Аз си ги правех пюретата, почти не съм давала готови. Рядко когато сме пътували или сме били на почивка. А и тя не ги искаше много..
Броколи слагах малко и понеже Моника мразеше пасирано, нарязвах на много ситничко. И сега и правя задушени зеленчуци, като там слагам пак малко броколи на ситно, зеленчукова супа и т.н.
Педиатърката ме убеждаваше, че като има ягода и пише 5месеца, алергизиращата съставка била премахната. Обаче си мисля, кой ли ще чисти мъхчетата на ягодата? Плюс това мисля, че контрола не е достатъчен и има сериозни пропуски и не само в България. Така, че за мен важи едно правило: Ръка да пипне, око да види! Аз да си го сготвя за да съм сигурна какво се яде. Е за чистотата на продуктите на 100% не мога да съм сигурна, но поне знам, че няма консерванти, няма оцветители, ароматизатори и т.н. Супичката за едно бебче става за 20 минутки. Залче месце сварено и замразено предварително, морковче, картофче, тиквичка и т.н. фиденце...
Познати например за бебета и деца взимаха Маги чашка и т.н. за да стане бързичко...това не смея да го коментирам...
Искам да попитам дали някой е чувал. Преди два дни една позната ми каза нещо новичко за прясното мляко. Било полезно до 3 годинки. След това организмът не можел да го разгражда.
за мен това е нов "лаф" но знае ли човек?
Стефи, преди все си викахме, пазете детето, да не хване от нас някой вирус. Сега като я видя болна и викам, пазете се, Моника носи нов градински вирус...Още бях с варицела и си остана в къщи с кашлица и хрема. Само с противоалергични се оправи и олинт за 1-2 дни, а аз още съм в белези и едвам вървя...
Там държат много топло и са 25 в две малки стаи...люпилник..
Пими, видях снимките на Ивето от рождения ден във Фейсбука. Много красива госпожица