Ето го и моето писмо, вече пътува....
Д-р Константинов,
обръщам се към Вас не с титлата на длъжността с която заемате,
а с професионалната, онази която посреща живота!
АЗ съм майка на две деца, две деца които жадувахме дълго
и само благодарение на един сърцат лекар и неговия неуморен екип,
аз и мъжа до мен сме родители на две слънца!Патетично е нали?
Знам, но няма как да е иначе защото д-р Владимиров даде живот на децата ни
и така върна нас в живота, даде ни не само смисъл за утре, дари ни бъдеще.
Вие знаете колко е ценен новия живот, защото сте го поемали стотици пъти с ръцете си...
Не знам дали сте запознат с неспирните атаки и проверки към новооткритата
"Специализирана болница по Акушерство, Гинекология и Репродуктивна медицина •София•",
и постоянните спънки който се създават за да не работи с Фонда за Асистирана Репродукция,
затова ще ви запозная с писмото което нашия лекар е отправил към пациентите които в момента лекува...
" Скъпи приятели,
С нежелание и болка ви информираме, че Медицински център по Репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“
е принуден да прекрати работа с ЦФАР, поради неправомерно наложен акт за админастративно нарушение
от Изпълнителната агенция по лекарствата. Мотивите за нарушение, изтъкнати в акта, са в разрез с чл.207, ал.1, т.5а от ЗЛПХМ,
на който се основава и дейността на фонда. До изясняване на ситуацията ние временно прекратяваме договорните отношения с ЦФАР.
В продължение на 8 месеца срещу нас са предприети 11 проверки от 7 различни инстанции, които не установиха нарушения.
Два пъти изчезват подадените от нас документи за регистрация на новото лечебно заведение.
Аз и моя екип сме подложени на огромен натиск, който има за цел да възпрепятства дейността
на новоизградената високотехнологична болница.
Остава открит въпросът за кого представляваме явна заплаха...
Независимо от създалата се ситуация, ние сме убедени, че изградената от нас нова структура ще даде възможност да предложим на
нашите пациенти нещо ново, по-различно от общо приетите стандарти за лечение в България.
С най-добри чувства:
Д-р Явор Владимиров"
Д-р Константинов, може да си зададете следния въпрос, защо тази жена ми пише това писмо...тя е решила проблема си!?
Има много като мен, Докторе, има хиляди...те обаче още не чули онези така жадувани две думи Мамо и Тате,
за тях пиша това писмо...нека във всеки дом в който има мечта, тя да се случи!
На нас този жадуван шанс даде д-р Владимиров и ще бъде в нашите четири сърца завинаги!
Бъдете справедлив и отговорен и в този случай, така като сте го заявявали и правили винаги!
Извинете ме, ако съм била прекалено емоционална, но за мен новия живот е жажда и не мога иначе!
С уважение: Мария Везарова