До zarina:
За авторката не знам дали е била стресирана, но ти определено си била разконцентрирана. Не си права, че лекарите ни не ходят по конгреси и симпозиуми. За справка влез в седмичната тема на жените от клиника Малинов, там се споделя, че лекарите всяка година ходят на конгрес, като остава лекар, който да поеме текущите манипулации. В клиника Щерев аз съм виждала снимки на таблата от такива конгреси. Така, аз знам за две клиники. А аз съм сравнително нов потребител. Когато някой не е информиран, но твърди конкретни неща, ми идва наум следното: "Това, че на теб не са ти откраднали портмонето, не значи че няма крадци." Малко сравнението не е по темата, но помисли дали всяка жена, колкото и да е разочарована, би реагирала по подобен начин като авторката на темата. На никого не е лесно, но пътят към успеха може да бъде И труден. Аз също работя. Ползвала съм един път финансиране от ФАР, а в момента имам заповед, по която се надявам да започна своя следващ опит. За да стигна до финансиране от ФАР, е ясно че имам проблем, който не може да се реши по друг начин, освен с инвитро. Но почна ли да анализирам текста от началния постинг, съм в състояние да стигна до конспирация срещу нашия народ. Повярвай ми, мога да бъда пропагандатор, но кому е нужно всичко това? Все пак и аз мисля, че сме тук за помощ и подкрепа, а не за грозни инсинуации.