0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на rosefromstars
« Отговор #420 -: Ноември 29, 2011, 20:47:24 pm »
Благодаря ви, много, сладуранки! Дай Боже декември месец да е се изпълни с  :bfp: за всички нас!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #421 -: Ноември 29, 2011, 21:00:04 pm »
Благодаря ви, много, сладуранки! Дай Боже декември месец да е се изпълни с  :bfp: за всички нас!  :goodluck: :bighug: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #422 -: Ноември 30, 2011, 18:28:05 pm »
Ей, че съм простааа!!!! Ми то, водораслите не се пият с еутирокса!!!!  :BangHead: Дано не обърках съвсем нещата ...  osi_8
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 18:43:26 pm от rosefromstars »
« Отговор #423 -: Ноември 30, 2011, 18:47:41 pm »
 Розичка  мила,приготвяй се за поредният ловен сезон ,че наближава :pleasantry:. Наистина дано Господ да даде този месец мноооого  :bfp: :bfp: :bfp: на момичетата и ти да си една от тях  сладка. Този месец ще ви следя изкъсо всичките. Успех  слънчице :crossfingers: :bighug: :balk_21: :goodluck:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #424 -: Декември 01, 2011, 09:08:08 am »
 osi_9 :crossfingers: :bighug: Много късмет и сбъднати мечти този месец!
« Отговор #425 -: Декември 01, 2011, 14:17:12 pm »
Благодаря ви много за подкрепата! Марги, твоята графика много ми харесва - температурата явно се повишава като цяло. Супер!  Дидке, късмет и на теб! Имам мноооогоо райски ябълки и сега спирам за 2-3 дни еутирокса, защото в ябълките има йод. Мнооогоо ги обичам! Ще ям днес и утре само тях!  :eating: osi_15 :coke: :pipy_longstocking:
*

dida771

• 1165
  • Да ни върви по вода! Дай Боже!
« Отговор #426 -: Декември 01, 2011, 17:44:35 pm »
ха ха ха моя само купува ябълки и си ги изяжда сам, ама щом прочетах това отгоре реших и аз да изям някоя друга ябълка :D моя има да се чуди  хахаха как така ям и аз
« Отговор #427 -: Декември 01, 2011, 19:23:13 pm »
Какви са тези райски ябълки?Райската ябълка не е ли нар?И за какво служат :oops:?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Вярвайте в Бог!Там,където свършват човешките сили,идва място за чудото!
« Отговор #428 -: Декември 01, 2011, 20:35:51 pm »
Успех в ловния сезон този месец! Слагайте сърчица!
« Отговор #429 -: Декември 01, 2011, 21:54:55 pm »
Гале, не е нар, може да прочетеш за райската ябълка тук: http://az-jenata.bg/article/11082/Rayska-yabalka--za-svezha-kozha-i-nastroenie/ и тук: http://www.moetodete.bg/krasota_i_moda/p3_4413_0.html . Обичам плодовете да са узрели, като желенце вътре и ги ям с лъжичка, така въобще нямат стипцав вкус, а са много сладки и като нектар.  Помагат цялостно за възстановяване на нормалната обмяна на веществата. Дидке, хапвай, че само сега ги има! 
« Отговор #430 -: Декември 01, 2011, 22:53:53 pm »
Охаааааа това ми е любим плод,супер е,трябва да е добре узрял и е много сладък,ями ями....
*
« Отговор #431 -: Декември 01, 2011, 23:38:34 pm »
мила   пожелавам   ти  успех през   новия  сезон :pleasantry: :pleasantry: :goodluck: :goodluck: :bighug:
<br /><br /><br /><br /><br /><br />  в о4акване на  третото  мишле!!!<br /><br
« Отговор #432 -: Декември 02, 2011, 13:38:19 pm »
Тази пък температура днес каква ли е?  :ask: Дали пък ли не е някое фоликулченце?... но пък ми се струва много рано...  osi_16
« Последна редакция: Декември 02, 2011, 13:40:37 pm от rosefromstars »
« Отговор #433 -: Декември 02, 2011, 17:29:43 pm »
 Розичка ,не се чуди сладка,а се захващайте за работа :bed:.Знае ли човек ,всичко се случва. Може да има ранна овулация този месец и дядо Божи да ти  е приготвил Коледният подарък :bfp1:. Успех миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:.
« Отговор #434 -: Декември 03, 2011, 06:13:51 am »
Благодаря ти, Марги! Дай Боже! Ама малко се съмнявам - днес температурата е пак доста ниска. Ноо, послушах съвета ти и си имаме сърчице в този ден на графиката. Да видим... Според мен, нещо микрофлората не е наред... Убихме явно гъбичките, но сега се опасявам на тяхно място да не дойде някоя бакти... По начало, при гъбичките се поддържа температура малко по-висока от обикновено, а при бактерийте - обратно - по-ниска (както при инфекциите - когато има бактериална инфекция в организма, тогава не се повишава температурата, за разлика от вирусните инфекции, които протичат с висока температура). И поради това, опасенията ми се засилват... Мисля да приложа малко лактажин http://kandidanew.blogspot.com/2009/08/lactagyn-ecopharm.html ...  osi_10
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 06:26:08 am от rosefromstars »
« Отговор #435 -: Декември 03, 2011, 18:31:21 pm »
 Добре сте направили и сте сложили :heartbeat: Розичка. Както обичам да казвам никога не е излишно. Утре ще видим как ще е т. Надявам се да е по-висока вече. Пък ако не, вие си се обичкайте и не му мисли много-много. Цунки миличка :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :balk_21:
« Отговор #436 -: Декември 04, 2011, 15:18:53 pm »
Явно падналото ТСХ, водораслите и райските ябълки отключиха истинския проблем... От почти една година имам проблем с черъвцата, но все си мислих, че е просто запек, линниви черъвца и раздразнено такова. Явно проблемът е бил по-сериозен. Ще видим... Но тази кръв не ми харесва никак... Може и да е била и от по-рано, а аз едва сега да забелязвам...  :? Мразя да ходя на гастроентереолог... Еми и на гинеколог мразя, ама нямаше как... Така че, утре на преглед при гастроентереолог...  Кофтиии...  :|
« Последна редакция: Декември 04, 2011, 15:28:31 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #437 -: Декември 04, 2011, 19:18:28 pm »
Ще чакаме новини от доки.Късмет и дано да хванете яйчицето тозои месец! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :egg: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:
« Отговор #438 -: Декември 04, 2011, 22:25:01 pm »
Благодаря ти, Тите! Успешен лов и на теб!  :pleasantry: :goodluck: :bighug: :bighug:
« Отговор #439 -: Декември 05, 2011, 19:19:29 pm »
 Хайде Розичкаааа. Чакам миличка да кажеш каво става :cloud:. Пиши веднага щом можеш. Успех слънчице :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :goodluck:.