Здравейте, след много мислене реших да споделя проблема си тук. Надявам се някой да успее да ми даде адекватен съвет. Наистина незнам какво да правя. На 21години съм от София. Преди малко повече от месец усетих лека болка при уриниране и оскъден секрет. В началото не им обърнах внимание, дори правих секс със сериозната си приятелка без презерватив. След 2 седмици обаче отидох на преглед и уролога ми предписа изследвания в Геника-ДНК за микоплазми,уреаплазми и хламидия и в Цибалаб за трихомони и еакулат. Естествено още същата вечер се запознах със бактериите и симптомите и отговаряха на моите. Излязоха положителни уреаплазми,хламидия и трихомони от двете. Доктора ми предписа лечение с Фасижин,антибиотик Зимакс, Флажил и витамини. Ок въпреки лошите коментари за Цибалаб и съветите за 2 прегледа поне, реших да се лекувам и да повярвам тъй като наистина имах и все още имам леко парене.А и какво правя, ако вторите прегледи са различни от първите.
Проблемът е там,че съм спал единствено със сериозната ми приятелка през този период. 12януари-досега. Преди нея спах без презерватив ноември или декември не си спомням хубаво. Но и на трите бактерии пише, че симпомите се появяват от 3 до 5 седмици, т.е. аз ги получих около 1 арпил като върна назад логично е сериозната ми приятелка да ги е имала и от нея да са.
Онзи ден обаче тя отива на преглед и лекаря и взима секрет и не открива нищо, пуска и единствено пак в Геника за хламидия, т.е. трихомони и уреаплазма той изключва да има. Освен това и казва, че бялото и течение е ОК.И не и предписва нищо, като на всичкото отгоре през периода, в които аз съм имал симптоми спахме веднъж без също. Как е възможно. Логиката някъде абсолютно се губи. Но аз наистина съм имал единствено с нея полов контакт през цялата 2011.
Тъпча се с лекарства без да знам дали трябва. Като естествено за всичко това се дават много пари.
Кажете ми какво да мисля, изледванията ми не са правилни или?