Натали69 може да е много грешна, но е и много права! По-лошо от това да имаш стерилитет в България е само да си наистина нелечимо болен и много беден.
А отбраните потребителки тук са една мъничка България - малограмотни, но кресливи, невежи, но словоохотливи. И колко лицемерни само... Нима не се сещате за коя клиника става дума? За същата онази, в която пачките се броят с машина, ПОС-терминалът все не работи, а за касов апарат не става и дума, защото там се извършва тайнството на зачатието...
Не знам какъв е случаят на Наталито, но няма нужда да ходите да й търсите писанията по другите сайтове, достатъчно е да прочетете отзивите тук, например за болница Мемориал в Истанбул. Повярвайте ми, те не са повлияни от турските сериали, защото никой не би се вдигнал дотам, без преди това да обиколи нашенските клиники! (За ваша информация, аз не съм ходила, но съм убедена, че нивото е несравнимо!)
Разбира се, инвитрото в България дръпна неимоверно и всички ние сме блдагодарни за това, нищо, че се случи благодарение на политически игри и на НАШИТЕ пари. Благодарни сме и на Зачатие, затова, че съществува, че дава толкова ценна информация и най-ценното - кураж и надежда!