0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Добро утро от мен!Взимам си от закусчицата.
Тука някои ще ядат бой  osi_6 и ще започна с katrin_sl .Кате недей така. Всеки човек е създаден да страда-по една или друга причина.Това,че страдаме ни прави по-силни за предстоящите гадости.Но ние трябва когато паднем да станем с двойно повече сили и и да продължим по този не толкова лесен път по който сме тръгнали.Той е много труден.Въпрос на желание е да се справяш с трудностите.Трябва да знаеш,че след като нещо ти се случва(каквото и да и то- добро или лошо)така е трябвало.Има една книга"Алхимикът" на Паулу Коелю- http://www.book.store.bg/p4559/alhimikyt-paulu-koeliu.html прочети я.
Мария Мървакова аз също много съжалявам за всички гадости покрай теб напоследък.Но знам,че ти си силна и ще се справиш.Вярвам в теб!!!Ще намериш подходящия мъж и ще видиш рано или късно 2-те чертички.А и не сме престарели с теб(видях,че сме наборки).Живота е пред нас.
С вяря всичко се постига.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ.

На всички останали  :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
Добро утро милички !
Льони прекрасна закуска,много е изкушаваща  :D
Гери успокой се миличка,дано бързо-бързо ги изтрепете гадините и да започвате процедурата
Serendipity  радвам се че вече си ок  :)
katrin_sl недей така да мислиш миличка,разбира се че си способна,на всички ще се сбъднат мечтите,понякога е необходимо малко повече търпение и време,всички знаем че е трудно но трябва да гледаме напред и да продължаваме да се борим  :bighug: :bighug:     
Много щъркелчета се изгубиха  :( липсвате ни да знаете няма да назовавам имена вие си знаете  :wink:
Хубав ден милички  :flower:

Вярвам!!!!
*
Здравейте момиченца, оле какви неща чета тука  8O я да се стегнете всички ей .... жените сме силни можем да преглътнем всичко, да паднем, да се нараним, да имаме големи рани,които да кървят силно, но въпреки всичко ще се изтупаме от прахта и калта и ще продължим гордо напред... Искрено пожелавам на всички които се чустват паднали много бързо да се изправят и да посрещнат новите щъркелчета, ето вижте те ви чакат,но трябва да сте готови да ги посрещнете приветливи и усмихнати...

Понеже ви обещах да ви кажа какво стана на доктора....  :? ами незнам защо, но нищо несе видя, нито точка нито сакче нищо  :x така ли трябва? наистина ли е рано? или апарата не беше хубав не мога да кажа, но на 29 пак съм там дано до тогава да порасне достатъчно зада го видим тоя бебок или поне дасе е закрепил на правилното място, защото не разбрах къде е въобще  :? ще чакаме....

Това за сега от мене прегръщам ви силно, силно и много, много ви целувам всички !

Много спокойствие и почивка за теб до 29-ти, Бжи. Ще те чакаме да ни се похвалиш тогава.
*
Привет и от мен. Лиони вземам си от хубавата закуската, която си ни сервирала.
Момичета, я недейте така. Катрин, спокойно мила. Не си мисли такива лоши неща. Не се предавай. Знам, че в момента ти е криво и ти е гадно, но както каза и Бжи ние жените сме силни и се спряваме с всички трудности. Днес не си отбелязала БТ, но вчерашната е хубава. Ако и днес е висока няма да униваш, докато не падне и не дойде вещицата няма да се предаваш.
Бжи, миличка не се притеснявай. Предполагам трябва да мине известно време за да се види. Стискам ти много палци и ще чакаме на 29-и да ни донесеш хубави новини.
На всички ви пожелавам много късмет. Надявам се скоро всичко лошо, което ви се случва скоро да свърши и да сте много щастливи. Поръсвам ви с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добър ден момичета,
Нещо много работа ми се насъбра миналата и тази седмица и все не ми остава време да пиша.
Момичета трябва да стискаме зъби защото сме силни и защото можем да преглътнем всичко! Падаме, след това ставаме поотупваме се и продължаваме на пред към истинската цел, тази която има смисъл и която дава надежда, че и на нас ще ни се случи нещо хубаво най-накрая!!!

Лек ден и малко повече усмивки!
Краси

Re: Април е при нас и ще донесе много +++ тестчета
« Отговор #26 -: Април 12, 2011, 12:43:34 pm »
Здравейте милички!
Наистина, какво ли не изживява една жена за да постигне мечтатаси, да стане майка.... Сигурна съм че всяка една от нас един ден ще гушка детенцето си, толкова чакано и желано. Аз каквото и да преживявам, винаги зная каква е крайната цел и това винаги ми дава сили. Мария, katrin_sl, Гери, бъдете силни, ние всички сме с вас.
Бжи, сигурно е рано, стискам палци на 29 да се види бебо.
Хубав ден, момичета и повече хубави емоции.
*
Благодаря ви момичета...Някой ден всичко ще се нареди и слънцето може и на моята улица да блесне....Днес ходих при моята психиатърка,каза,че направо неможе да ме познае и че положението хич не е леко при мен...Увеличи ми лекарствата каза,че депресията се е задълбочила покрай всичко станало и каза,че 2 години трябва да забравя,че няма да пия лекарства и антидепресанти...А това означава милички,че дори и да срещна някой дете няма да се прави поне не и докато не мине 1-вата година от лечението ми,което прекъснах миналият месец заради положителният ми тест...И така ще следя форума с интерес и ще се радвам за всяка ваша радост...СТИСКАМ ПАЛЦИ И ЗНАМ,че всички ще успеете в заветната мечта 
 :bfp1: :sbabygirl: :babyboy: preggo yahoo_17 stork-boy ylinfant :pacifier: stork-girl :babbycarrage: Късмет момичета...:bori_003: :bori_009: :bori_010: :bori_006:
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте, момичета! При мен няма нищо ново. Правя тестове за ову,меря БТ и се чудя кога да стартирам с прегледите - може би ще бъде от следващия цикъл...

katrin_sl, съжалявам, че тестът е бил отрицателен!
Но дали пък не е още рано? Струва ми се, че си около 13-14 ден след овулация. БТ ти е висока... Стискам ти палци и ти желая късмет! Но ако не стане този път, не се предавай и не се отчайвай!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

gergana :-), пожелавам ти бързо да се излекуваш! Късмет!  :goodluck:
*
Здравейте, успях най-накрая да се впиша тук. Нещо напоследък за нищо нямам време. само минавам набързо, чета ви и така.
не искам да виждам никакво отчаяние от вас милички мои. Горе главите - рано или късно всичко ще се нареди и вие ще гушнете своите бебчета :crossfingers: :crossfingers:
Картин, според мен в графиката  ти все още има надежда за 2-те чертички - Т е височка, така че мойе да е било и рано
Гери, дано лечението е успешно
Бжи, сигурно е рано, стискам палци на 29 да се види бебо.
Хубав ден, момичета и повече хубави емоции.
Стискам палци на всички ви, нищо че не съм ви споменала всички, ама ще изпусна някоя
Ето и малко вирусчета  :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:

Момичета, аз да ви кажа моите перипетии.Ходих при моята лична лекарка за направление.
Казах за двете операции на мъжа ми и за 2-та отрицателни теста.Но пък съм чела, че може да има бременност, дори и при отрицателни тестове (това също й го казах).Тя ми каза, че дори и да съм бременна, бебето сега ще е много малко и няма да се види.Посъветва ме да изчакам още една седмица и ако не ми е дошло, пак да отида при нея.Ние взехме още един тест и ако до 15-ти април не ми дойде, ще си го направя.Марката е EASY TEST, пише че бил за ранно откриване на бременност.Чудя се вече, какво става с мен и още поне 1 седмица ще се чудя.И последен въпрос - ако има бременност на 52-ри ден (тогава така се пада) със сигурност ли ще видим бебето.
« Последна редакция: Април 12, 2011, 20:56:45 pm от Златен дъжд »

*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Здравейте, момичета!
Благодаря за подкрепата! Изпари ми се оптимизмът след вчера, но какво да се прави... Ще се лекуваме пък да видим. Днес ходихме на консултация при доц.Конова в Плевен заради НК клетките ми. Написа ми терапията. Сега остава само да чакаме всичко да се оправи и да започнем най-накрая.
Златен дъжд, според мен ако имаше бременност и сега щеше да се види...
Хубава вечер на всички!
Добро утро поспаланки.
Заповядайте на закуска.
Мен от сутринта ме мъчат едни кисилини,а не съм яла нищо кой знае какво.
Лек и слънчев ден.
« Последна редакция: Април 13, 2011, 09:08:36 am от sismondi »
Re: Април е при нас и ще донесе много +++ тестчета
« Отговор #33 -: Април 13, 2011, 08:46:25 am »
:D Сядам първа на масата!  :hungry: :eating:
Добро утро момичета. Не пиша последно време, обаче редовно ви чета.
Само дето никой не се е хвалил скоро с +++ тест. Време е вече :) Че списъчето намалява :)
Хайде малко вируси от мен, пък дано съм ви на късмет. :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
И никакво отчайване и отказване момичета. Зная че всички ще се зарадват на сладко здраво бебче когато е писано :)
При нас нищо не се случва. Все още съм в очакване да отворят ДКЦ-то и да се запиша на ЖК. Имам чувството че накрая ще пропусна времето за първото 3D  :?
Хубав и топъл ден на всички :) :) :)
« Последна редакция: Април 13, 2011, 08:49:18 am от kotaranata »
"Истински приятел е не онзи, който е до теб, когато си на дъното, а онзи, който е до теб, когато се мъчиш да изплуваш."

[
*
Добро утро, момичета! :)

sismondi, благодаря за закуската! Хапвам и тръгвам по задачи. :)
На вас хубав и успешен ден желая и много позитивно настроение! :bighug:
Добро утро мили момичета!
sismondi благодаря за закуската, веднага сядам на масата  :hungry:
Момичета имам един въпрос, за който предварително се извинявам, ако го задавам в неправилната тема. Както знаете (тези от вас, които редовно четат и участват в темичките) имам бактерии в урината и след направения тест се оказа положителна уреаплазма. Моята половинка също има бактерии в урината. При направен от него уринен тест се оказа уреаплазма - отрицателен. Пуснахме и еякулат - също отрицателен за уреаплазма. В момента чакаме резултата от микробиологията и ще започнем лечение с антибиотик. Доколкото съм запозната уреаплазмата се предава само по полов път. Вероятно много от Вас, четейки това, веднага биха направили извод, че щом при мен положителна, а при него отрицателна, значи съм имала контакт с друг мъж. И определено би имало логика.
В този форум винаги си казваме истината, няма лъжи, пък било то и свързани с изневяра. Не съм била с друг мъж. Как е възможно да се получава такъв резултат с уреаплазмите :ask:
Извинявам се за дългия пост, пожелавам много усмихнат ден на всички!  :a_cat_01:
« Последна редакция: Април 13, 2011, 08:55:40 am от Marmoranka »
Добро утро! Днес съм по-добре след вчерашната депресия. Температурата ми все още е висока, но не тая надежди. Днес трябваше да пусна още един тест, но не го направих.Ако утре не ми дойде, ще пусна още един. Благодаря на всички за подкрепата!
Лек и успешен ден!
*
Привет и от мен.
Сисмонди, мерси за закуската. Присъединявам се към вас на масата :D.
Катрин, няма да се предаваш. Доката не дойде вещицата и температурата е висока има надежда. Стискам ти много палци да видиш двете чертички.
Пожелавам ви хубав ден и ви наръсвам с вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

Добро утро и от мен момичета  :bighug: мен лелката ме навести с пълна сила,точна като по часовник, така че започваме пак на ново какво да се прави :(
Лек и усмихнат ден милички и успех  :goodluck: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 на всички други не чакащи и ловуващи. 
Добро утро милички !
sismondi благодаря за закуската  :)
katrin_sl температурката ти е супер  :crossfingers: ,понякога уринните тестове по късно отчитат,за по сигурно можеш да си пуснеш кръвен поне ще знаеш какъв е резултата  :crossfingers: :crossfingers:
gаlka1985  :bighug: дано новия месец да е успешен
Палчета за всички които имат нужда  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Вярвам!!!!