Колийф не ни помогна, само един път дадохме и имаше краткотраен ефект. На втория път се спука да реве и го спрях.
Ние боядисахме, направих една торта за утре и сега отивамена разходка
При някои деца - нищо не помага за пустите колики. В крайна сметка, за да установим дали нещо помага, или не помага конкретно на нашето дете, освен да пробваме - не виждам друг начин. Аз честно казано, не разчитах на ефект от "Колийф"-а, след като другите опити да облекча коликите бяха неуспешни, ама ей на - точно той пък помогна при моето бебе. А и бях длъжна да пробвам всичко възможно, независимо дали ми се вярваше, или не че ще има ефект... Някои родители стоически понасят периода с коликите, ама аз не съм от тях явно
И все пак, независимо какво давате, би трябвало поне ден-два да се приема по някаква схема, че да се види има ли файда, няма ли. Един-два приема на някакъв препарат не мисля, че могат да дадат "ясна картина" за ефективността. Последното е лично мнение естествено, а и не съм лекар, но принципно ефектът от повечето медикаменти си проличава след като се вземат повече от един-два пъти, дори при АБ е така.
Дано
Сами открие все пак нещо, което да им върши работа. От торбичката с черешови костилки при Дани също имаше някакво облекчение. Е, не е като да му мине, но го успокояваше в някаква степен, поне да спре да се дере и само да мрънка - пак е нещо.