0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Добро утро! Честита Цветница на всички с пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

Мила Bebeshori, честито! Много се радвам! То си беше ясно след положителния овул. тест... Пожелавам ти успешна и безпроблемна бременност!

renito86, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и успех!

Бебешори, Златен дъжд, честито и успех до финала.
И аз да се запиша в списъчето. Предстои ми 4-та инсеминация. Моля се да е успешна.
Честит празник на всички Цветенца и на техните близки!
Благодаря ви за милите пожелания :):) Да ви се връщат стократно!

Бебешорче, много се надявах точно на моята дата да получиш най-хубавия подарък..дано всичко е наред--много да се пазиш, моля те!!!!!!!

Вики,
стискам палци това да е последната инсеминация и след 9 месеца да гушнете сладкото си бебче!

*
Re: Април е при нас и ще донесе много +++ тестчета
« Отговор #123 -: Април 17, 2011, 10:32:24 am »
Добро утро!
Момичета, послучай моя имен ден ви черпя с по едно парче шоколадова тота :)
Ренка,  :happy_birthday_1: мила, да си могоздрава и щастлива!! Весел празник!
Бебешори, тихичко честито! Много се зарадвах на положителния резултат и ти желая да имаш най-безпроблемните и вълнуваши оставащи месеци до срещата с твоето бебче  :bighug: :crossfingers:
Честито на всички момичета с имена на цветя! Бъдете красиви и обичани като цветята и много, много щастливи :)
Добро утро,мили дами!
Честита цветница и честит имен ден на всички именници!
Рени,честит рожден ден,мила,да си жива и здрава и едно хубаво пухкаво бебе около термин!
Бебешори,милата ми,много ободряващо ми подейства като видях графиката ти.Честито,миличка,много да се пазиш и дано този път всичко бъде нормално!!!
Катрин,обади се веднага на лекаря си!Аз също имах зацапване,но придружено с болки като ПМС и първите три месеца бях на утрогестан.
Аз от вълнение щях да забравя да си взема от закуската на Златен дъжд и да се почерпя от тортата на ренито.
Хехе,докато пиша и една именничка ме изпревари.Честит имен ден,мали,да си жива и здрава,леко бременеене и само радостни моменти!
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
[/url]
*
Честит рожден ден Рени,желая ти здраве,щастие и много успехи.Честито и на бебешори,повече почивки и никакви резки движения.Златен дъжд благодаря за закуската страхотна е.Честито и на всички именнички и на всички честито цветница :bighug: :bighug: :bighug:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Добро утро!
Честит празник на всички именници!
Рени, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, любов и много щастие!
Бебешорка, честито, мила!!! Аз изобщо не се съмнявах в хубавия резултат, само чаках да се похвалиш и официално :cheerleader:. Много да се пазиш!!!
Вики, успех на инсеминацията!
Жени, май ти си наред :wink:. Стискам ти палци yahoo_17!
Хубав ден на всички!
*
Re: Април е при нас и ще донесе много +++ тестчета
« Отговор #127 -: Април 17, 2011, 11:23:39 am »
Добро утро и от нас!  :D
Дъждец, благодаря за закуската! :D
Бебешорчееееее, тихичко ЧЕСТИТО, мила! Лека и безпроблемна бременност и на финала сладко/и/ бебче/та/. :D
Рени, жива и здрава да си! :D
Вики, добре дошла и дано това да е последното и успешно инсе! :D
Честит празник на всички празнуващи! :D
Стискаме палчета за всички! :D
Лек и прекрасен ден!

ПП: Момичета, има си подфорум "Честито", моля отправяйте там своите пожелания и почерпки за празнуващите! :wink:
*
Здравейте, здравейте,
как хубаво валят хубавите новини днес.
Катрин, Златен дъжд, бебешори - честити 2 чертички. Желая ви лека и безпроблемна бременност  :crossfingers: :crossfingers: :cloud9:
Честит рожден ден на ренито - да си ни жива и здрава :hbirth:
Честит празник на всички и честит имен ден на всички именници :kaos7: :music22:

Добро утро!
Дъждец мерси за закуската-нареждам се и аз.
Ренка  :happy_birthday_1:.
Мали честит ти имен ден.
Бебешори миличка така се радвам за теб.Честито ти  :bfp:.Леки  :cloud9:.
Лек ден момичета!

Привет и от мен.
Да взема и аз да хапна(пак) от закуската на Златен дъжд ,че да не заслабна.Чудесна е!
Бебешори много ме зарадва в този слънчев ден(поне при нас е така) и както казват другите много да се пазиш и накрая  :bori_007: или  :bori_004:,а може и по 2!
Рени ЧРД и нека мечтите ти винаги да стават реалност.
Мали честит празник и на теб!
Много късмет и стиснати палчета и на Вики!И скоро и тя да ни зарадва.
Приятен и усмихнат ден на всички.
Здравейте и честит празник на всички именници!!!
Бебешори, Катрин, искрено се радвам за хубавите новини! Сигурна съм, че всичко ще бъде наред, стискам палци и пожелавам леки и незабравими  :cloud9: preggo :crossfingers:
Рени, честит рожден ден, здраве и много, много любов!
@VIKI@, добре дошла и късмет!! Дано бързичко се преместиш в бременната темичка!
На всички желая слънчев ден  :sunshine: