Весела, здрава и усмихната седмица и от нас.
На Моника ревливия период и мина (едвам оцелях) и се надявам скоро да не се появява отново. Да ревеш без причина,като например, че ти се пика, не е лесно! Отдавам го на жегите. Напълнихме едно басейнче и я оставям да "плува" колкото желае. Засега се очертава да сме на море последната седмица на юли, дано не ни пропаднат плановете.
За моренце с бебенце, много зависи от бебенцето и от родителите.
Ние сега ще ходим с бебенце на 3 месеца, но то е нервозно кюфтенце и ми се струва, че ще ни е весело
Здрави да са и усмихнати, повече не искам
Онзи ден малко се ядосах, един клиент, мъж на 50 години някъде пристигна, докато се опитвах да му оправя документите, Моника ми звъня около 3 пъти, да ме пита кога ще се прибера...На третия и се скарах и и казах, че щом и е скучно, ще и намирам работа. Например да си подреди книжките и ако се прибера и не са подредени, наказание. Звъненето приключи, детето знае че се прибирам и отиде да реди, но човека ме погледна и смеейки се ми заобяснява, че добре ми било като сме я правили, сега защо и се карам. Погледнах го тъпо, щото докато я "правехме" в клиниката хич не ми беше добре, ама какво да обяснявам
Махнах с ръка и продължих с писането
Много тъпо ми стана, нито ми пречи детето, нито съм се оплаквала, нито знае кой как и какво е правил, а и самия коментар, просто ме остави без думи...Какво ли мога да кажа аз по-въпроса. На някой им е било добре докато са си правели децата
, на някои им се реве, само като се сетят!