0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #300 -: Октомври 25, 2011, 18:35:17 pm »
 Розичка, успех този месец слънчице :balk_21: :goodluck: :bighug:
« Отговор #301 -: Октомври 25, 2011, 20:53:17 pm »
Благодаря ви, много, милички! Дай Боже! И на вас също!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #302 -: Октомври 25, 2011, 23:52:12 pm »
Имаш и от мен много стиснати палчета и топли прегрьдки!
« Отговор #303 -: Октомври 26, 2011, 08:49:32 am »
И аз се присъединявам мила с много стиснати палчета този месец, температурката се движи супер  :balk_46:  yahoo_17 :balk_21:
*
« Отговор #304 -: Октомври 26, 2011, 11:40:03 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #305 -: Октомври 26, 2011, 11:43:28 am »
 :balk_46: :balk_47: :balk_21: дано миличко това да е твоя месец! Благодаря ти за подкрепата!
« Отговор #306 -: Октомври 26, 2011, 11:46:45 am »
Благодаря ви, милички! И Честит Димитров ден на всички именници и именнички!  :band:
Като гледам графиката и температурката от днес и вчера, си мисля, че щом днес е 36.9 в 5 часа, а в 7 часа е 37.1, а вчера в 7 часа е била 37.0 значи в 5 часа вчера би трябвало да бъде 36.8 ? Вие как мислите? Или прекалено много му мисля май?  :wink:
*
« Отговор #307 -: Октомври 26, 2011, 13:39:54 pm »
Графиката ти е супер Розичке , не му е мисли толкова  , силно стискам палци ,това да е вашия месец.
« Отговор #308 -: Октомври 26, 2011, 22:46:44 pm »
Май много мислиш  :D Успех мила дано сте улучили момента  :goodluck: :bfp: :bighug: :bighug: :bighug:
*

dida771

• 1165
« Отговор #309 -: Октомври 27, 2011, 10:33:06 am »
Температурата много много не й обръщай внимание, тя от най малките неща се променя и варира. Твоята работа е свършена за този месец. Сега всичко е въпрос на късмет и на ония отгоре! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #310 -: Октомври 27, 2011, 11:22:42 am »
Добре си е графиката. Не се притеснявай. Ще стане чудото  :bighug:
*
« Отговор #311 -: Октомври 27, 2011, 13:27:29 pm »
Чудото е на път!!Супер графика!! :crossfingers:

:balk_21:
« Отговор #312 -: Октомври 27, 2011, 19:16:20 pm »
Взех да се съмнявам вече... И какви са тези тъпи болки в корема и яйчниците??? И това кафеникаво зацапване? 8O Ще идва :witch:  ли? Ми, не ми ли е рано? Мнооого странно... А температурата първо беше 36.7, но в последния момент изпищя на 36.8. Явно идва  :witch: ! Кофти... :?
« Отговор #313 -: Октомври 27, 2011, 21:21:19 pm »
 Розичка,моля се да е инплантационен спад и зацапване :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:. Гушкам те сладка :bighug: :balk_21:
« Отговор #314 -: Октомври 28, 2011, 06:01:26 am »
Май, това беше за този месец, Марги!  :( Температурата още пада. Пак се прецаках нещо... osi_8

П.П. Вижте какво прочетох: "supports the suggestion that a bright 100W bedside lamp used on 5 consecutive nights prior to ovulation can cause reduction of long menstrual cycles." е, ако и това е от значение... Вие как мислите?

И относно проблема с изтичането на вода от носа:
"Пристъпното изтичане на водниста материя от носа се дължи на алергия. Алергията е състояние, при което, като срещнеш алергена, има заболяване. Не го ли срещнеш, няма. Става въпрос за адаптивна недостатъчност на организма към различни дразнители.

Неалергичните също реагират към тези дразнители, но за много кратко време. При алергичните тези регулаторни механизми са нарушени.

