0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много

Пожелавам ви тази тема да донесе много хубави резултати..Дано не се сърдите че я пуснах аз! Моля Пети да нанесе корекции в списъците :)

ЛОВУВАЩИ   :pleasantry:

sivanovaa   :bed:
Sismondi - :bed:
Iana_86 - :bed:
Iv_marinova - :bed:
Marilena - :bed:
Vitanova_1981 - :bed:
Titibar - :bed:
Ruzka - :bed:
Geri_81 - :bed:
Isebs - :bed:
Mimasbg - :bed:
Daisy86 - :bed:
Marmoranka - :bed:
Val - :bed:
K.s.stoyanova - :bed:
Plamak - :bed:
krasunka - :bed:
Galka85 - :bed:
t.stankova - :bed:
jolie8614 - :bed:
Драконче - :bed:
TITKO - :bed:
mariq_81 - :bed:
Златен дъжд - :bed:
Чоки  - :bed:

ОЧАКВАЩИ ДА ВИДЯТ -    :bfp:

Ioly ?  -    yahoo_17
Polisia -  yahoo_17
galka1985 - 24.06.2011 -  yahoo_17
Acinci ? -  yahoo_17
Zyza ?  -  yahoo_17
Лора Райчева - 22.06.2011 - yahoo_17
jolie8614 ? -  yahoo_17
katrin_sl - 13.07.2011 -  yahoo_17

Видели за м.Юни -   :bori_004: :bori_007: :bighug:  

Kukla_ta  

Успешна седмица милички мои :) Поздрави от нас!
« Последна редакция: Юли 01, 2011, 07:39:21 am от petqst »
*

saraapl

• 2009

Хайде сега малко късно но все пак и една закуска от нас :) Приятен ден милички и много успешни дни
Привет на всички!
Честита ни нова темичка с пожелание за дъжд от ++++ резултати.
Сари мерси,е така си се постарала и с темичката - Зайко е прелестен и със закуската.Аз все още съм в правилния списък-и тази седмица ще си ловуваме.
На всички много късмет.
Лек ден!

Здравейте, момичета !

Сари, благодаря за закуската, много е хубава.
Момичета, желая ви много слънчева и усмихната седмица.Дано вече да се появят положителните тестчета.Трябва да отсрамим темичката.Не може така, само 1 положително тестче за месеца.

п.с.: Пете, вече съм в ловуващи.

След по-малко от 2 седмици моя мъж има рожден ден, дано вече да се получи чудото, за да му подаря най-хубавия и желан подарък.

Здравейте, момичета!
Първо, честита ни нова темичка. Нека е инпълнена само с +++++++ резултати.
Днес ми беше инсеминацията. Утре е реинсеминацията и може да ме местите в списъка на Чакащите. Незнам защо, но съм изпълнена с някакво смотано чувство, граничещо с апатия. Толкова искам да успея...
Лек ден на всички
*

saraapl

• 2009
Златен дъжд, katrin_sl много стиснати палци от мен и дано успеете :) Извинявам се за списъците още веднъж-не съм много наясно  :oops: Лек ден и много усмивки :)
*
Здравейте и от мен момичета,
Вече трети ден от инсеминацията - но положението с този утрогестан хич не ми харесва - заспивам права,гади ми се от него,корема - подут. osi_15
Но ще се търпи - това е положението !
Много целувки и късмет на всички !

Йоли, тези ефекти на Утрогестана са нормални. И при мен е така, освен гаденето. Първият ден така ми се подува корема, че ми се струва, че ще се пукне. Ще премине всичко скоро.
*
Здравейте милички.
Да ни е честита новата темичка и дай боже да се изпълни с много положителни тестчета за бременност и хубави новини.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
При мен седмицата не започна много добре - при изследванията, които си пуснах миналата седмица излезе, че уреаплазмата ми е + :balk_144: от къде се е взела не знам. Но дано лечението мине успешно.
Късмет на всички
 katrin_sl, jolie8614  дано инсеминациите ви да са успешни скоро да се похвалите с  :bfp1: :bfp1: :bfp1:

Здравейте и от мен
Честита темичка и дано е мноооого успешна за всички
*
Привет момичета .Аз много късно се вк'чвам днес ,но все пак да благодаря на Сарито за прекрасната седмична тема .Дано е много късметлийска .
Петето,мен може да ме махне от списъка ,защото аз дочаках вещицата и този път .
На всички много стиснати палчета .
Лека и спокойна седмица ви желая
Добро утро и лек ден желая
*
Добро утро и от мен.
Лиони,както винаги - много ранобудна.:)
Момичета,имам постоянни тъпи болки и в двата яйчника...гади ми се от този утрогестан..Имам чувството,че нищо не се е получило.
Нооооо,както и да е.Много късмет и успех на всички и приятен ден ! :wink:

Йоли, не се предавай предварително. И аз така си мислих, че нищо не се е получило, но се оказа, че съм била бременна преди няколко месеца. Защо не се консултираш с лекаря си за гаденето. Може да ти смени Утрогестана с Дуфастон примерно.
Стискайте палци! След малко отивам на реинсеминация. Мисля, че фоликулите ми се пукнаха снощи м/у 12 и 2 часа. Щяха да ми изскочат очите от болка и напрежение.
Лек ден на всички!
Здравейте момичета и аз отпаднах този месец,ще се боря за следващия :D
Много хубава нова темичка дано да ни е много успешна,
katrin_sl, jolie8614 стискам много силно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,а и за всички останали успех  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:  yahoo_17 :crossfingers:  yahoo_17
Лека и успешна нова седмица  :D :D :D
Официално може да ме пишете в списъка с очакващи да видят +++ на 13.07
Добро утро
Катрин дано успееш и да видиш скоро двете чертички
Лек ден
*
Добро утро момичета-кокичета!Много спите!
Лиони благодаря за хубавата закуска.
Катрин ще ти стискаме палчета, този месец да е твоят!
На всички очакващи +++ късмет момичета.На всички именички -ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МОМИЧЕТА!! :balk_101:
Лек и спокоен ден!! :balk_102:
Честит имен ден на всички празнуващи, да сте живи и здрави!

Аз съм със страхотна хрема, малко ненормални резултати от излседвания, но иначе съм добре.
Стискам палци на всички да НЕдочакат вещицата и скоро да се похвалят с ++.

Ето и от нашите вирусчета:  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
Здравейте на всички
Е много празно тука  :( .........
Кукленце съжалявам мила  :balk_145: дано скоро отново ни зарадваш и този път за 9 месеца
Успех на ловуващите, а на очакващите да видят  :bfp:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: