марикол, кърмените бебета се изхождат по-рядко. Два дена нищо не са. Единствено се убеди, че кърмата ти му е достатъчна на бебето.
сара, газове, колики и прочие са си нормални неща за тази възраст. И моят син имаше като съвсем малко бебе и нищо не съм му давала. Сами си минават. А пищенето си е точно признак на коликите. А като е само на кърма, няма нужда от абсолютно никаква водичка, още по-малко със захар. Не слушай бабите!
пауър, не може ли тези топченца да ги разтопяваш във вода и да му ги даваш с лъжичка? Стискам ти палци скоро всичко да е наред с Милен.
Ние сме горе-долу добре. Миналата седмица беше два дена с температура и останах с него вкъщи, но в събота беше добре и ходихме на имен ден. На другия ден трябваше да го събудя в 9,15 ч. Помолих майката на именика по-често да организира такива купони.
Сега е на ясла малчо, а утре летим за София.
Иначе през уикенда дребното направи първи опит за мерене на кръвно. Мушна си ръката в маншета и взе да натиска копчетата. С баща му и брат му умряхме от смях.
За Нестле и аз имам същото мнение като камбозола. Гледах един филм за това как отвличат и експлоатират деца да берат какао в плантациите в Кот д`Ивоар и Нестле бяха основен купувач на това какао. Оттогава спрях да купувам техни продукти, въпреки че не е лесно - имат толкова други марки, че понякога взимам нещо без да знам. Иначе преди това детето ми беше на НАН, но ако имам друго бебе със сигурност ще пие друго мляко.