Напълни ми се душата от историята на Мими...хубаво е да се чуват и такива неща ...
А това с лекарството на мама
при мен няма да е от полза, понеже сладко не обичам...но таткото ни ще е постоянно болен !
Раши...озверяли сме доста. След случката в магазина се замислих защо е така...не намирам отговор. За мен обяснението за лошите условия, в които живеем не е оправдание...Има хора, които живеят в пъти-по зле и въпреки това са усмихнати и благодарни за това което имат. При нас...все недоволни.
Аз в офиса тя в майчинство - "ех, блазя ти...сред хора, общуваш...аз затворник! само с бебето" .
Аз в майчинство тя в офиса - "Ех, блазя ти ! Почиваш, разходки, радости с бебчо...а аз само с олигофрени се занимавам тука ! "
Комбозола явно аз съм си карък !
Но ето примерно днес, тръгвам да влизам в един магазин с количката, вратата се отваря на вътре...то не бяха шпагати от моя страна, чекнене...само да вляза. Трима човека стоят и ми гледат сеира, но никой не се сеща да помогне като задържи вратата.
Джам Магазина се пада в края на Мл 2. Точно срещу стария Кореком, сега е някакъв аутлет . Ако се ходи с автобус е точно зад спирката на 76, в посока Мл 4. Ако не стана ясно пак ще обясня...
Продават всякакви руски стоки. Аз наблегнах на пелмени, някакви сладки неща, сгушонка, малосолни краставици, разни сушени риби, сладолед ...мъжа скочи на руски водки, квас и кефир.
Има щанд с колбаси, с готови храни ( салати, пирожки...), с консерви/буркани, със сладки неща, замразени, хладилен щанд със сирена/кашкавали и подобни и с алкохол. Май това е...
А, има и детски книжки, дискове с музика и мъжа страшно си хареса една будьоновка