0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #200 -: Октомври 09, 2011, 16:18:38 pm »
Роузи писах ти коментар в дневничето миличка,надявам се да си го видяла.
Не подценявай мило ТСХ,вземи някакви мерки.За месец,два и ще бъде в норма,много рискуваш така с този резултат.Надявам се да не ми се сърдиш,казвам го за твое добро.
Целувки миличка и късмет! :goodluck: :hug2:

Вярвам!!!!
« Отговор #201 -: Октомври 09, 2011, 20:19:47 pm »
Бебче, благодаря ти! Благодаря на всички за всеки съвет, защото съветите ви са незаменими! Взех мерки, като си купих, засега, Тиреостим и Антиоксидант стронг на Велмарк (селен, цинк, витамини А,Е,С и В6), защото докито ще посещавам след 28.10. и до тогава ще ги пия. После ще направя нови изследвания и дано да се понижи ТСХ-то. Ако ли не - тогава явно докито ще ми предпише елтироксин и селен, най-вероятно, но до тогава ще пия тези билки. Все пак не мога сама да си изпиша хормони, нали? А може и от билките да има ефект... Ще видим... Благодаря ви пак за всичко, което ме съветвате, моля ви продължавайте все така!  osi_9 :thankyousign: :D
« Последна редакция: Октомври 09, 2011, 20:32:27 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #202 -: Октомври 10, 2011, 11:51:32 am »
Дано още при следващите изследвания ТСХ да е в норми.
*
« Отговор #203 -: Октомври 10, 2011, 19:48:46 pm »
Да миличка,всичко ще бъде наред.. :balk_104: :balk_104:

« Отговор #204 -: Октомври 11, 2011, 08:20:24 am »
Благодаря ти, Жули! Всичко ще бъде наред при всички ни! Иде, иде ловният сезон! Йеха!   :fishing:     
п.п. Просто загрявка :wink:
« Последна редакция: Октомври 11, 2011, 08:22:44 am от rosefromstars »
« Отговор #205 -: Октомври 11, 2011, 10:46:39 am »
Благодаря ти, Жули! Всичко ще бъде наред при всички ни! Иде, иде ловният сезон! Йеха!   :fishing:     
п.п. Просто загрявка :wink:
много се разсмях от загрявката....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #206 -: Октомври 11, 2011, 18:38:58 pm »
 Късмет Розичка :crossfingers:. Очакваме само хубави новини от теб вече. Цунки :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck:
« Отговор #207 -: Октомври 12, 2011, 06:10:25 am »
Благодара ви, милички! Тази моя температура направо се закова на 36.5, сигурно е от билките и витамините. Такова чудо до сега не съм имала...
« Отговор #208 -: Октомври 13, 2011, 14:10:58 pm »
Рози какви билки си пийваш,магически ли са?Късмет мила :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #209 -: Октомври 13, 2011, 14:36:23 pm »
Миленче, в графиката, в полето на бележките, пише какво пия.
Ми, нали не съм още в ловен сезон, и нямам какво да правя   :wink: , затова се заех малко с графиките и ето резултата:
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 14:52:54 pm от rosefromstars »
« Отговор #210 -: Октомври 13, 2011, 16:21:46 pm »
Миленче, в графиката, в полето на бележките, пише какво пия.
Ми, нали не съм още в ловен сезон, и нямам какво да правя   :wink: , затова се заех малко с графиките и ето резултата:
Сладка,бележките не се отварят....
Николай е на 2г.4м.5д.
« Отговор #211 -: Октомври 13, 2011, 17:20:33 pm »
 Розичка наистина не се виждат бележките под графиката ти. Моля те направи ги видими и за нас. Успех този месец слънчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:.
*
« Отговор #212 -: Октомври 13, 2011, 20:30:33 pm »
Котараче,влизаш в графиките си,цъкаш на моя профил и най-долу има едно тикче,което трябва да маркираш ,за да ти виждаме бележките :)
Много късмет този месец миличка,с теб съм

« Отговор #213 -: Октомври 13, 2011, 20:47:12 pm »
Eх, милички, защо не казахте по-рано, че не се виждат бележките. На мен ми се отваряха и въобще не се бях сетила, че може на вас да не се отварят.  8O Съжалявам, че аз по-рано не погледнах в профила и не забелязах, че не съм отметнала да се виждат.  :( Извинявайте. Отметнах сега и мисля, че трябва да са видими вече. Дано са ви полезни и на вас.  :book: 
*
« Отговор #214 -: Октомври 13, 2011, 20:50:19 pm »
Ей котараче,коя зодия си като си на 22-ри - везна или скорпионче??
Няма проблем слънце,сега се вижда идеално :) дано сега виждаме и сърчицата :)
Целувки

« Отговор #215 -: Октомври 13, 2011, 21:35:34 pm »
Жули, ами мелезче съм  :wink: . На 21 срещу 22 октомври в 24 часа съм родена и се чудели кога да ме запишат - на 21 ли или на 22 и решили на 22. Тогава това съвпадало и със смяната на зодиите (ако има смисъл за теб). Аз съм християнка и не ме вълнуват зодиите, защото Господ е над тях. Но като бях малка от любопитство се интересувах за кратко. Така според хороскопите трябваше вече да съм мъртва, което доказва, че Господ е над всичко и всички! Сигурна съм, че ни помага винаги и особено в най-трудните моменти! Ще ни помогне и да бъдем майчета! Само да сме търпеливи и смирени. Сърчицата скоро се надявам да изникнат като гъбки!  yahoo_33

« Отговор #216 -: Октомври 14, 2011, 09:44:13 am »
Тази пък температура днес каква ли е?  8O Ще отида да си накупя тестчета за овуто, че май този месец ще подрани като гледам... Вие как мислите?
*
« Отговор #217 -: Октомври 14, 2011, 12:20:07 pm »
Розичке, боднете едно сърчице днес за всеки случай! ;) Мисля, че няма да е излишно :) Може и да е инцидентно. При мен всеки месец ми спада Т няколко дни преди О.
« Отговор #218 -: Октомври 14, 2011, 14:10:40 pm »
Eх, милички, защо не казахте по-рано, че не се виждат бележките. На мен ми се отваряха и въобще не се бях сетила, че може на вас да не се отварят.  8O Съжалявам, че аз по-рано не погледнах в профила и не забелязах, че не съм отметнала да се виждат.  :( Извинявайте. Отметнах сега и мисля, че трябва да са видими вече. Дано са ви полезни и на вас.  :book: 
Аз все още не ти виждам сърчицата......но не е толкова фатално важното е да ги има.Да май О идва.....приготвяй се Розка.Късмет мила и ти стискам много палци......т.е всичките :D :pleasantry: :goodluck: :bighug: :crossfingers: :babyflips:
*
« Отговор #219 -: Октомври 14, 2011, 17:14:05 pm »
мили4ка   пожелавам ти  за  рожденния ти ден най-вълшебния подарък   :bfp: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br