0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета,
както обещах, ето новата темичка. Пожелавам на всички много късмет, само положителни тестове от минимален брой опити!
Нека първите положителни тестчета се покажат още през юли!
А всички, които започват сега, да не чакат дълго до заветните чертички!
Много късмет на всички и помнете - рано или късно радостната новина, че ще ставаме майки ще споходи всяка една от пишещите в темата!
Бъдете силни, момичета и се отдайте само на положителни емоции!

*
 Благодаря ти koala!-много късмет и на теб! Успех и на всички борещи се момичета,и нека през тези 3 месеца да има само положителни тестчета  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
Zyza, радвам се да те видя! Как си ти? Какво става с теб? До къде стигна с процедурите?
*
Добро утро момичета!
Оп троп и аз в новата темичка.Коалка,страхотна е мила,благодаря!!!!Дано след някой друг ден да се разпишем с Катрин с положителни тестчета..ДАно има само положителни емоции и усмивки.Желая много късмет на всички.
Поствам коментара от старата темичка...
Кафенце  , :bighug:
Катрин - остава ни само да чакаме мила,изчетох всички симптоми за ранна бременност..но май моите са от утрогестана.
Апр - докъде стигна мила?
Зизка ,Веста- как сте милички?
Вчера беше ден 6 от инсе-то и продължих да имам тъпи болки в двата яйчника,чак кръста ме болеше.Вечерта поутихнаха...,но продължавам да имам леки ПМС.Поне май свикнах с утрогестана - не ми се гади чак толкова много.Лошото е,че колкото повече чета за успешните инсе-та ,толкова повече си мисля,че при  успешните,май няма симптоми:)
От днес съм отпуск и съм  :cheerleader: :cheerleader:.Още следобяд заминавам при баба , а после малко на море.Надявам се да намеря от някъде нет,за да наминавам да ви видя.Жалко,че в Сливен и Поморие няма къде да си направя кръвен,така че ще чакам 8-9 юли за пиклив
Целувам ви всички и много ви прегръщам!

*
Ето ме и мен в новата темичка. Коала дано наистина да е късметлийската, дано да повлечеш крак след себе си! :crossfingers: :crossfingers: Пожелавам на всички  :goodluck: и само положителни емоции !!      :bighug: :bighug:

Катрин,Йоли вие трябва да сте първите с добри новини!!!

УСПЕХ НА ВСИЧКИ !!!!

*
Йоли, приятна почивка! Честита ти отпуска ;) Дано да се оправи и времето, та и на плаж да отидеш. Не го мисли теста. Бързо ще мине времето до него. А ние ще те чакаме да разкажеш за морето и да се похвалиш с положителния резултат.
Много целувки!
Най - после и аз да се добера до новата темичка. Силно се надявам всички да се отчетем подобаващо още този месец!
На останалите, които започват сега процедурите - успех!
Йоли, ти от Сливен ли си, мила? За симптомите - и Утрогестана и Естрофема си имат страничните ефекти, така че май не можем да говорим много за симптоми.
Аз забелязах, че съм постоянно гладна, а зърната ми станаха направо лилави. Незнам дали това са симптоми или не, но за сега не го мисля много.
Успешен ден на всички!
*
Катрин , не мила.От София съм , но баба ми е от Сливен :)!
 :wink:
Коалка, перси за пожеланията.И аз се надявам времето да се пооправи :) После ще разказвам !
Успех на всички !

*
Катрин, това с глада го остави за по-нататък :) Шегувам се, разбира се! Може и това да са симптоми на бременност. Вярно е, че мозъците ни си правят с нас какво ли не, когато очакваме нещо. Но може и просто тялото ти да се променя. Ще стане ясно. Но ми се струва, че при теб има всички шансове да се е получило.
*
Момичетаааа ще откача вече :BangHead: Тъкмо бях започнала клостил за следваща  инсеминация ето пак нова изненада- ТСХ-то ми пак е скочило/3,34/ и сега 45 дни нова доза Л-тироксин, после пак изследване и ако е паднало тогава пак можем да планираме инсеминация.Ето пак отиваме на есен.Омръзна ми все да се отлага за нещо!!! :balk_146: Това е от мен стискам ви палци на всички  :bighug:

Здравейте и от мен!
Най-после успях да се доредя и аз до инсеминация вече! Днес започнах стимулация с Меногон.
Записвам се в късметлийската темичка и дано наистина да е на късмет за всички!
*
Хайде и аз в новата темичка!
Да е късметлийска и изпълнене с много положителни тестчета и щастливи мамчета!За сега само ще ви чета и ще ви се радвам!
*
Стел, желая ти много късмет! Дано този опит бъде успешен за теб!
Веста, спокойно мила! Почини си сега, успокой се и нещата ще се получат. Просто трябва търпение и ще стане. Освен с лекарства, с какво друго се регулира този хормон? Мисля, че баща ми имаше проблем с това и някаква диета му бяха назначили. Ако не бъркам проблема де. Утре ще питам майка ми и ще пиша, ако е същото.
Веста, успокой се, мила. Вкарай хормона в норми и пак на старта. Всичко ще се нареди! Всеки път ли изследваш хормони? На мен ми ги изследват на 3 месеца веднъж. Незнам дали е добре или не.
Пими, какво се случва с теб? Много рядко се включваш вече.
Стел, успех в инсето.
Вчера при мен беше голямо изпитание. От сутринта се събудих зверски гладна и нападнах една порция, останала от вечеря. В 10 часа глада ме нападна отново - ядох чипс. Едва издържах до 12 и пак хранене. След това започнаха киселини. Просто щях да лудна. Надявам се само да я за добро. Иначе съм решила да не меря температури и да се натоварвам инлишно с глупости, а ако не стане се включвам с една диета на Дюкан, че доста качих с тези хормони.
*
Катрин, вярно си е изпитание. Защо не опиташ с плодове? При мен също от време на време се появява глад, ама така, че чак стомаха ме боли. Но една ябълка или праскова решават проблема. Изобщо не ми се яде тестено. Аз и не обичам по принцип де. Ама и бебето нещо се оказва с характер (или както казва мъжа ми "Гевезе като теб"). Като не му хареса някоя храна, не искам да ти казвам какво се получава...
А иначе как си? То половината време мина до теста. Ще се похвалиш скоро, надявам се.
Благодаря ви, момичета! Успех и на всички вас! Дано да ни е на късмет!
*
Zyza, радвам се да те видя! Как си ти? Какво става с теб? До къде стигна с процедурите?
Благодаря добре съм koala и jolie8614 :grouphug:! Бях писала преди 2 дни но поста ми нещо не се е публикувал.Предната седмица имах среща в клиниката за ин-витро и резултатите ни от изследванията от преди 2 месеца(кръвна проба)са добри и на 2-та,само дето при мен яйцеклетките не са нито с добро-нито с лошо качество.Общо взето за 2-та ни казоха,че сме много добре-стерелитета ми остава неизяснен(няма причина за него).Забравих да ги питам какво да пия за подобряване качеството на яйцеклетките,но преди бях чела,че е добре омега 3 и мисля,че и витамин Е-за сега ще пия омега 3.Утре съм при моя доктор в болницата за инсеминации(най-после да се консултирам с някой и да ми каже как вървят нещата с инсетата) и после ще пиша как е протекла срещата.На всички много :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
Момичетаааа ще откача вече :BangHead: Тъкмо бях започнала клостил за следваща  инсеминация ето пак нова изненада- ТСХ-то ми пак е скочило/3,34/ и сега 45 дни нова доза Л-тироксин, после пак изследване и ако е паднало тогава пак можем да планираме инсеминация.Ето пак отиваме на есен.Омръзна ми все да се отлага за нещо!!! :balk_146: Това е от мен стискам ви палци на всички  :bighug:
Привет на всички! Някои от вас ме познават, други не! Както и да е , успех пожелавам на всички! Много се радвам за това Кафе, а за Катрин ми се струва, 4е нещата са се полу4или и стискам палци!
А ти, Vesta, не ми казвай, 4е си в Клиника Малинов, защото като при4етох колко"ужасно" ти е ТСХ'то и как те отлагат за септември мисля, 4е няма къде другаде да си. За ТСХ'то мога да ти изнеса лекция и стойностите изобщо не са проблем за забременяване. Просто в случай, 4е забременееш трябва да се свали. Много близка моя приятелка я отложиха със същото обяснение като твоето. А реалното обяснение е, 4е хората ще излизат в отпуск и не могат на този етап да поемат повече хора и затова отлагат. Аз лично съм им бясна на тези комерсиалисти, защото нямат право да се подиграват с хората! И ако позволиш да ти дам съвет - бягай с 200 при друг специалист защото това отлагане може и психически да те срине, а това хич не е за подценяване. Силно се надявам всичко при теб да се нареди!
*
Pumba не съм в клиника Малинов.Аз ходя в клиника Щерев.Не са ме отложили от клиниката,аз дори бях започнала стимулация.Но ТСХ-то трябва да го изследвам през 2 месеца.И сега беше времето да го изследвам и се оказа, че е повишено.След консултация с ендокринолог /д-р Начев - Майчин дом София/ той каза, да не се предприема процедура.Знам, че високото ТСХ не влияе за забременяване, но не предприемат процедури при високо ТСХ.Така ми казват докторите и аз слушам какво да правя :balk_159:

*
Добро утро! Zyza, попитай за качеството на яйцеклетките дали да не пробваш с Fertilaid. Ние и двамата го пихме около 6 месеца. При мен се подобриха стойностите на разни хормони, при съпруга ми спермограмата. Едва ли би ти навредило. Проблемът е, че е скъпичко. Но си струва мисля.
Веста, това за ТСХ-то не е ли по-добре да го решат от клиниката, а не ендокринолога? Аз също мисля, че съм чела за доста момичета, които са забременели с високо ТСХ и го регулират после.Всъщност, трябва да постъпиш така, както ти го чувстваш.
Pumba, а ти до къде си?
Катрин, какво става с теб, как си тези дни?
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам момичета! А на всички, чакащи тестчета тази седмица - много късмет!