Нелепо е да се възпрепятства работата на толкова кадърни хора. Вместо доктора да си гледа професията, да се занимава с нещата, за които е учил и съм сигурна продължава са усъвършенства, той е принуден да се разправя с глупости.
Не знам дали е атака от страна на конкуренти, или нелепици на държавната система, но трябва да подкрепим доктора.
*
« Отговор #487 -: Август 31, 2011, 14:39:58 pm »
С риск да се повторя, пак ще кажа-просто трябва да напишем повече писма. Аз написах на министър Константинов.
« Отговор #488 -: Август 31, 2011, 15:07:30 pm »
Отвратително,гнусно и порочно е това ,което се случва.Не мога да повярвам ,че никога няма да си променим начина на мислене.Що за сбъркана държава сме и има ли такова чудо по света.Ние трябва да се изправим срещу това безредие ,ние сме тези,които трябва да подкрепим нашия доктор.Не могат да ни причиняват подобна болка,нима не заслужаваме това право да сме и ние,родители.Аз чаках 1 година за своята заповед,аз избрах своя лекар и сега ,когато щях да се доверя отново в неговите ръце съм погнусена от институцията,която му пречи да дарява радост на всички,като мен.Ние не сме малко и  трябва да се изправим срещу несправедливостта.
*
« Отговор #489 -: Август 31, 2011, 17:41:21 pm »
Lary75 (или някой друг, които ги има), моля те да постнеш тук мейлите за контакт.
1. На министър Константинов
2. На ФАР (всъщност ФАР ли санкционира клиниката)?
3. На кой още - дайте идеи...
Jam, моля те за помощ!
*
« Отговор #490 -: Август 31, 2011, 18:37:53 pm »

Парламентарната комисия по здравеопазването: всички 20 депутати
http://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/233

Изпълнителна агенция по лекарствата: http://www.bda.bg/
БЪЛГАРИЯ, София 1303, ул. Дамян Груев 8
тел.: +359 2 8903555; факс: +359 2 8903434
e-mail:bda@bda.bg
Заявление за достъп до информация (за акта срещу клиниката):
http://www.bda.bg/images/stories/documents/Zaiavlenie_Dostyp_do_informacia.doc
Изпълнителен директор Александър Янков alexander.yankov@bda.bg
Контакти > Дирекции http://www.bda.bg/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=1&Itemid=63&lang=bg

Комисията по превенция и противодействие на корупцията (КППК) - внеси сигнал:
http://anticorruption.government.bg/content.aspx?p=12

Предаването "Тази сутрин" tazi_sutrin@btv.bg
« Последна редакция: Август 31, 2011, 18:43:27 pm от цигу »
« Отговор #491 -: Август 31, 2011, 18:56:20 pm »
Момичета , и Рачо , някой друг , освен Лари , успя ли да се свърже с д-р Владимиров? Цял ден звъня!Първо ми даваше заето , а след това се включваше гласова поща. Дано нещата се разрешат по-скоро! Не ми се мисли ,как се чувстват момичетата , на които им остават месец , два до изтичането на заповедите!Толкова го чакахме този договор на д-р Владимиров с Фонда , после чакахме да дойде есента и да започнем , а сега, това! :?Не е честно!!!!Разкатаха го този ЧОВЕК!
ДАНО ЧОВЕШТИНАТА ПРОГОВОРИ У ХОРАТА , ОТ КОИТО ЗАВИСИ СЪДБАТА НА ТОЛКОВА МНОГО ДВОЙКИ , ПАЦИЕНТИ НА
Д-Р ВЛАДИМИРОВ!
САМО ЗА ТОВА СЕ МОЛЯ!
Благодаря на всички момичета от другите клиники , които ни подкрепят!
« Последна редакция: Август 31, 2011, 18:58:23 pm от rumibumy »
*
« Отговор #492 -: Август 31, 2011, 20:24:59 pm »
Lary75 (или някой друг, които ги има), моля те да постнеш тук мейлите за контакт.
1. На министър Константинов
2. На ФАР (всъщност ФАР ли санкционира клиниката)?
Jam, моля те за помощ!

На министър Константинов е: minister@mh.government.bg
Мислех да копирам и ФАР, но се отказах, защото мисля, че нямат вина в случая.

Надявам се да получа някакъв отговор.
Мисля засега да се задоволя само с писмото до министъра, но ако не получа отговор няколко дни, ще ги подкарам наред по списъка на Цигу:)
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #493 -: Септември 01, 2011, 08:24:34 am »
Ето го и моето писмо, вече пътува....

Д-р Константинов,

обръщам се към Вас не с титлата на длъжността с която заемате,
а с професионалната, онази която посреща живота!

АЗ съм майка на две деца, две деца които жадувахме дълго
и само благодарение на един сърцат лекар и неговия неуморен екип,
аз и мъжа до мен сме родители на две слънца!Патетично е нали?

Знам, но няма как да е иначе защото д-р Владимиров даде живот на децата ни
и така върна нас в живота, даде ни не само смисъл за утре, дари ни  бъдеще.

Вие знаете колко е ценен новия живот, защото сте го поемали стотици пъти с ръцете си...

Не знам дали сте запознат с неспирните атаки и проверки към новооткритата
"Специализирана болница по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина •София•",
и постоянните спънки който се създават за да не работи с Фонда за Асистирана Репродукция,
затова ще ви запозная с писмото което нашия лекар е отправил към пациентите които в момента лекува...

"  Скъпи приятели,

С нежелание и болка ви информираме, че Медицински център по Репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“
е принуден да прекрати работа с ЦФАР, поради неправомерно наложен акт за админастративно нарушение
от Изпълнителната агенция по лекарствата. Мотивите за нарушение, изтъкнати в акта, са в разрез с чл.207, ал.1, т.5а от ЗЛПХМ,
на който се основава и дейността на фонда. До изясняване на ситуацията ние временно прекратяваме договорните отношения с ЦФАР.

В продължение на 8 месеца срещу нас са предприети 11 проверки от 7 различни инстанции, които не установиха нарушения.
Два пъти изчезват подадените от нас документи за регистрация на новото лечебно заведение.
Аз и моя екип сме подложени на огромен натиск, който има за цел да възпрепятства дейността
на новоизградената високотехнологична болница.
Остава открит въпросът за кого представляваме явна заплаха...

Независимо от създалата се ситуация, ние сме убедени, че изградената от нас нова структура ще даде възможност да предложим на
нашите пациенти нещо ново, по-различно от общо приетите стандарти за лечение в България.

С най-добри чувства:
Д-р Явор Владимиров"

Д-р Константинов, може да си зададете следния въпрос, защо тази жена ми пише това писмо...тя е решила проблема си!?

Има много като мен, Докторе, има хиляди...те обаче още не чули онези така жадувани две думи Мамо и Тате,
за тях пиша това писмо...нека във всеки дом в който има мечта, тя да се случи!

На нас този жадуван шанс даде д-р Владимиров и ще бъде в нашите четири сърца завинаги!

Бъдете справедлив и отговорен и в този случай, така като сте го заявявали и правили винаги!

Извинете ме, ако съм била прекалено емоционална, но за мен новия живот е жажда и не мога иначе!

С уважение: Мария Везарова
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #494 -: Септември 01, 2011, 08:36:24 am »
mishanta, и моето писмо беше в този дух.:) Надявам се да ни чуе някой.
*
« Отговор #495 -: Септември 01, 2011, 08:47:11 am »
Не знам за Министъра,но ако аз бях на негово място и получа такива писма-веднага решавам проблема!!! Много красиво написано!!! :oops:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #496 -: Септември 01, 2011, 09:25:13 am »
Мише, страхотно писмо!
Цигу, благодаря за контактите!
*
« Отговор #497 -: Септември 01, 2011, 10:48:35 am »
Пускам:

Д-р Константинов,
Обръщам се към вас по повод един несправедлив акт към д-р Владимиров,  на когото съм пациент от дълги години и новооткритата "Специализирана болница по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина •София•". Вчера с огромна изненада прочетох следното съобщение на сайта им, а именно:

"  Скъпи приятели,

С нежелание и болка ви информираме, че Медицински център по Репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“
е принуден да прекрати работа с ЦФАР, поради неправомерно наложен акт за админастративно нарушение
от Изпълнителната агенция по лекарствата. Мотивите за нарушение, изтъкнати в акта, са в разрез с чл.207, ал.1, т.5а от ЗЛПХМ,
на който се основава и дейността на фонда. До изясняване на ситуацията ние временно прекратяваме договорните отношения с ЦФАР.

В продължение на 8 месеца срещу нас са предприети 11 проверки от 7 различни инстанции, които не установиха нарушения.
Два пъти изчезват подадените от нас документи за регистрация на новото лечебно заведение.
Аз и моя екип сме подложени на огромен натиск, който има за цел да възпрепятства дейността
на новоизградената високотехнологична болница.
Остава открит въпросът за кого представляваме явна заплаха...

Независимо от създалата се ситуация, ние сме убедени, че изградената от нас нова структура ще даде възможност да предложим на
нашите пациенти нещо ново, по-различно от общо приетите стандарти за лечение в България.

С най-добри чувства:
Д-р Явор Владимиров"

Д-р Константинов,
В случая аз не съм засегната лично, тъй като процедура, финансирана от фонда не мога да направя (имам навършени 43 години). Силно съм  възмутена и притеснена от атаката, която се  подема към него.
Д-р Константинов, пациент съм на д-р Владимиров от 5 години и ви уверявам, че лекар, който толкова стриктно да спазва нормативните разпоредби и закона до този момент не съм срещала.

До сега при него, в предишната му клиника (по репродуктивна медуцина и оплождане ин витро - "София"), съм правила 5 ин витро процедури, които са били безупречни и това може да се проследи в досието ми,  което е в клиниката (всяка една манипулация е отразена педантично).  Това е докторът, при който съм  спокойна за здравето и живота си, защото винаги е бил безкомпромисен.

Много ви моля да се заемете лично и да проверите случая, защото съм дълбоко убедена, че д-р Владимиров е жертва на нелоялна конкуренция.

Твърде жалко ще бъде за репродуктивната медицина в Бълагрия и най-вече за хилядите му пациенти,  ако се допусне изтъкнат и доказан специалист като д-р Владимиров и екипът му да бъдат подложени на  този натиск, който явно цели отстраняването му.

Бъдете справедлив и отговорен и в този случай, така както сте го заявявали и правили винаги!

Предварително ви благодаря за отделеното време и внимание!

С уважение: Таня Банчева

« Последна редакция: Септември 01, 2011, 10:50:12 am от Tanitа »
*
« Отговор #498 -: Септември 01, 2011, 10:54:48 am »
Момичета аз съм в клиниката на Щерев, но ви подкрепям напълно.
Защо не изпратим писмо и до медиите - БТВ например..

« Отговор #499 -: Септември 01, 2011, 11:01:07 am »
Момичета току що говорих с доктор Владимиров дали може другата седмица да стартираме с Димитрова ЗЕТ но той ми каза, че не може защото нямало да има кой да ми направи трансфера защото той имал програма и щял да бъде в чужбина и да се обадя октомври. Юни ме остави за септември сега октомври постоянно съм в напрежение и само това мисля дано октомври не стане ноември, разбирам че е много ангажиран.