Ако човек е алергичен към определена дреха (жилетка) и при ставане от сън я облече, може да получи пристъп на водниста хрема. При други хора тази реакция може да се дължи на физични дразнители - студ, влага и др. Тогава става въпрос за вазомоторна хрема. Например ставаш от сън затоплен. Стъпваш на студения под и носът започва да тече. Или ядеш топла супа, влажните горещи пари отключват вазомоторна реакция и от носа тръгва бистра рекичка.

Диагнозата и лечението се провеждат от специалист.

Когато на рентгенова снимка в синуса се открие киста, става дума за чиста случайност в 90% от случаите. Тази киста може с години да е била там и се открива при търсене на синузит.

Няма никаква връзка между нея и пристъпното изтичане на вода от носа. По принцип такива кисти рядко изискват хирургично отстраняване.

Третото оплакване - от субфебрилна температура (37-37,5), може да се дължи на болни сливици, болни бъбреци, заболявания на съединителната тъкан в организма (колагенози), на ендокринни смущения, но също не е свързано с изтичане на воднист секрет от носа.

Така че едно сериозно изследване в различни посоки от различни специалисти може да изясни вашите проблеми."

Графиката показва, че температурата е ниска и групата, включваща този симптом, отпада. Всичко си беше, както вчера, когато нямах този симптом на изтичане на вода от носа, така че според мен отпада и алергията към дрехи, топъл - студен въздух ... Това, за кистата в носа, не го вярвам за мен, защото ми се случва за първи път, ако имаше нещо щеше да е многократно във времето... По-скоро ми се струва, че нещо се прецаква в мен, като е свързано или с хормоните или някаква алергия, или имунологично, знам ли... Вие как мислите, случвало ли ви се е на вас?
« Последна редакция: Октомври 28, 2011, 07:09:50 am от rosefromstars »
« Отговор #315 -: Октомври 28, 2011, 09:35:07 am »
Момиче от звездите....това което мисля може и да не ти хареса... :BangHead:стига  чете из тези форуми и медицинска литература.Понягога се самонаблюдаваме прекалено много и забелязваме "неща",който са просто физиологичен отговор на  организма спрямо метериологичните условия или нещо друго съвсем обикновенно.
Ти си сладурче и всичко ще бъде наред... :bighug:айе сега цунки
Николай е на 2г.4м.5д.
*

dida771

• 1165
« Отговор #316 -: Октомври 28, 2011, 09:53:24 am »
Стига си чела наистина такива неща! Всичко си ти е наред и е въпрос на съдба, време и късмет! Защо не се сетиш, че пишат хората ,че забременяването е руска рулетка! Всичко да си направила перфектно, пак е само 30% шанса да хванеш и то при положение, че нямаш никакви проблеми!
« Отговор #317 -: Октомври 28, 2011, 10:01:46 am »
Благодаря ви много за подкрепата. Просто това, че ми течеше вода от носа вчера направо ме побърка...  osi_16 Все пак работя с хора и е доста неловко, когато се наведеш да пишеш и почне да ти капе вода от носа... Или просто говориш и лекичко ти потича... Неприятно... :oops: Но сега с алергозана съм по-добре. Сутринта пак се разтече, но след като пих алергозана към 5-6 часа сега вече съм доста по-добре и нищо не тече, само леко се овлажнява, надявам се да отшуми и да не се появи повече. Днес си взех почивен ден и съм си вкъщи...  :balk_177:
« Последна редакция: Октомври 28, 2011, 10:06:31 am от rosefromstars »
*

dida771

• 1165
« Отговор #318 -: Октомври 28, 2011, 10:12:54 am »
 :balk_46: :balk_64: :hug2: почивай си и стой на топличко! Вземи нещо имуностимулиращо.
« Отговор #319 -: Октомври 28, 2011, 10:53:53 am »
 :balk_46:това е супер....почивай активно
Николай е на 2г.4м.5д.