silvi35, не мисля, че е проблем да си запишеш консултативен час за д-ра, просто бъди по настоятелна при секретарките и изобретателна.
Аз, много ме е яд, или бясна съм....чудех се дали да го пиша тук, но пък не не тайна.
Та, подписах протокола от клиниката за извършена процедура, изпратена ми по куриер от Силвия.
Реших септември да отида на преглед след опита.
Обадих се на Силвия, преди повече от седмица, казах и, че нямам идване до клиниката, че ако е възможно да изпратя друг да ми вземе формуляри за следващ опит за Фонда. Да, възможно било, но - "сега докторите са на конгрес и след една седмица се обади" - естествено подминах и плоската лъжа, че и трябва доктор да ми принтира, етапна епикриза. казах си ОК, щом сега не е на кеф ще се обадя друг ден.
Вече цялата изминала седмица, едно момиче си губи от личното време да ходи след нея заради мен, НО Силвия обещава и размотава - "ела утре" , на другия ден - "чакай малко" и така до безкрай.
Сега в понеделник чрез друг човек, ще се опита да ми вземе епикризата.
Излишно е да казвам какво и мисля
. Няма да и позволя да се държи така. Ще се вдигна до София лично, няма право да ми задържа подаването на документите по Фонда.