0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,бях бременна с близнаци(момче и момиче)и във 22седмица ми се спукаха водите и загубих децата.това се случи точно на Великден,все още не мога да се съвзема,но се опитвам да продължа напред,въпреки че ми е много трудно.Чудя се след колко дни трябва да се отиде на видеозон,за да се види дали се е прибрала матката и дали всичко е наред.Дойде ми цикъла,днес е трети ден,ако може споделете как е било при вас!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
много съжалявам за загубата ти... мисля, че е време да отидеш на контролен преглед.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

При мен водите изтекоха в 20г.с.
Ходих на преглед 10-тина дни след като ме изписаха от болницата, после пак, а след първия цикъл отидох в първите чисти дни.

djina76, съжалявам...
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Благодаря ви момичета,дано не се случва на други бъдещи майки това,което преживях защото е страшно....
Здравей мила,много съжалявам,че си преживяла този кошмар.Повярвай ми знам как се чувстваш,защото и аз съм го изживяла, и то два пъти.Знам,че е трудно но се опитай да мислиш позитивно и да вярваш,че един ден все пак чудото ще стане-да прегърнеш своята рожба.Не се затварй в себе си,не избягвай хората ,стреми се да не мислиш много за лоши неща.На мен това не ми помогна,напротив.След това реших,че трябва да престана да се вайкам .Трудно е,но с времето болката ще намалее,но няма да изчезне.Прегръщам те силно.
*
Много съжалявам че си преживала това и аз имам два такива аборта в 20 и 17 седмица.
Ще се справиш ,няма друг начин.

На контролен преглед след такъв кюртаж се ходи след 1-ви нормален цикъл. Като гледам при теб са минал 1н  , така че е време да отидеш. Или ако ти наближава дата за следващ изчакай го да мине и отивай.

Много съжалявам ,
« Последна редакция: Юни 05, 2011, 10:15:28 am от zarina »