Д-р Кирязов ме изпраща в "института по педиатрия" (в понеделник ще го питам на кое вика така)
защото там имали ресурса да направят всички възможни изследвания на Никол като повече наблегна на генетиката. Затова и предполагам, че трябва да търся генетик, но и за педиатрите говореше, че ако някой е виждал и знае за подобни на Никол случаи, ще са там.
След прегледа сега при ортопеда ще се консултирам и с д-р Бърди за да чуя и неговото мнение какво оттук нататък да направим и какъв специалист да търсим.
Много ви благодаря. Ще имам нужда от помоща ви и ще уточна подробностите скоро:)
Всички (деца) ще са на Зинат по предписание на Кирязов, като за Алекс съм учудена при положение, че в неговата антибиограма има I (интермедиерен) за този АБ а от прочетеното останах с впечетление, че е хубаво да се лекуват с АБ срещу, които има S (чувствителен)
Казах му дословно какво ми е препоръчал Бърди като лечение но лечението на Кирязов коренно се различава. За него е безмислено да пускам контрола сега по време на пиенето на АБ.
Голяма каша ми е в главата но нямам избор да не слушам Кирязов при положение, че друг не иска и да ги лекува от този "безобиден" стрептокок.