0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #340 -: Ноември 03, 2011, 12:30:52 pm »
Розка успех в ловния сезон  :balk_175: даное твоят месец,стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #341 -: Ноември 03, 2011, 12:34:42 pm »
Ох, здравейте отново! Благодаря ви, че ме навестявате! Миленче, графиката ти е перфектна! Изглежда, че този месец Чудото те е посетило! Супер! От толкова много вирусчета ми падна операционната система и сега от много акъл от 2 компа съм на лаптопа... Поне успях навреме да се включа, докато не съм забравила данните от миналите дни за графиката... Успех на всички бебеправещи!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 03, 2011, 12:37:56 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #342 -: Ноември 03, 2011, 14:30:09 pm »
много    късмет   в новия   сезон мила :pleasantry: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #343 -: Ноември 03, 2011, 14:36:48 pm »
Благодаря ти много, Поли! Късмет и на теб! И дай Боже Чудото да те споходи още този месец!
А ето и нещо много красиво в прекрасния есенен ден с пожелания за графики изпълнени с много  :bfp: този месец!

"Имало едно време, едно малко бебенце, което се гласяло да дойде на бял свят. В деня, в който трябвало да се роди, то отишло при Бог и попитало притеснено: - Господи, аз съм толкова малко и беззащитно. Какво ще правя, как ще живея на Земята? Как ще се справям с всичките трудности там? Бог се усмихнал и отвърнал: - Не се притеснявай, детето ми. Аз избрах най-добрия и най-верния сред всички ангели тук и ще го пратя при теб на Земята. Този ангел ще те очаква там с огромно вълнение и трепет да се появиш, а след това ще се грижи за теб и ще ти помага във всичко. А бебето пак попитало: - Но, Господи, аз не зная езика, който говорят хората на Земята. Как ще разбирам какво ми казват? - И за това не се тревожи. Твоят ангел много внимателно и търпеливо ще те научи на техния език. Винаги ще ти говори с обич и нежност, ще те нарича с най-милите и ласкави думи,. Всяка вечер ще ти пее приспивни песни. И така ти много лесно и бързо ще научиш всичко... Въпреки всичките тези уверения обаче, бебето пак не можело да преодолее притеснението и страховете си. И за пореден път попитало: - Господи, тук всички говорят, че на Земята има много злини. Казват, че и хората там били лоши. А аз съм само едно мъничко бебе, как ще се справя с тях, как ще оцелея там? - И за това съм помислил, детето ми... - отвърнал Бог. - Твоят ангел през цялото време ще се грижи за теб и ще те пази от всякакви опасности. Ще те закриля и брани дори с цената на собствения си живот. Така, че не се тревожи и за това... В този момент се чул някакъв шум. Притихнали, заслушали се и разбрали, че това са гласове от Земята. Което значело, че е време вече бебето да тръгва. Усещайки това, в последния миг бебето попитало: - Господи, но ти не ми каза, как се казва моят ангел на Земята. Аз как ще го позная? Бог се засмял и тихо отвърнал: - Няма значение, какво е името. Ти ще наричаш своя ангел... Мамо! "
*
« Отговор #344 -: Ноември 03, 2011, 14:40:26 pm »
това  е страхотно мила,даже   се   разплаках :bighug:
« Отговор #345 -: Ноември 04, 2011, 20:03:23 pm »
 Розичка,направо настръхнах миличка. Благодаря ти че толкова често ме караш да се замислям и да ме убеждаваш ,че аз трябва да създам Живот на всяка цена. Иначе не е имало смисъл да съм една обикновенна гостенка на тази Земя ,която няма да остави нищо след себе си . Благодаря ти :balk_81:. Цункам те  :balk_104: :bighug:
« Отговор #346 -: Ноември 04, 2011, 20:08:05 pm »
Благодаря ви, Марги и Поли! Радвам се, че ви хареса. Благодаря ви, че ме навестявате! Успех  и дано всички скоро видим  :bfp::goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #347 -: Ноември 04, 2011, 20:10:34 pm »
 :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp: Розичка заедно сме и сме силни! Напред и все напред към целта! дано това да е нашия месец, но каквото е решил Господ и късмета! Да сме живи и здрави, всичко ще стане!
« Отговор #348 -: Ноември 04, 2011, 21:15:32 pm »
Да, всеки има право да сбъдне мечтата си. Дори и най-дръзката. Късмет този месец!
*
« Отговор #349 -: Ноември 04, 2011, 21:17:20 pm »
Хей,Рози събирай сили ,че атакуването  :00001754:предстои!!Успешен месец мила!!!! :crossfingers:

:party:
*
« Отговор #350 -: Ноември 05, 2011, 08:59:54 am »
Роуз,какво стана миличка,ще ходиш ли на фоликуметрия?
Късмет и от мен този месец  :D

« Отговор #351 -: Ноември 06, 2011, 20:21:19 pm »
 Рози ,нов месец нов късмет сладка. Дай Боже да получиш така желания от теб подарък миличка :bfp1:. По възможност още този месец :crossfingers:. Успех кукло :bighug: :bighug: :balk_104:.
« Отговор #352 -: Ноември 06, 2011, 20:52:43 pm »
Благодаря ти, Маги! Успех и на теб! Дидке, успех в ловния период! Титко, и на теб! Дай Боже всички скоро да сме бременлинки като вас - Пиано и Жулке! Пръснете ни малко със звездички, милички! Дано всички скоро да се съберем и в бременлинковия форум! :wink: Жули, утре отивам при доки да запазя час за петък и другия понеделник, а евентуално после и за ендокринолог. Стига съм почивала, време е вече да се подготвям за ловния сезон! И дано скоро при всички ни да завалят  :bfp:  тестчета!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Ноември 06, 2011, 20:58:49 pm от rosefromstars »
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #353 -: Ноември 07, 2011, 10:00:13 am »
Миличка много стиснати палчета от мен и много късмет ти желая! Дано всичко при докторите е ОК и това още повече да те успокои и окуражи!Много добре е, че ще си направиш прегледчета, евентуално ако има нещо да вземеш мерки и да не губиш време! Всичко ще е ОК душичке! osi_9 :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :hug2:
« Отговор #354 -: Ноември 07, 2011, 22:30:00 pm »
Розка стягай се за лов :pleasantry: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :babyflips: :bighug:
« Отговор #355 -: Ноември 08, 2011, 08:59:15 am »
Рози, честита ви годишнина!  :balk_7: Живи и здрави бъдете, нека домът ви е пълен с обич, разбирателство и топлина! Дано съвсем скоро общата ви мечта да стане реалност и да станете поне трима! :balk_127: Весел празник и наздраве  :balk_14:
« Отговор #356 -: Ноември 08, 2011, 09:47:47 am »
Честит празник и от мен.....желая ви всичкото щастие на света
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #357 -: Ноември 08, 2011, 13:56:38 pm »
честит   празник ,  желая  ви  винаги  да  се  обичате  и подкрепяте  :bighug: :balk_35:
« Отговор #358 -: Ноември 08, 2011, 19:38:49 pm »
Честит празник Роузи  :) !
Бъдете много здрави и щастливи!Нека вашият дом бъде изпълнен само с любов,топлина,доверие и детски смях  :ballons: :drunk: :drunk:
Прегръщам те!

Вярвам!!!!
« Отговор #359 -: Ноември 08, 2011, 20:29:22 pm »
BeBeShOri*, poli123,  Aselina , milena8 , dida771, Благодаря ви мнооого за пожеланията! Страхотни сте! Дай Боже, скоро всички да ни споходи Чудото този месец!  :babyflips: :kiss: :bighug: :bighug: :bighug: