А да си дойдем на думата - "не било в тиквите, ми в кратуните"
Тия сега какво, обявили са "партизанска война" на официалната медицина и на всички български болници и един вид живеят в "личната си ивица Газа" - щяло да има жертви. И има жертви за съжаление. Едно мъртво бебе, не е в състояние да спре вълната на малоумие, нито да накара малоумните да стоплят, че промените за които УЖ приритват - не се постигат по този начин. Та сега става кристално ясно, че не е "за доброто на бебето" цялата работа, ми заради ината на безмозъчната му майка. И баща де. Понеже за такива глупости са нужни комплект идиоти.
Скоро някоя от тях може и да си върже колан с експлозиви и да се взриви в някое родилно отделение "в знак на протест". То от фанатици - всичко може да се очаква.
Напълно права е
Боби за "дипломите и тъпаците". Тази с диплома по ветиринарна медицина, ако не беше тъпачка и щом държи да ражда като крава - бивало да е наясно поне с рисковете за кравата и теленцето й при раждане. О, извинете те и кравите раждат под надзор на ветеринар и при нужда им се оказва помощ. Тези искат да са бетер кравите, че и някой да им ръкопляска за това.
И понеже знам, че същите четат тук. Госпожи, ако наистина искате да променяте нещо, а не си угаждате на инатите и глупостта... Организирайте се, уредете си среща с министъра на здравеопазването, с депутати споделящи вашите възгледи /когато и ако уточните какви са те точно/ и които биха лобирали за вашите искания, напънете се /не до наакване в домашната вана/, ами за действителна промяна на нещата, които не одобрявате. Не да обяснявате как ще убивате бебета в името на вашия "бунт", понеже сте били имали право да ги убивате, тъй като те си били ваши и вие си решавате, пък отговорността била ваша...
Коя от вас с името и подписа си отдолу поема отговорността за мъртвото бебе на "колежката" ви, като сте тооолкова отговорни? Да не съм пропуснала случайно списъка с поемащите отговорност по недоглеждане...